beantwoord

Pincode

  • 17 juni 2017
  • 2 reacties
  • 886 keer bekeken

  • Nieuwkomer
  • 0 reacties
Ik wil met mijn mobiel de voicemail van de vaste telefoon afluisteren. Maar dan wordt er om een pincode gevraagd. Hoe stel ik deze pincode in. Ik kan het nergens vinden.
icon

Beste antwoord door jimny 18 juni 2017, 04:41

Wellicht kom je hier verder meehttps://www.telfort.nl/persoonlijk/service/voicemail-toegangscode-voicemailcode-mobiele-telefoon.htm
Bekijk reactie

2 reacties

Reputatie 8
Badge +18
Wellicht kom je hier verder mee

https://www.telfort.nl/persoonlijk/service/voicemail-toegangscode-voicemailcode-mobiele-telefoon.htm
Reputatie 2

Het “beste antwoord” hier slaat niet op de vraag. De vragensteller vraagt iets over een pincode voor vast bellen en krijgt antwoord over mobiel bellen. 

Als je je voicemail van vast bellen wilt afluisteren moet je je nummer bellen, en dan bij de welkomstboodschap een sterretje toetsen (‘*’). Er wordt dan gevraagd om het telefoonnummer te bevestigen en dan de pincode in te toetsen. Als je die vergeten bent, wordt geadviseerd om de klantenservice te bellen. Volgens Telfort zou je dus bij het instellen van de voicemail een pincode hebben moeten opgeven. Ik weet niet 100% zeker of dat wordt afgedwongen die eerste keer, anders zou je misschien nog ‘0000’ of ‘1234’ kunnen proberen (en hem daarna wijzigen!).

Reageer