beantwoord

Forumwebsite wordt niet (meer) goed weergegeven op specifieke tablet


Reputatie 4
Badge +1
Beste Telfort-moderatoren,
Sinds begin vorige week wordt de forum-website niet meer goed weergegeven op mijn tablet.
Op de andere tablet en de smartphones wèl en op de laptop ook.
De pagina begint met een opsomming van onderwerpen als je dan doorschuift kom je op de eigenlijke pagina uit en als je verder doorschuift kom je weer op een opsomming van onderwerpen uit.
Zie bijgaande schermafbeeldingen.
De 1e afbeelding is die van het beginscherm die begint met de overgang naar de eigenlijke webpagina en de 2e afbeelding is die van het einde van de eigenlijke webpagina die overgaat naar de opsomming:
Het gaat om een Samsung tablet Tab4, 10 inch, Androidversie 5.1.1
Ik heb de tablet gisteren teruggezet naar fabrieksinstellingen en alles opnieuw ingericht zonder resultaat.




icon

Beste antwoord door JanD 1 februari 2019, 23:22

De website komt weer op een normale manier op het scherm.☺

Bekijk reactie

11 reacties

Klopt ook hier bij mij gaat het op Chrome fout, heb de updates verwijderd.
Op Firefox draait het als een Tierelier.😎
Kijk dan ben ik niet de enige, hier ook met de chrome browser heel sporadisch.
Het is net of het menu van het bovenste deel, de uitval schermen volledig wordt weergegeven een soort opmaak/weergave fout.
Reputatie 8
Badge +19
Hier ook, maar heel sporadisch...
Reputatie 4
Badge +1
Bij mij op de tablet gaat het fout met de Chrome-browser en de Samsung-browser.
Ik ga Firefox proberen, maar dat betekent niet dat het probleem niet opgelost hoeft te worden omdat ik dan misschien een goed werkende andere browser ga gebruiken.
Heb net de Edge-browser voor tablets geïnstalleerd, gaat ook fout.
Heb net de Firefox-browser voor tablets geïnstalleerd, daar gaat het wel goed.
Maar ik gebruik op de tablet uitsluitend Chrome en daar behoort het ook gewoon goed op te werken.
Reputatie 8
Badge +17
Ik gebruik de opera midi op mijn tablet en die werkt prima
Het zal wel met verschillende technologieën te maken hebben.
Dan bedoel ik tablet of PC.
Mijn PC geeft het Forum wel goed weer.
Vanmorgen kreeg ik echter bij dit topic wel een melding dat er een fout opgetreden was.
Zoiets als het topic bestaat niet meer of is verhuisd.
Bij andere topics niet.
Reputatie 4
Badge +1
De website komt weer op een normale manier op het scherm.☺
Aan deze kant van het kanaal is ook (bijna) alles weer popie jopie.😎
Reputatie 3
Badge +6
Dag @JanD. Goed dat je dit meldt. Je hebt gelijk hoor, de website hoort gewoon in iedere browser goed te worden weergegeven. Moet zeggen dat ik dit probleem zelf ook had in Chrome op mijn toestel en dat het bij mij vaak al opgelost was door de pagina te verversen. Ik begrijp dat de website inmiddels weer goed wordt weergegeven? 🙂
Reputatie 4
Badge +1
Hallo @Natasja - Telfort ,
bedankt voor je reactie. de website komt weer goed tevoorschijn.
Reputatie 3
Badge +6
Super, @JanD. Bedankt voor de bevestiging! 😄

Reageer