IPTV tjurk werkt niet lekker

  • 19 april 2016
  • 2 reacties
  • 1621 keer bekeken

Reputatie 1
Hallo,

Sinds een twee werkt mijn IPTV niet meer goed. Soms kan ik inloggen en soms niet en kanalen opent die soms ook niet. Ik maak gebruik van android app.
Het vreemde is dat het zowel op wifi als via de ethernetkabel hetzelfde doet. Ik heb zelfde app zowel op mijn telefoon als androidkastje. Via mijn telfort mobiel netwerk doet het prima. ik heb ook ergens anders getest via de Ziggo internet en doet ook prima. Het ligt gewoon aan mijn telfort internet. De server waar ik op inlog is http://iptv.tjurk.com;8000.

2 reacties

Reputatie 8
Badge +2
Hi mutlu! Welkom op het forum. Wat jammer dat de kanalen niet lekker openen. Gebruik je deze service met WiFi of met een bekabelde verbinding? Het is namelijk best mogelijk dat 4G of 3G beter werkt dan jouw WiFi-verbinding. Ik kan me echter niet voorstellen dat dit ook het geval is als je een PC of laptop bekabeld verbindt met het modem. Graag wijs ik je dan ook op de tips die onze website biedt. Ook kunnen de handvatten in dit topic jou goed op weg helpen om een betere draadloze verbinding te krijgen. Ik ben benieuwd naar je reactie.
Reputatie 8
Badge +10
Het gaat hier om een verbinding via een Android smart box blijkbaar..?
Werkt het wel als je binnen je eigen thuisnetwerk inlogt met een laptop of PC op https://telfort.itvonline.nl ..?
Wat is de reden dat je dit via poort 8000 van iptv.tjurk.com doet..?

Reageer