beantwoord

Rood internetlampje als ik de Wifi Versterker aansluit

  • 25 november 2017
  • 19 reacties
  • 2520 keer bekeken

Ik heb een vraag over mijn WiFi versterker.

Een paar dagen geleden heb ik de WiFi naam en wachtwoord veranderd. Daarna heb ik mijn WiFi versterker opnieuw opgestart maar hij bleef bij de oude naam en deed het dus niet.
Een dag later heb ik de WiFi versterker gereset en er een kabel aan vast gemaakt zodat hij hem zou vinden. Werkte niet. Nu heb ik heb nog 3 keer gereset en op dat verbind knopje op de router en op de versterker gedrukt. Niks hiervan werkt maar ik heb WiFi nodig voor mijn dochter die huiswerk maakt.

Patricia,
icon

Beste antwoord door jimny 26 november 2017, 00:13

Ik heb het wachtwoord via Telfort veranderd, hij begint oranje te knipperen als ik de versterker probeer te koppelen (het modem).

Dan moet je op het wps knopje van de versterker wat langer indrukken en dat knipperen duurt wel een tijdje voordat beide lampjes blauw worden.
Als er op je modem ook een WPS knopje zit moet je dat ook even indrukken, lukt het dan nog niet zet de versterker dan tijdelijk wat dichter bij je modem totdat de versterker gekoppeld is als het daarmee lukt dan kun je de versterker naar de slaapkamer verplaatsen.
Bekijk reactie

19 reacties

Op deze service pagina staat een heleboel aansluit en hulp info.
Kom je daarmee wat verder?
Ik zou gewoon bij stap 1 beginnen.
https://www.telfort.nl/persoonlijk/service/wifi-versterker-instellen.htm
Het lampje op de modem brand rood, ook al hij beneden staat.
Dan heb je helemaal geen internet denk ik. Klopt dat.
Als er geen storing bij jullie is kan je een modem reset proberen.
https://www.telfort.nl/persoonlijk/service/storingen-en-onderhoud-1.htm
https://www.telfort.nl/persoonlijk/service/modem-resetten.htm
Heb ik al geprobeerd we hebben gewoon internet alleen als we de versterker aansluiten word het lampje opeens rood.
Op welke poort sluit je hem dan aan?
Moet op 1 van de 4 (gele) lan poorten.
Reputatie 8
Badge +17
Als het de wifi versterker van Telfort is dan moet de ethernetkabel vanaf je modem in een lan poort naar de versterker in de gele aansluiting

Vervolgens druk de WPS knop op je versterker in totdat de beide lampjes op de versterker blauw branden

Daarna kun je op de WIFI inloggen met de gebruikersnaam van je versterker of van je modem
Reputatie 7
Badge +7
Hoi Plourens, welkom op het forum. Je geeft aan dat je internetlampje rood gaat branden als je de Wifi Versterker aansluit. Dat is erg vervelend. Zeker omdat je dochter het nodig heeft voor haar huiswerk. Kan je me uitleggen hoe je alles hebt aangesloten? Ik krijg het vermoeden dat het daarin mis gaat. Hoor het graag van je.
Het is verbonden via WiFi, normaal werkte het altijd maar sinds dat we het wachtwoord en de naam veranderd hebben werkt het niet meer.
Op deze service pagina staat een heleboel aansluit en hulp info.
Kom je daarmee wat verder?
Ik zou gewoon bij stap 1 beginnen.
https://www.telfort.nl/persoonlijk/service/wifi-versterker-instellen.htm


Begin gewoon van voor af aan, en verbindt eerst met een kabel.
Ik heb alles gedaan maar hij blijft rood knipperen op de modem en het werkt alleen via kabel verbinding en dat is niet mogelijk tot boven. Kan het komen doordat ik het wachtwoord heb veranderd van de WiFi? Hij wil ook biet verbinden als ik hem eerst aansluit en dan eruit haal en boven verbind.
Welk ledje knippert er rood op je modem?

En wat werkt alleen bekabeld?
het werkt alleen via kabel verbinding
Het WiFi (op de modem) lampje brand rood als je de WiFi versterker verbind zonder kabel.
En als je het wachtwoord weer terug veranderd?
Heb je trouwens het ww in je modem of in de versterker veranderd?
Reputatie 8
Badge +17
Doorloop onderstaande link eens en zet de versterker wat dichterbij je modem om de twee te koppelen en als dat gelukt is weer op de slaapkamer

https://www.kpn.com/service/internet/wifi-en-modems/wifi-versterker.htm

In bovenstaande link staat een uitgebreide handleiding die je kunt downloaden
Ja ik heb het wachtwoord terug veranderd wat moet ik nu doen?
Ik heb het wachtwoord via Telfort veranderd, hij begint oranje te knipperen als ik de versterker probeer te koppelen (het modem).
Reputatie 8
Badge +17
Ik heb het wachtwoord via Telfort veranderd, hij begint oranje te knipperen als ik de versterker probeer te koppelen (het modem).

Dan moet je op het wps knopje van de versterker wat langer indrukken en dat knipperen duurt wel een tijdje voordat beide lampjes blauw worden.
Als er op je modem ook een WPS knopje zit moet je dat ook even indrukken, lukt het dan nog niet zet de versterker dan tijdelijk wat dichter bij je modem totdat de versterker gekoppeld is als het daarmee lukt dan kun je de versterker naar de slaapkamer verplaatsen.
We hem hebben helemaal gereset en nu doen ze het weer. Bedank voor de “hulp”
Geen dank, graag gedaan!
Maar hoezo de "hulp" ??:?

Reageer