Complimenten overstap Glasvezel

  • 24 mei 2013
  • 1 reactie
  • 1587 keer bekeken

Ik ben overgestapt van Concepts ICT -> Telfort Glasvezel, ik wou mijn complimenten geven over de uitermate soepele overgang! Ik heb vorige week Telfort besteld, vorige week Concepts ICT ook opgezegd, en ben een week later al over! Super! De apparatuur kwam zelfs al 2 dagen na het plaatsen van de order! Veel sneller kan het volgens mij niet 😉.

Heeft er natuurlijk vast ook mee te maken dat het een 'Interne' overstap voor Concepts is, maar toch mijn complimenten aan de servicedesk daar 😉!

Ik heb echter nog 1 vraag, ik heb ook het HBO pakket, op https://www.bestelhbo.nl/questionnaire/shop/order/flow/81/product_id/32/start/1/, staat aangegeven:

'Via Telfort Glasvezel, de eerste 2 maanden cadeau!'

Dit is niet verwerkt op het nieuwe contract, daar staat namelijk niet op dat het de eerste 2 maanden cadeau is, zoals wel staat bij pluspakket, hoe kan dit?

*Opgelost: Was niet bekend dat er op de website van HBO stond dat het 2 maanden cadeau was, word op de factuur gecrediteerd*

Blijft er nog 1 vraag open, op de site van Telfort (http://www.telfort.nl/glasvezel/televisie/) onder de Tab 'TV App Zenders' staat aangegeven, dat er 30 Zenders zoals RTL beschikbaar zijn. Dit is nog niet aangepast in de app zelf, het oude Glashart Media aanbod is nog actief, kunnen jullie hiervoor een ticket inschieten bij de netwerkleverancier?

1 reactie

Reputatie 2
Badge
Ook leuk om een keer complimenten te plaatsen! Tof. Geniet er van! 🙂

Reageer