vraag

Zogenaamde inflatie abbonnements prijs verhoging? tja Jan Kees de Jager moet ook betaald worden he

  • 24 juli 2014
  • 1 reactie
  • 608 keer bekeken

Belangrijke informatie over uw abonnement


Geachte heer/mevrouw,

Ieder jaar stijgt het prijspeil in Nederland. Ook wij hebben te maken met deze inflatie. Daarom voeren wij per 1 september 2014 een verhoging van 2% door op uw abonnementskosten. Deze jaarlijkse inflatiecorrectie staat opgenomen in uw contractvoorwaarden. Het percentage is gelijk aan de landelijk vastgestelde inflatie en wordt bepaald door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

De prijzen van onderstaande producten worden daarom per 1 september 2014 als volgt aangepast:

Huidige prijsPrijs per 1 september 2014Internet Standaard 2012€ 20,00€ 20,40Vast bellen€ 5,08€ 5,18
Heeft u nog vragen?
De bovenstaande wijzigingen zullen ingaan per 1 september 2014 en vanaf dan op uw factuur terug te vinden zijn. Op de website van de klantenservice vindt u meer informatie over deze inflatiecorrectie. 

Met vriendelijke groet,

Telfort Klantenservice


Waarom abbo's telkens duurder maken terwijl we lezen dat Jan Kees de Jager meer dan 6 ton per jaar gaat verdienen bij KPN? Schrap eens met belachelijke hoge lonen en denk eens aan je klanten.

Dit kun je toch niet meer uitleggen naar je klanten kpn/telfort? Of zie ik het verkeerd? Maarja bij veel andere bedrijven gaat dit zo helaas. Zakken vullenrij vindt ik dat. Sorry

1 reactie

Badge +2
Dat kpn al dan niet een bepaald salaris uit betaald voor doeleinden waar ze zelf ongetwijfeld goed over na hebben gedacht staat los van de abonnementen, bijbehorende prijzen en inflatiecorrectie(s).

Reageer