beantwoord

Prepaid beltegoed

  • 29 oktober 2018
  • 9 reacties
  • 545 keer bekeken

Reputatie 1
Hallo,

ik heb een SIM kaart gekocht (zonder abo) voor mijn alarmsysteem, en hij werkt. Nu wil ik tzt natuurlijk weten hoeveel beltegoed er nog op staat. Ik kan geen nieuw account aanmaken op Mij Telfort, omdat die een SMS bericht stuurt, maar mijn alarmsysteen kan geen SMS ontvangen (alleen versturen). Bellen via deze SIM-kaart kan dus ook niet. Hoe weet ik nu mijn beltegoed?

Heb overigens al een combi voordeel pakket bij jullie inclusief een ander gsm abonnement voor mijn gewone mobiele telefoon.

Groeten Frans
icon

Beste antwoord door nelly jacoba 29 oktober 2018, 18:00

Simkaartje even in je telefoon om je account te activeren?

https://www.telfort.nl/persoonlijk/service/opvragen-prepaid-beltegoed.htm
Bekijk reactie

9 reacties

Simkaartje even in je telefoon om je account te activeren?

https://www.telfort.nl/persoonlijk/service/opvragen-prepaid-beltegoed.htm
Reputatie 1
Dat is een heel gedoe, is er geen eenvoudiger manier? Kan Telfort mijn account niet activeren, als ik het nummer doorgeef?
Geen idee, ben ook maar gewoon een klant.
Je kan hier wachten op webcare.
Of bv een chat beginnen.
https://www.telfort.nl/algemeen/contact.htm
Reputatie 1
ok, bedankt voor het meedenken hoor! Wacht wel even antwoord af van webcare.
Het snelste en makkelijkste zou toch de optie zijn die Nelly beschrijft, daarna is het een kwestie van op de tablet of pc of andere methode inloggen op mijntelfort en opvragen. Nu mischien even lastig maar daarna veel gemak.
Reputatie 8
Badge +11
Hoi zwerfkat, welkom op het Forum. Ik kan mij dan ook goed voorstellen dat je af en toe de hoogte van het saldo wilt checken zodat de werking van het alarmsysteem gegarandeerd blijft. Nu is inderdaad de kortste klap, de klap die nelly jacoba aangeeft. Even de simkaart in jouw toestel om Mijn Telfort te activeren. Zo kun je daarna altijd het tegoed opvragen.
Reputatie 8
Badge +11
@zwerfkat
Ik wil nog wel een bedenking meegeven.
Persoonlijk zou ik nooit prepaid gebruiken voor een alarmsysteem. Als er 6 maanden niets met het tegoed gebeurt (je hoopt uiteraard geen alarmen te krijgen) komt de verbinding in het geding. Je krijgt een sms die je nooit gaat ontvangen op dat nummer en een mail en als je vervolgens niets doet vervalt je nummer! Dat merk je dan pas als een alarm niet wordt doorgegeven!

Kijk voor het hoe en wat even hier:
https://www.telfort.nl/persoonlijk/service/geldigheid-prepaid-beltegoed.htm
Reputatie 1
@GJC mijn alarm systeem is gelukkig iets geavanceerder. Ik krijg ten eerste een melding op de APP van mijn telefoon. Dat loopt via wifi via een speciale server, geen beltegoed voor nodig. Ten tweede belt het alarm systeem mijn 06-nummer, en kan ik via cijfer toetsen opdrachten geven. Ten derde stuurt het ook nog een SMS. Voor optie 2 en 3 moet er inderdaad beltegoed zijn. Nu test ik dit systeem natuurlijk minimaal halfjaarlijks, en daarmee blijft mijn nummer actief. En daarom wil ik ook het beltegoed in de gaten houden. Trouwens, ik woon hier al 15 jaar zonder alarmsysteem, dus zo'n ramp is het nu ook niet als ie niet werkt 🙃 ha ha!

Ik ga inderdaad maar de SIM-kaart eruit halen en in een telefoon stoppen, inderdaad 1x lastig maar daarna zou ik het beltegoed gewoon moeten kunnen opvragen zonder gedoe.

Bedankt iedereen voor het meedenken!
Reputatie 8
Badge +11
Dan gaat het helemaal goed komen zwerfkat. 🙂 Mocht je zo nog andere vragen hebben, dan horen wij dat graag.

Reageer