beantwoord

"Aan de bewoners van" post

  • 17 mei 2017
  • 3 reacties
  • 1407 keer bekeken

Beste Telfort,

Ik heb niet voor niets een Nee-Nee sticker aan mijn deur. Dit is om geen reclame te ontvangen. U bent vast niet zo dom dat u niet begrijpt dat dit ook betekent dat "aan de bewoners van"-post ongewenst is. Helaas heeft u meerdere bomen vermoord om uw ongewenste berichten desondanks aan mij en mijn buren rond te sturen. Gelieve hiermee op te houden. Ik word zo uw klant niet.
icon

Beste antwoord door jimny 18 mei 2017, 13:50

In onderstaande link staat het e.e.a. om eraf te komen

http://www.reclamemails.nl/brievenbusreclame.php
Bekijk reactie

3 reacties

Reputatie 8
Badge +10
[...]
Helaas heeft u meerdere bomen vermoord om uw ongewenste berichten desondanks aan mij en mijn buren rond te sturen.

Beste Anoniempje,
ik heb bijna mijn hele leven in de grafische industrie gewerkt en ik kan je verzekeren dat er geen bomen 'worden vermoordt' om de boodschap van Telfort over te brengen.
Dat bomen worden gekapt voor de papierindustrie mag duidelijk zijn maar lees in de link hieronder eens hoe die productie tot stand komt.
Productiebossen hebben zelfs een behoorlijk positieve invloed op het milieu...

Er worden in ieder geval (vrijwel) geen natuurbossen gekapt voor de papierindustrie omdat de meeste houtsoorten niet geschikt (te hard) zijn om papierpulp van te maken, en als dat al gebeurd dan is dit uit ecologisch oogpunt om bijvoorbeeld ruimte te maken voor nieuwe aanplant.
Dit hout gaat om zijn grotere hardheid naar de meubelindustrie.

Ik ben het uiteraard wel met je eens dat reclame met het opschrift 'Aan de bewoners van...' een sluikmethode is om toch niet-geadresseerde post op een deurmat te kunnen deponeren.

http://papierenkarton.nl/productie-en-grondstoffen/grondstoffen/bos-houtvezel-en-pulp/productiebossen/
Reputatie 8
Badge +18
In onderstaande link staat het e.e.a. om eraf te komen

http://www.reclamemails.nl/brievenbusreclame.php
Reputatie 1
@Enterprise jou verhaal klopt als een bus. Maar mensen zien dat niet, dat sommige bossen zijn geplant voor productie. Vooral in de polder staan veel van die bossen. Hele vakken worden tegen de vlakte gehaald, grond omgeploegd en nieuwe geplant.

Reageer