beantwoord

Kan geen iTV Online kijken op laptop, tablet en telefoon

  • 10 mei 2019
  • 3 reacties
  • 107 keer bekeken

Contact gehad met klanteservice.

Ons probleem is dat wij sinds enige tijd geen itv online kunnen kijken. Sinds een tijd niet op de laptop, tablet of telefoon. Wij dachten eerst dat dit lag aan onze apparaten of het draadje van de muur naar modem. Dit is dus niet het geval.

Niks werkt op de app van itv zelfs de opnames kunnen wij niet kijken.
Telkens geeft hij aan oeps sorry probeer het nog een keer en na tig keer op het ververs knopje te drukken toch maar actie ondernomen en contact gezocht.

Nu kijken wij weinig via itv maar zo af en toe is het wel fijn als mijn partner wilt gamen en ik een aflevering terug wil kijken zonder dat we in verschillende kamer zijn. Nu kan dit helaas niet..

*Admin: bericht verplaatst vanuit dit topic.
icon

Beste antwoord door Natasja 11 mei 2019, 15:08

Hallo @Estheaaah. Van harte welkom hier. Zoals je ziet heb ik je bericht verplaatst vanuit het meldingstopic en een nieuw topic voor je aangemaakt. De problemen met de iTV app zijn bij ons bekend en de specialisten werken hard aan een oplossing. Echter, wat @Galdor68 zegt klopt: via de website zou iTV Online gewoon moeten werken. Daar wil ik dan ook graag met je naar kijken.Tegen welke problemen loop je aan met de webversie van iTV Online? Werkt live tv-kijken wel? En wat voor foutmelding(en) krijg je precies? Net als @Galdor68 ben ik ook benieuwd welke browser (+ browserversie) je gebruikt. Ik hoor het graag.
Bekijk reactie

3 reacties

@Estheaaah de laptop met welke browser heb je deze problemen en welk besturings systeem ( windows versie) de website zou het moeten doen die staat los van dit probleem.

*Admin: bericht verplaatst vanuit dit topic.
Reputatie 8
Badge +10
Hallo @Estheaaah. Van harte welkom hier. Zoals je ziet heb ik je bericht verplaatst vanuit het meldingstopic en een nieuw topic voor je aangemaakt. De problemen met de iTV app zijn bij ons bekend en de specialisten werken hard aan een oplossing. Echter, wat @Galdor68 zegt klopt: via de website zou iTV Online gewoon moeten werken. Daar wil ik dan ook graag met je naar kijken.

Tegen welke problemen loop je aan met de webversie van iTV Online? Werkt live tv-kijken wel? En wat voor foutmelding(en) krijg je precies? Net als @Galdor68 ben ik ook benieuwd welke browser (+ browserversie) je gebruikt. Ik hoor het graag.
Reputatie 8
Badge +10
Dag @Estheaaah. Ik heb niets meer van je gehoord. Ik ben wel benieuwd hoe het nu is. Kun je weer gebruikmaken van de webversie van iTV Online via je laptop? Ik hoor het graag als je mijn hulp nog nodig hebt.

Reageer