beantwoord

ip adres ophalen nexus 6P

  • 6 januari 2017
  • 1 reactie
  • 607 keer bekeken

Ik krijg het op zolder niet voor elkaar om mijn telefoon met het wifi netwerk te verbinden. Ik maak gebruik van een experiabox v10. Deze staat met de wifi versterker van telfort draadloos in verbinding met mijn pc. Op mijn pc heb ik hierdoor prima internet. Maar mijn telefoon blijft hangen op IP adres ophalen. Terwijl ik op de andere plekken in huis wel verbinding heb via de experiabox v10
icon

Beste antwoord door Wieger DB 21 december 2017, 19:59

Hoi hk_d, welkom op het forum. Excuses voor de ontzettend late reactie. Als je niet kan verbinden met je wifi netwerk, dan kan dat meerdere oorzaken hebben. Om te beginnen is het verstandig om te controleren met welk apparaat je verbonden bent. Is dit de wifi versterker of toch de Experiabox? Dit zie je vaak aan de netwerknaam. Ook kan je in je er voor kiezen om je wifi netwerk te vergeten en dan opnieuw te verbinden. Dit kan ook wonderen doen.Werkt dat niet, dan zal je moeten inloggen in je wifi versterker en inloggen in je modem. De sites die ik doorstuur geven een uitleg om je wifi te verbeteren. De stappen van het aanpassen van je wifi kanaal en het aanpassen van je netwerknaam kunnen hierin wonderen doen.
Bekijk reactie

1 reactie

Reputatie 7
Badge +7
Hoi hk_d, welkom op het forum. Excuses voor de ontzettend late reactie. Als je niet kan verbinden met je wifi netwerk, dan kan dat meerdere oorzaken hebben. Om te beginnen is het verstandig om te controleren met welk apparaat je verbonden bent. Is dit de wifi versterker of toch de Experiabox? Dit zie je vaak aan de netwerknaam. Ook kan je in je er voor kiezen om je wifi netwerk te vergeten en dan opnieuw te verbinden. Dit kan ook wonderen doen.

Werkt dat niet, dan zal je moeten inloggen in je wifi versterker en inloggen in je modem. De sites die ik doorstuur geven een uitleg om je wifi te verbeteren. De stappen van het aanpassen van je wifi kanaal en het aanpassen van je netwerknaam kunnen hierin wonderen doen.

Reageer