beantwoord

Terugkijken BBC first 'Years and Years' plots gestopt

  • 17 juni 2019
  • 37 reacties
  • 1737 keer bekeken

Nu weet ik dat er problemen zijn met BBC first terugkijken. Daarom ben ik een serie gaan volgen waarbij dit nog wel kan: Years and years,. Dit ging 2 afleveringen goed.
Nu wil ik vandaag de aflevering van gister bekijken (aflevering 3), maar nu werkt ook plots terugkijken van deze serie niet meer. Niet fijn midden in een miniserie. Hoe kan dit?
Rechten lijkt me niet want de eerste 2 werkten dus gewoon wel. Kan dit gefixt worden zodat ik de serie kan afkijken?
(en nee ik ga niet de herhalingen savonds zeer laat of snachts kijken want dan slaap ik liever)

Overigens hoop ik dat alle series het weer gaan doen. BBC first was de enige zender die ik graag keek maar dat gaat niet meer zonder terugkijken. (en nee ik kan niet elke dag stipt op een bepaald tijdstip de tv aanzetten)
icon

Beste antwoord door Bart - Telfort 7 augustus 2019, 11:56

De TV Technici zijn samen met de BBC aan het kijken waar het mis gaat, zodat er naar de oplossing gezocht kan worden. Hoe lang dit nog gaat duren weet ik niet, de ene keer gaat het namelijk wel goed, de ander keer niet. Er wordt aan gewerkt.
Bekijk reactie

37 reacties

Reputatie 8
Badge +12
Hoi @NMberg, welkom bij ons op het Forum. Zoals je al aangeeft zijn er inderdaad wat issues met het terugkijken bij BBC First. Zo zijn sommige afleveringen van een serie wel terug te kijken en anderen niet zoals je hebt ondervonden. Deze problemen komen meer voor op dit moment. We zijn op de hoogte van dit issue. Er wordt momenteel bekeken waar het misgaat zodat ze het op kunnen lossen. Mogelijk dat het al mis gaat met de aanlevering van de content of vanuit de gids. Ik durf het op dit moment niet te zeggen, maar er wordt aan gewerkt.

Intussen kan je er voor kiezen om alles op te nemen, dan weet je zeker dat je niets mist. Hiervoor heb je wel het Opnemen pakket nodig.

Hopelijk is het snel opgelost zodat je weer zorgeloos terug kan kijken. Excuses voor het ongemak.
Helaas heb ik echt net voordat dit probleem ontstond een nieuw abbo bij jullie genomen zonder opneempakket omdat dit niet nodig was met de terugkijkfunctie.
Nu kan ik pas weer over een jaar onderhandelen over een nieuw abbo met opneempakket.
Ik hoop maar dat de problemen snel opgelost worden. Ik vond het een erg leuke serie en zou graag alle afleveringen kijken.
Reputatie 8
Badge +10
Nu kan ik pas weer over een jaar onderhandelen over een nieuw abbo met opneempakket.
Nee hoor, het opnamepakket kan je maandelijks aan- en uitzetten in 'Mijn Telfort'...
Nee hoor @Enterprise. Je leest mijn reactie niet goed.
Ik weet dat ik het opneempakket kan aanzetten. Dit kost 4,99 per maand.
Ik zeg dat ik er niet meer over kan onderhandelen.
Mijn vader heeft in dezelfde periode als mij over zijn abonnement onderhandelt. Hij heeft toen het opneempakket gratis weten te krijgen. Nogmaals: ik vond dit zelf niet nodig omdat ik het niet gebruikte door de terugkijkfunctie. Verder hebben mijn vader en ik hetzelfde pakket en betalen we hetzelfde, dus het ligt niet aan het soort abonnement dat we hebben.
Achteraf gezien had ik dus moeten onderhandelen over het opneempakket. Nu kan dit niet meer tot mijn huidige abonnement verloopt. Ik vind dit teleurstellend.
Ik weiger 4,99 p/m te betalen vanwege een storing van de provider. Niet heel gek lijkt me dat.
@Bart - Telfort Ik hoop dus toch dat Telfort zelf snel met een oplossing komt.
Reputatie 8
Badge +12
Het wordt onderzocht door de specialisten waar het probleem precies zit, dit kan bij ons zitten, maar kan ook net zo goed bij BBC zitten, dat de doorgifte al niet goed komt. Hopelijk is het probleem en daarmee de oplossing snel gevonden.
Inmiddels lijkt het probleem verholpen! Top! 🙂
Reputatie 8
Badge +12
Super. Dat is fijn om te lezen. Veel kijkplezier gewenst. 🙂
Ook ik volg hier de serie Call the midwife,kijk al de hele week via gemist en vandaag kan het ineens niet meer!!
Maar gezien bovenstaande reacties kunnen jullie er ook weinig aan doen.
Reputatie 8
Badge +12
Ja het is een beetje onduidelijk waar het precies zit. 😞 Ik had je graag voorzien van een ander antwoord. Mocht je trouwens Netflix hebben, daar is de serie ook op te zien, al durf ik niet te zeggen of dat hetzelfde seizoen is.
Bedankt voor je bericht, helaas niet meer op Netflix, vandaar dat ik blij was met BBCfirst.
Sinds vorige week kan ik vanaf afl 5 niet meer terugkijken, jammer.
Reputatie 1
Bijna elke maand zijn er tegenwoordig problemen met het terugkijken bij BBC first. Vanaf donderdagmiddag 1 augustus 1700 uur merkte ik dat programmas di eom 1700 uur begonnen of later niet meer dan 2 uur terug te kijken waren. Gisteren was dit probleem nog steeds niet opgelost. In juli was er ook een probleem bij aanvang van de nieuwe maand, dat was na 2 dagen opgelost. BBC first belooft dat de meeste programmas, vooral die niet nieuw zijn bij BBC first, 24 uur of nog langer terug te kijken zijn. Maar dat is dus niet waar. Ik zou graag willen ervaren dat KPN hierover contact opneemt met BBC first omdat het terugkijken een van de redenen is waarom mensen uberhaupt naar BBC first kijken, en dus ook de reclames meekrijgen die op die zender worden vertoond. Als het terugkijken elke maand 2 dagen of langer niet mogelijk is, haken meer mensen af om BBC first te bekijken.
zie ook
https://forum.telfort.nl/tv-338/bbc-first-niet-meer-terug-te-kijken-82785

Je zou toch zeggen dat na de zoveelste hapering iemand weet wat de oorzaak is. En bij wie dit gemeld moet worden om het te verhelpen.
Reputatie 8
Badge +12
Ja, wat Alex in het topic van de afgelopen maand zet, dat geldt soms nog steeds. Af en toe loopt het niet helemaal zoals het moet met het aanleveren van de bepaalde programma's en dan gaat het mis.
@Bart - Telfort

Maar is de storing nu ergens aangemeld?
En wat is de verwachting wanneer het is opgelost?
Je antwoord is niet erg concreet over de oorzaak en de oplossing.
Reputatie 8
Badge +12
De TV Technici zijn samen met de BBC aan het kijken waar het mis gaat, zodat er naar de oplossing gezocht kan worden. Hoe lang dit nog gaat duren weet ik niet, de ene keer gaat het namelijk wel goed, de ander keer niet. Er wordt aan gewerkt.
Reputatie 1
Bijna elke maand zijn er tegenwoordig problemen met het terugkijken bij BBC first. Vanaf donderdagmiddag 1 augustus 1700 uur merkte ik dat programmas di om 1700 uur begonnen of later niet meer dan 2 uur terug te kijken waren. Gisteren was dit probleem nog steeds niet opgelost.

Hetzelfde probleem hier. Sinds 3 Augustus zijn de programma's op BBC First niet meer terug te kijken later dan 2 uur 😥
In Juli waren ook problemen met een deel van de afleveringen. Dit is een van mijn favorite TV kanalen maar... waar is de nut voor terugkijken als dat eigenlijk niet goed werkt.
Reputatie 1
Ik merk zojuist dat ik geen enkel programma van BBC First meer terug kan kijken.. Wat is nu weer het probleem?

Admin: topic toegevoegd aan dit topic
Daar loopt al een topic over, waar ook webcare in reageert.
Ik zou zeggen sluit je daar bij aan.
https://forum.telfort.nl/tv-338/terugkijken-bbc-first-years-and-years-plots-gestopt-82815#post698261
Reputatie 8
Badge +12
Er zijn inderdaad zoals ik al geplaatst had wat probleempjes met het terugkijken van programma's van BBC first. Dit wordt uitgezocht en hopelijk werkt het snel weer.
Reputatie 1
Er zijn inderdaad zoals ik al geplaatst had wat probleempjes met het terugkijken van programma's van BBC first. Dit wordt uitgezocht en hopelijk werkt het snel weer.
maar dit is sinds juni al elke maand, meestal aan het begin van de maand. Dus kan dit niet eens en voor altijd opgelost worden? Meestal duurt de storing een week, heb ik opgemerkt, in juni wat langer omdat toen een vergissing was gemaakt, iemand had besloten dat alle BBC zenders niet meer terug te kijken waren, terwijl dit alleen voor BBC1 en 2 moest gelden, niet voor BBC first. In de praktijk komt het er nu op neer dat we elke eerste week van de nieuwe maand minstens 7 dagen geen programma kunnen terugkijken, dat later dan 2 uur geleden is uitgezonden.
Reputatie 8
Badge +12
Ik weet het @Janinev19. Het gaat niet altijd in een keer goed. Zoals gezegd wordt dit uitgezocht. Het gaat ergens mis in de aanlevering voor zover ik weet. Mijn collega en de BBC zijn aan het uitzoeken waar het mis gaat.
Vanaf vanmorgen 06.00 hebben een aantal uitzendingen weer een "terugkijk" icoontje.
Van 1-8 tot 10-8; zware bevalling.

En weer gaat mis met terugkijken

@Alex - Telfort

@Bart - Telfort 

Nog een keer de leverancier kietelen?

https://forum.telfort.nl/tv-338/bbc-first-niet-meer-terug-te-kijken-82785?postid=690093#post690093

Reputatie 8
Badge +12

@vlijm, met alles van BBC first? Of een programma? Krijg je iets van een foutmelding te zien? Heb je de ontvanger ook gereset? Dit wil ik graag nog even weten voor ik in het wilde weg ga kietelen. 

Reageer