meer privacy en paar suggesties voor TV

  • 23 maart 2016
  • 1 reactie
  • 924 keer bekeken

Reputatie 1
hier is een suggestie, op elke factuur staan de specificaties mbt welke videotheek en gemist onderdelen zijn "gehuurd", tussen aanhalingstekens omdat ook de gratis gemist gespecificeerd terug is te zien.

persoonlijke betaalcode
wellicht is het beter om in de toekomst mogelijk te maken dat de Abonnementhouder via mijntelfort, betaalcodes en tegoeden kan aanmaken voor huis gebruikers (en indien mogelijk ook zo dat elke gebruiker zijn persoonlijk betaalcode zelfstandig kan wijzigen en de hoofdgebruiker een reset kan doen.), dus dat elk persoon in huis zijn eigen betaalcode heeft en dat zoon of dochterlief, maar voor een X bedrag kan huren, en dat ook dan op de factuur alleen nog komt te staan welke betaalcode-houder voor welk bedrag heeft aan gekocht, en dat je via mijntelfort dan pas na invoeren van de specifieke betaalcode kan inzien om welke films/zenders/etc het gaat.

dat betalen slimmer word, eerst kijken of er cloud opnames zijn en dat je vanuit gids/infobar een opname kan terug kijken.

dat er met een persoonlijke betaalcode ook een persoonlijke zenderlijst kan worden aangemaakt en andere persoonlijke instellingen zoals youtube account e.d

cookiewet
met de komst van "meer TV" zou ik graag diepere opties willen zien om logbestanden te kunnen wissen, ook weer met het oog op privacy en persoonlijke instellingen dat bijvoorbeeld ook per betaalcode houder kan worden gewist of ingezien worden welke zaken opgeslagen zijn, en dat de Abonnementhouder van de tripleplaydiensten een adblocker, do not track opties en andere log beperkingen kan instellen voor een groep gebruikers in de settopbox of router.

naast de kijkwijzer systeem, zou ook een uitzonderingslijst gemaakt moeten kunnen worden, soms worden ook gewone films of programma's verkeerd bestempeld, een snelle toevoeging (bv via een kleurenbutton op de afstandbediening en bevestiging met de pincode) aan zo'n lijst voor de volgende keer.

1 reactie

Reputatie 4
Badge +1
Goedemiddag meneer Van de Velde, wat leuk om te zien dat je zoveel interesse hebt in ons product. Er zitten zeker een aantal goede punten tussen! Bedankt voor jouw feedback. We nemen dit mee en wellicht is er in de toekomst wat mogelijk.

Reageer