beantwoord

Telfort TV, wel menu zwart beeld

  • 6 augustus 2017
  • 30 reacties
  • 921 keer bekeken

Badge
Ik heb sinds gisteren een nieuwe TV. De Philips 55PUS7101. Helaas werkt de hdmi verbinding met telfort Motorola box niet goed. Ik krijg wel het menu te zien, echter geen beeld. Ik heb geprobeerd:
- Verschillende hdmi kabels
- Verschillende hdmi poorten (alle 4 geprobeerd)
- De TV gereset
- Opnieuw inladen van de software van de TV-ontvanger
- Terugzetten TV-ontvanger naar fabrieksinstellingen.

Maar helaas geen verschil. Met scart aansluiting werkt het trouwens wel prima, alleen is de beeldkwaliteit dan erg laag.

Wat zou het probleem / oplossing kunnen zijn?
icon

Beste antwoord door maartenc 12 augustus 2017, 13:46

Inmiddels reactie van Philips:
----
Het probleem is inmiddels bekend en herkent door de technische afdeling en het ontwikkelteam.
Zij onderzoeken het probleem en zullen een gepaste oplossing gaan bieden, waarschijnlijk in de vorm van een nieuwe software versie.
U bent inderdaad niet de enige met dit probleem.

Excuses voor het ongemak, doch hopende op uw begrip en geduld.

Met vriendelijke groeten,
----
Het probleem ligt dus bij Philips en niet bij Telfort.
Bekijk reactie

30 reacties

Reputatie 8
Badge +2
Hoi Maarten, dank voor je reactie! Fijn om te lezen dat het 'lek' bovenwater lijkt te zijn, zo kunnen ze er wat aan doen. Wil je ons laten weten als het definitief opgelost is? Wellicht kunnen wij er dan ook wat mee! Bedankt!
Badge
Update: helaas nog steeds geen software update van Philips. Voorlopig is dus de 55PUS7101 nog onbruikbaar.
Reputatie 7
Badge +7
Hey Maarten, balen dat je nog geen update van de firmware van je Philips TV hebt. Hierdoor heb je nog niets aan je nieuwe TV. Wees niet getreurd, ik heb een Arcadyan voor je besteld. Hopelijk gaat deze wel goed samen met je nieuwe Philips. Heb je nog een paar dagen geduld? Dan is de nieuwe ontvanger binnen.
Badge
De software update bracht geen verschil. Inmiddels heeft Philips het moederbord vervangen en nu werkt het prima. Eindelijk opgelost!
Reputatie 7
Badge +7
Fijn dat het eindelijk opgelost is! :$

Dus toch een defect in het moederbord. Zal ik in mijn achterhoofd houden.

Reageer