beantwoord

Motorola VIP 1963 defect

  • 8 februari 2020
  • 6 reacties
  • 173 keer bekeken

Goedendag,

Nadat de stroom er bij mijn Motorola VIP 1963 af is geweest start hij niet meer op. Aan de voorkant geen enkel lampje, maar aan de achterkant zie ik achter het klepje van de Toslink uitgang wel het rode lasertje knipperen dus er lijkt wel (iets van) spanning binnen te komen.

Groet,

Marnix

icon

Beste antwoord door Babylonia 9 februari 2020, 12:22

Dat is sowieso een verouderde TV-ontvanger.

Vul alvast bij je forumprofiel in de afgeschermde velden gegevens aan met:
postcode / huisnr, klantnummer en op wiens naam het internetcontract staat.
Zodat Telfort weet om wie het gaat en vervanging snel geregeld kan worden.

Bekijk reactie

6 reacties

Reputatie 8

Dat is sowieso een verouderde TV-ontvanger.

Vul alvast bij je forumprofiel in de afgeschermde velden gegevens aan met:
postcode / huisnr, klantnummer en op wiens naam het internetcontract staat.
Zodat Telfort weet om wie het gaat en vervanging snel geregeld kan worden.

Reputatie 8
Badge +11

Hoi @mgwitte, welkom hier. 

Ik ben er mee aan de slag geweest. De nieuwe ontvanger is aangevraagd en zul je binnen twee werkdagen ontvangen. Veel plezier ervan. 

Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan horen we graag weer van je. 

Opgelost alweer!

Bedankt,

groet

Marnix

Reputatie 8
Badge +11

Absoluut. ;) Graag gedaan. 

Mocht er nog weer iets zijn, dan horen we graag weer van je. 

Bart, de nieuwe ontvanger is nog niet aangekomen. Kan je hier nog even naar kijken?

Bedankt

Reputatie 8
Badge +11

Ik zie het inderdaad. Om een of ander reden is de order blijven hangen. :( In ieder geval ben ik er meteen weer mee aan de slag gegaan. De nieuwe ontvanger moet nu wel binnen twee dagen komen. Zo niet, dan hoor ik graag weer van je. 

Reageer