beantwoord

Animo A140 werkt niet meer

  • 7 januari 2019
  • TV
  • 9 reacties
  • 112 keer bekeken

Goedenavond, mijn animo werkt niet meer. Led gaat niet aan. Lijkt erop dat er geen voeding op het apparaat komt.


Zou het zo kunnen zijn dat de adapter stuk is of is het de a140 zelf?

icon

Beste antwoord door Jasper - Telfort 14 januari 2019, 12:43

ArnoldH schreef:

Jasper, de nieuwe unit is ontvangen en geïnstalleerd.
Alles werkt weer naar behoren.

dank je wel voor de snelle service.



Graag gedaan, fijn om te lezen dat het is opgelost met de nieuwe ontvanger. Veel kijkplezier weer en als ik nog iets voor je kan doen weet je me te vinden 🙂

Bekijk reactie

9 reacties

Reputatie 8
Badge +17
Heb je ook een soortgelijke voeding liggen om te testen of de voeding de boosdoener is
Helaas niet. Heb ik al naar gezocht.
Reputatie 8
Badge +17
Zet je klantnummer en postcode + huisnummer in je forumprofiel zodat webcsre Telfort zirt wie je bent zodra je topic aan de beurt is
Heb ik gedaan. Dank je wel voor mee denken
Reputatie 8
Badge +9
Welkom op het Telfort forum @ArnoldH, als de Amino niet meer aan gaat kan je niet zoveel meer. Ik heb je meteen een nieuwe ontvanger toegestuurd, deze zal je binnen 2-3 werkdagen ontvangen. Laat je weten hoe het daarmee gaat? Ik hoor het graag van je.
Dank je Jasper voor de reactie. Ik zal dit topic updaten wanneer ik de unit heb ontvangen.
Reputatie 8
Badge +9
Graag gedaan, ik wacht je bevindingen af.
Jasper, de nieuwe unit is ontvangen en geïnstalleerd.
Alles werkt weer naar behoren.

dank je wel voor de snelle service.
Reputatie 8
Badge +9
ArnoldH schreef:

Jasper, de nieuwe unit is ontvangen en geïnstalleerd.
Alles werkt weer naar behoren.

dank je wel voor de snelle service.



Graag gedaan, fijn om te lezen dat het is opgelost met de nieuwe ontvanger. Veel kijkplezier weer en als ik nog iets voor je kan doen weet je me te vinden 🙂

Reageer