beantwoord

Slechte resultaten opname in de nieuwe menu layout

  • 27 juli 2020
  • 6 reacties
  • 154 keer bekeken

Vanaf het moment dat we de nieuwe layout in het nenu hebben,hebben we problemen. Opnames kunnen niet goed meer ingeplanned worden ( geen reactie na het het indrukken vande recknop) en alle handelingen om iets te verwijderen zijn veel te omslachtig. Het was met de oude layout stukken beter en leesbaarder voor ouderen.  

 

icon

Beste antwoord door Bart - Telfort 10 augustus 2020, 10:58

Ik vind dat jammer om te lezen. Ik heb je feedback wel doorgegeven aan de ontwikkelaars, dus wie weet wordt er nog wat aangepast.

Bekijk reactie

6 reacties

Reputatie 8
Badge +12

Ho @Willh

Ik lees dat je nog een beetje aan het ruziën bent met het nieuwe menu. Dat is niet zo fijn en ook niet de bedoeling. Ik herken het zo niet dat er niet goed ingepland wordt. Gaat het wel goed nadat je de ontvanger een reset hebt gegeven? En wat bedoel je verder met de leesbaarheid? Kun je daar een foto van sturen? Dan kan ik de feedback delen. 

Reputatie 8
Badge +12

Ik ga er van uit dat het duidelijk is Ik heb geen reactie meer van je gezien.

De letters zijn kleiner geworden wat de leesbaarheid niet ten goede komt, daarnaast moeten er veel.meer handelungen worden verricht om een opname te verwijderen, überhaupt moeten er veel meer handelingen worden verricht. Ook in de gids is de zender waar je op hebt ingesteld niet meer te zien in de hoek. Dat is ook een belemmering. Al met al zijn wij niet blij met de huidige update.

 

Reputatie 8
Badge +12

Ik vind dat jammer om te lezen. Ik heb je feedback wel doorgegeven aan de ontwikkelaars, dus wie weet wordt er nog wat aangepast.

Reputatie 1
Badge

Wij zijn het op alle punten helemaal met Willh eens. De gids is slecht te lezen (te kleine letters en een verkeerd lettertype en kleur) en de foto's zijn veeeeel te groot. Moet nu heel veel “bladeren” of de zendernummers uit mijn hoofd gaan leren. Ook het laden van de tv gids duurt nu veel langer. Of wanneer je een opname kijkt en op stop drukt je de vraag krijgt of je de opname wilt stoppen??? Ik druk toch op stop….. 
En waarom krijg ik als ik op gids druk ook alle radio zenders te zien. Als ik naar RTL8 zit te kijken en ik wil bijv. naar Discovery dan moet ik de hele radiozenderlijst door scrollen. Ook een aparte zenderlijst voor de radio en tv maken helpt niet. Je moet de radiozenders ook in de tv lijst zetten.

We zijn er uiterst ontevreden over. Niets anders dan ergernis.

Reputatie 8
Badge +12

Dat is erg jammer om te lezen. Feedback zullen we zeker meenemen, het ligt bij de ontwikkelaars, dus hopelijk kunnen ze er wat mee. Bedankt. 

Reageer