beantwoord

CombiVoordeel plots weg

  • 1 september 2019
  • 6 reacties
  • 358 keer bekeken

Reputatie 1
Plots is mijn combivoordeel gehalveerd. Enkel nog dubbele data en belminuten, fox sports is vervallen en kan niet meer aangezet worden.
icon

Beste antwoord door Alexandra - Telfort 17 september 2019, 09:11

Hi @JohnnyBG71, alle voordelen zijn geactiveerd door de specialisten zoals de bedoeling was. Mocht je vragen hebben, dan hoor ik het graag.
Bekijk reactie

6 reacties

Dat kan komen door de verandering van het Fox Sports pakket met ingang van vandaag. Hoewel deze uiteraard niet uit zou mogen gaan.
Reputatie 8
Badge +11
Hoi @JohnnyBG71, wat gek dat je CombiVoordeel ineens vervallen is! Goed dat je dit laat weten, ik kijk graag voor je na wat er aan de hand is.

Heb je een e-mail en/of sms gekregen over het vervallen van CombiVoordeel? Sinds wanneer merk je dit precies? Kan je voor mij ook je postcode, huisnummer en betreffende mobiele nummer(s) toevoegen aan je forumprofiel? Als je ze invult bij 'Extra informatie', dan zijn ze alleen zichtbaar voor jezelf en voor mij. Laat je weten hoe het ervoor staat en wanneer je je gegevens hebt ingevuld?
Reputatie 8
Badge +11
Hi @JohnnyBG71, dankjewel voor je privébericht met extra uitleg en het invullen van je gegevens.

Ik heb je gegevens erbij gepakt. Fox Sports staat momenteel wel aan bij jouw pakket, maar niet als gratis CombiVoordeel optie. Het lukt me helaas niet zelf om dit aan te passen. Daarom heb ik een verzoek aangemaakt en doorgezet naar de specialisten. Zij kijken hier naar en zorgen ervoor dat Fox Sports weer als gratis optie toegevoegd wordt aan jouw pakket.

Niet schrikken als je een e-mail krijgt over het uitzetten van CombiVoordeel. Het gebeurt vaak dat de specialisten CombiVoordeel even helemaal uitschakelen, zodat ze daarna alles in één keer kunnen activeren, en je alle juiste voordelen hebt. Je ontvangt ook een e-mail met bevestiging als alles geactiveerd wordt en aan staat! Ik hou de voortgang in de gaten en hoor het ook graag van je als je iets ontvangen of gehoord hebt.
Reputatie 8
Badge +11
Hoi @JohnnyBG71, even een tussentijdse update. Ik zie dat de specialisten voor je bezig zijn. De voordelen zijn tijdelijk uitgezet, om ze weer op de juiste manier te activeren. Dit gebeurt zo snel mogelijk en daar ontvang je een bevestiging van zo gauw het klaar is. Als je vragen hebt of als ik iets voor je kan doen, laat het gerust weten hier.
Reputatie 8
Badge +11
Hi @JohnnyBG71, alle voordelen zijn geactiveerd door de specialisten zoals de bedoeling was. Mocht je vragen hebben, dan hoor ik het graag.
Reputatie 1
Bbedankt

Reageer