Ik kan niet normaal inloggen op het Forum.

  • 23 mei 2017
  • 57 reacties
  • 6884 keer bekeken

Hallo,

Ik kan niet normaal inloggen op het Forum.
Dus hier op de website met de knop inloggen.
De donkerblauwe knop wordt licht blauw maar doet vervolgens niets.
Ik log in via een link in mijn mail.

Is er een storing of zo?

Met vriendelijke groet,

mandy

57 reacties

Het inloggen gaat nog steeds slecht.

Het Forum laadt zeer traag en net was alleen het stukje populair zichtbaar.
Als ik daar op klikte stond er error 404 dacht ik, pagina niet gevonden, verplaatst of had niet goed ingetikt.
Alle topics die eronder stonden waren weg, een heel leeg vlak.
Heel vreemd allemaal.

Nu alles weer normaal.

Ik denk dat @Friesian gelijk heeft.
Yep was op meerdere fora allemaal van insided?
Hoi Wieger,

Sinds ik weet hoe ik screenshots kan maken, is het een stuk makkelijker uitleggen. :D

Op dit moment gaat het weer goed al snap ik er nog steeds niets van.
Het gebeurd alleen als ik het Forum bezoek.
Reputatie 7
Badge +13
Klopt, Friesian. Die eerdere melding met de databasefout hing samen met de DDoS richting onze forumleverancier. Daar had nagenoeg ieder forum dat door hen geleverd wordt hinder van.

@Mandy, aan de adviezen van Galdor en Friesian kan ik weinig toevoegen. 🙂
Galdor68, Friesian en Wieger,

Hartelijk bedankt voor jullie reacties.
Nu snap ik het weer wat beter.
Zeker betreft het inloggen via Telfort en dat het Forum dieper ligt.
Zo had ik het nog niet bekeken.

Normaal log ik in met Edge, nu met Chrome.
Maar ook in Chrome geeft het Forum fouten.
@mandy je weet waar HTML voor staat? Hier een uitleg https://nl.m.wikipedia.org/wiki/HyperText_Markup_Language

Punt is een webbrowser kan soms even moeite hebben met de opmaak van een pagina en deze dan foutief weergeven. Dit is soms een fout gemaakt door de website bouwer en soms echt een tijdelijke hik van de webbrowser.
Hier niet...:D
Hallo,

Via I Explorer lukt het niet, wel met Edge.
Heel vreemd.
Tot nu toe kon ik normaal inloggen op I Explorer.....snap er helemaal niets van.

Via de link kon ik alleen plaatsen maar niet wijzigen binnen de tijd.
De layout was hetzelfde maar ik kreeg andere inlog gegevens te zien.
Ook mijn badge was weer zichtbaar en wanneer ik abonnee ben geworden, heel bizar.
Ik gebruik FF trouwens. Al jaren.
Nelly Jacoba,

FF is dit Fire Fox?
Heb ik ooit geprobeerd te instelleren maar lukte niet.
Maar ik ben nogal een digibeet....

Maar nu kan ik ook weer inloggen op I Explorer.
Vooralsnog, snap er niets van dat er gisteren zoveel problemen waren......
Reputatie 7
Badge +13
Hey Mandy,

wat lastig dat je met Internet Explorer niet kon inloggen. Zoals je zelf al constateerde speelde er aan onze kant niets. Vaak heeft dit te maken met je browser, in dit geval Internet Explorer. Als je inlogt slaat je browser een bestandje op, ook wel cookie genoemd. Bij het inloggen moet normaal gesproken die cookie vernieuwd worden, dit soms om uiteenlopende redenen mis in je browser. Omdat zo'n cookie een vooraf bepaalde levensduur heeft, merk dat je na verloop van tijd weer kan inloggen. Wil je dit versnellen, dan kan je een klein trucje uithalen. Wanneer je de CTRL toets en F5 toets tegelijkertijd indrukt, dan geef je je browser de opdracht om alle eerder opgeslagen cookies te verwijderen. Hiermee verwijder je ook vaak de boosdoener en kan je daarna weer soepel inloggen.

Op je andere vraag; FF wordt vaak gebruikt als afkorting voor Firefox.
Hallo Wieger,

Hartelijk bedankt voor je bericht.
Dat van die cookies snap ik nog wel.
Mijn browser sluit af en dan worden alle cookies ect. verwijderd.
Dit had ik ook gedaan met mijn virusscan, gebruiksactiviteit wissen.
Volgens mij werkt dit toch hetzelfde als CTRL en F5 indrukken?

De knop inloggen werkte dus niet maar ik kan nu weer gewoon inloggen.:D
Reputatie 7
Badge +13
Hey Mandy, ik had inderdaad gezien dat je al weer kan inloggen. Gelukkig maar! Je virusscanner doet als het goed is hetzelfde. Die kan je ook daarvoor gebruiken. Deze toetsencombinatie is vaak wat sneller dan wachten op je virusscanner 🙂.
Even een oud topic leven inblazen.

Sinds een paar dagen kan ik moeilijk inloggen op het Forum.
Ik zie een paar bolletjes en de pagina gaat niet goed door.
Later zie ik dat ik niet ingelogd ben.

Dit speelt in zowel Edge als Chroome.
Reputatie 6
Badge +12
Hoi Mandy, wat vervelend dat je nog steeds problemen ervaart met het inloggen. Krijg je uiteindelijk wel goed beeld, of geeft het hele forum niet goed weer?
Bij mij speelt bijna hetzelfde. Inloggen op pc gaat niet met gebruikersnaam en ww....wel met feestboek. (Tiepvoatjuh:8:D)
Klik op inloggen gaat dan in werking maar resultaat nog steeds uitgelogd.

Op foontje gaat inloggen met gebruikersnaam en ww wel
Hallo Cindy,

Hartelijk bedankt voor je reactie.

Ik zie dat Friesian er ook last van heeft.

Op dit moment dus wel, maar af en toe weigert het.
Soms gaat het pas na 4x proberen in te loggen.
Wat ook wel gebeurd, is dat er inloggen staat en dat ik een pagina verder ik mijzelf wel ingelogd zie staan.

Soms krijg ik eerst een soort bloemetje i.p.v. het Telfort teken, hele grote letters om vervolgens door te gaan naar het Forum.

Soms, als ik bij mijn account wil kijken waar Topics, reacties, PB's ect. kan bekijken is het een heel lang,
uitgebreid beeld met veel ruimte tussen de regels.

Gisteren heb ik ook een topic geopend dat er bij Over het Forum, geen tekst te zien was.

Heel vreemd allemaal.
Nu een poging via mijn tablet. Gebruikersnaam en ww feilloos.

@mandy
Dat bloemetje dat je ziet is zeker van InSided neem ik aan? Je ziet dat onderaan middenop de blauwe banner.
Powered by * InSided.
Lijkt haast alsof InSided (sorry ! dat ik het zo zeg) alweer aan het klooien is.
Na 3x is het weer gelukt om in te loggen, pfffffff

Het lijkt wel op het tekentje InSided, het 'bloemetje' heeft de kleuren wit, roze en blauw lijkt het.
Feilloos is het de laatste tijd echt niet nee.
Dat is (volgens mij) van InSided @mandy.
Hallo Friesian,

Het kan zijn dat dat het was, maar zeker weten doe ik het niet.
Mocht het nog eens gebeuren, probeer er een screenshot van te maken.

Maar het gaat heel fijn, het Forum.:@

Net kon ik elders ook niets plaatsen, waarschijnlijk hetzelfde wat jij net ondervond.
Hier ook ellende
Reputatie 8
Badge +11
Dan doe ik maar even een testje.
Hallo Friesian,

Het kan zijn dat dat het was, maar zeker weten doe ik het niet.
Mocht het nog eens gebeuren, probeer er een screenshot van te maken.

Maar het gaat heel fijn, het Forum.:@

Net kon ik elders ook niets plaatsen, waarschijnlijk hetzelfde wat jij net ondervond.

Je formulier is niet verzonden. Herlaad de pagina en probeer opnieuw.
Reputatie 8
Badge +11
Test

Bij mij lijkt het nu weer normaal te werken.

Reageer