nieuw, nu ook prepaidbundels

  • 4 mei 2013
  • 1 reactie
  • 2629 keer bekeken

Telfort lanceert nieuwe propositie voor Telfort prepaid

Nu ook prepaid maandbundels voor bellen en sms'en

http://shop.telfort.nl/telfort/raprl/Prepaid%20Maand%20Bundels/401.html

Amsterdam, 1 mei 2013 Vandaag lanceert Telfort een nieuwe propositie voor Telfort prepaid. Daarbij krijgen prepaid bellers de mogelijkheid maandbundels te kopen voor bellen, sms'en en internetten. De prijzen van die bundels komen overeen met de prijzen van een abonnement, en sluiten daarmee aan bij de huidige markt waarin mensen steeds weer op zoek zijn naar manieren om kosten te besparen.

Voordelen van prepaid en abonnement in één
Dankzij de introductie van deze maandbundels kunnen prepaid klanten vanaf nu bundels aanschaffen vanuit hun prepaid-tegoed. Daarmee zijn klanten met prepaid nu net zo voordelig uit als met een abonnement en behouden ze de vrijheid en controle over hun kosten zoals ze gewend zijn. Dus: de prijs van een abonnement, maar dan wel met 100% controle over de kosten.

Bundels activeren
Klanten kunnen met het prepaid-tegoed dat ze middels een normale opwaardering hebben verkregen, bundels naar keuze activeren. De bundels hebben allemaal een houdbaarheid van 31 dagen. Als de bundel op is, kunnen klanten wanneer gewenst weer een nieuwe bundel activeren. Als ze geen bundel activeren, betalen ze gewoon het voor hun geldende prepaid tarief, afhankelijk van welk tariefplan ze gebruik maken. Bijvoorbeeld 15 cent voor een belminuut, als ze gebruik maken van Telfort 15.

Voorbeelden van bundels zijn de €9 belbundel met 300 belminuten, de €3 sms-bundel met 100 sms'jes, en de Telfort Onderling bellen bundel, waarbij klanten voor €5 per maand, 250 minuten kunnen bellen naar andere Telfort klanten.

De belangrijkste voordelen op een rij
Supervoordelige maandbundels op prepaid. Bijv. 300 belminuten voor €9 per maand.
Voordelige tarieven van een bundel, met de controle van prepaid
Altijd controle over de kosten: Bundels lopen automatisch af na 31 dagen
Zodra het einde van de looptijd van de bundel nadert, of wanneer de bundel bijna of helemaal is verbruikt wordt er een sms gestuurd
Over Telfort
Telfort is een Nederlandse leverancier van mobiele en vaste telecommunicatiediensten. Telfort richt zich op zowel consumenten als zakelijke klanten en biedt voordelige producten en diensten aan, zonder poespas. De producten worden aangeboden in eigen Telfort winkels, telfort.nl/glasvezel, telefonisch via 088- 1200 000, bij de Reggefiber glasvezelwinkels en in telecomspeciaalzaken. Telfort maakt gebruik van de netwerken van KPN. Sinds 2005 is Telfort een dochter van KPN.

1 reactie

positief nieuws natuurlijk en ook erg slim van telfort, prepaid wordt hiermee eindelijk weer teruggebracht waarvoor het oorspronkelijk voor bedoeld is, namelijk het vooruitbetalen van vooraf afgesproken diensten, iedereen mag er gebruik van maken , besef wel dat je beltegoed binnen dat deel van het prepaidbundel dus volkomen legaal korter houdbaar is (max 31dagen na aanschaf volgens de propositie) en dit type bundel 100% voldoet als waardebon, dit in tegenstelling tot het recht van eigendom die je hebt op het normale "onbeperkt geldige" beltegoed, die je wel mag laten crediteren als de diensten ophouden te bestaan, zoals bij opzeggen of verval van je nummer.

zie ook : http://www.consumentenbond.nl/campagnes/beltegoed/

Reageer