beantwoord

CombiVoordeel wijziging terugdraaien

  • 11 mei 2019
  • 20 reacties
  • 453 keer bekeken

Reputatie 1
Ik heb per ongeluk de combivoordeel met 5,00 euro korting op de factuur aan gevinkt dat wil ik graag wijzigen in fox sport wat ik altijd had , gratis voetbal kijken ,kan dat terug gezet worden ,anders moet ik 30 dagen wachten om het te wijzigen ,mijn excuus voor het wijzigen .
Dat is vandaag gebeurd zie bijlage

*Admin: titel aangevuld i.v.m. vindbaarheid en afbeelding verwijderd i.v.m. privacy.
icon

Beste antwoord door Natasja - Telfort 22 mei 2019, 13:52

Dag @hjkruydenberg. Ik krijg zojuist het bericht van de CombiVoordeel-specialisten dat je opnieuw bent aangemeld voor FOX Sports. De aanmelding loopt nu wel goed door. Wil je eens testen of je weer FOX Sports kunt kijken? ☺
Bekijk reactie

20 reacties

Reputatie 8
Badge +9
Dag @hjkruydenberg. Van harte welkom hier. Het klopt dat je eens per 30 dagen wisselen van CombiVoordeel. Ik heb zojuist je CombiVoordeel gewijzigd van factuurkorting naar FOX Sports Eredivisie. Ik weet alleen niet of de wijziging ook direct gaat lukken. Je ontvangt in ieder geval een bevestiging per SMS en/of e-mail van de wijziging. Ik ga voor je in de gaten houden of deze door loopt. ☺
Reputatie 8
Badge +9
Hallo @hjkruydenberg. Het lijkt erop dat de wijziging vastloopt. 😞 Ik heb je daarom nu eerst helemaal afgemeld voor CombiVoordeel. Dan kan ik je namelijk na 24 uur opnieuw aanmelden. Ik meld je dan uiteraard aan voor FOX Sports Eredivisie. Ik houd je op de hoogte!
Reputatie 1
bedankt voor je reactie ,heb je nog nagekeken over mijn webmail ,kan ik het alsnog wijzigen in een nieuwe webmail.
bedankt alvast
Reputatie 1
Hallo Natasja
Is het gelukt om de combivoordeel te activeren en de fox sport
Reputatie 8
Badge +9
Hallo @hjkruydenberg. De afmelding lijkt niet gelukt te zijn, waardoor ik niet de mogelijkheid heb om je opnieuw aan te melden. Ik heb de situatie daarom doorgezet naar onze CombiVoordeel-specialisten. Als ik een reactie van ze heb, dan laat ik dat aan je weten.
Reputatie 1
Aan Natasja
Ik begrijp er niets van zie bijlage .1 adres gewijzigd nooit gebeurd.combivoordeel nooit opgezegd, fox sport nooit opgezegd.
Indien het niet lukt om het terug te draaien ga ik zoeken naar een andere provider, ik heb er geen zin in om elke keer aan te geven (ik dacht extra korting te krijgen van 5,00 euro dat is mis gegaan mijn excuus hiervoor,maar het terugdraaien van combivoordeel en fox sport vind ik persoonlijk een slechte zaak van Telfort.., Moet ik wachten tot een maand om zoiets in orde te maken ,een word schandalig.

groetjes Henk Kruydenberg

*Admin: afbeelding verwijderd i.v.m. privacy.
Reputatie 1
Hallo Natsaja
Je hebt goed werk verricht bedankt ik ben bij Telfort meer dan 10 jaar nooit problemen gehad .
Persoonlijk vind ik dat Telfort (KPN) beter en meer op de service en uiteraard op de snelheid van internet moeten en kunnen concentreren zie ziggo .
Reputatie 8
Badge +9
Dag @hjkruydenberg. Ik snap dat je schrikt van het feit dat je een e-mail krijgt dat je bent afgemeld voor CombiVoordeel. Soms is het nodig om je helemaal af te melden voor CombiVoordeel om problemen met de aanmelding of wijziging op te kunnen lossen. Sorry, dat had ik even eerder moeten benoemen.

In dit geval hebben we je dus afgemeld, zodat we je opnieuw kunnen aanmelden voor dubbele data en FOX Sports Eredivisie. De CombiVoordeel-specialisten zijn ermee bezig en ik laat het aan je weten als er nieuws is.
Reputatie 1
Hallo Nastasja
even te info de rekening van april 2019 en mei 2019 zijn niet goed er word in rekening gebracht 9,02 voor fox sport ,ik betaal altijd rond de 50,00 euro en nu 64,00 euro wat is er aan de hand ,de korting van combivoordeel is weg fox sport wordt toch in rekening gebracht ,graag zie ik de volgende maand een rectificatie op mijn rekening van juni 2019
Sorry dat ik je moet lastig vallen , je doet je best dat weet ik ,bijna 74 wordt een beetje moe van .
zie bijlage

*Admin: afbeeldingen verwijderd uit bericht i.v.m. privacy.
Reputatie 8
Badge +9
Hallo @hjkruydenberg. Geen excuses voor nodig! Je valt me hier niet mee lastig. Ik snap wel dat je er moe van wordt. Het is niet fijn als zaken onduidelijk zijn. Het klopt dat er nu abonnementskosten in rekening zijn gebracht voor FOX Sports. Dit komt doordat je CombiVoordeel eerder hebt gewijzigd van FOX Sports naar € 5,- factuurkorting. Je ziet op je factuur dan ook dat je voor de periode van 11 mei t/m 16 juni factuurkorting hebt ontvangen. Verder is de incassodatum gewijzigd van de 10e van de maand naar de 17e van de maand. Daardoor ziet je factuur er anders uit dan normaal. In april heb je namelijk betaald voor de periode van 10 april t/m 9 mei. Doordat je facturen voortaan op de 17e van de maand worden opgemaakt zie je nu een berekening van de abonnementskosten voor 17 mei t/m 16 juni en daarnaast nog voor het stukje van 10 mei t/m 16 mei. Vandaar dat je factuur, los van de kosten voor FOX Sports, hoger is dan verwacht.
Reputatie 8
Badge +9
Dag @hjkruydenberg. Ik krijg zojuist het bericht van de CombiVoordeel-specialisten dat je opnieuw bent aangemeld voor FOX Sports. De aanmelding loopt nu wel goed door. Wil je eens testen of je weer FOX Sports kunt kijken? ☺
Reputatie 1
Hallo Nastasja
Ik wil jou en jullie team bedanken voor jullie inzet en mocht je even de factuur willen bekijken ,de kosten kloppen niet,als het mogelijk is ,ik ben nog een week in Spanje dus ik kan niet controleren of fox sport het doet,nogmaals hartelijk dank voor de snelle reactie ook Alexandra even bedanken .
groetjes Henk Kruydenberg
Reputatie 8
Badge +9
Graag gedaan, @hjkruydenberg. ☺ En ook graag gedaan namens @Alexandra - Telfort. Spanje klinkt niet vervelend! 😄 Ik heb eerder in dit topic uitleg gegeven over je laatste factuur. Kun je aangeven wat er niet klopt en wat er nog onduidelijk is?
Reputatie 1
Het gaat erom de 9,02 fox sport eredivisie slotnota 14 mei tot 10 juni ,naar mijn mening onterechte inning of zie ik dat verkeerd .laat het me even weten voor een restitutie in aanmerking kom

Dank je wel Natasja.
groetjes henk 
Reputatie 8
Badge +9
Dag Henk. Ik wil graag toelichten hoe de vork precies in de steel zit. Doordat je CombiVoordeel hebt gewijzigd van FOX Sports naar € 5,- factuurkorting, heb je op je laatste factuur voor de periode van 11 mei t/m 16 juni factuurkorting gekregen en zijn er voor de periode van 14 mei t/m 10 juni abonnementskosten in rekening gebracht voor FOX Sports. Nu is CombiVoordeel op 22 mei weer gewijzigd van factuurkorting naar FOX Sports, dus op je volgende factuur vindt er wederom een correctie plaats voor de periode van 22 mei t/m 16 juni. Ik hoop dat het zo helder is.
Reputatie 8
Badge +9
Hallo @hjkruydenberg. Ik zie dat je niet meer hebt gereageerd. Mag ik daaruit opmaken dat de factuur je nu duidelijk is? Als je nog wel ergens vragen over hebt, dan lees ik het graag.
Reputatie 1
Natsaja het is mij duidelijk ,ik zie volgende maand wel de afrekening en bedankt voor de moeite en aan de support dank dank
Reputatie 8
Badge +11
@hjkruydenberg Goedemorgen Henk, Natasja is vrij vandaag, daarom reageer ik namens haar in jouw topic. Fijn om te lezen dat het zo duidelijk is, en twijfel niet om het hier op het forum te laten weten mocht je later toch vragen hebben 🙂 Namens Natasja, graag gedaan!
Reputatie 1
Hallo Alexandra
Ik wil jullie bedanken voor de geweldige inzet die jullie hebben getoond .
jullie zijn toppers een 10 met een griffel
Reputatie 8
Badge +11
Hallo Alexandra
Ik wil jullie bedanken voor de geweldige inzet die jullie hebben getoond .
jullie zijn toppers een 10 met een griffel

Dankjewel voor het compliment @hjkruydenberg 😊 Daar worden we blij van! Heel graag gedaan namens ons allebei.

Reageer