beantwoord

Betreft zeer plaatselijk haperende Telfort forum software ! ?

  • 28 juni 2019
  • 83 reacties
  • 2410 keer bekeken


Toon het eerste bericht

83 reacties

Reputatie 8
Badge +11
Kleine tussentijdse update. Het lijkt inderdaad een bug te zijn volgens het Insided forum. Ik heb het sowieso doorgegeven, er wordt aan gewerkt. Tussentijdse workaround is inderdaad om er handmatig een URL van te maken, door CTRL + K / command + K te gebruiken. Ik hoop dat dat voor nu een beetje helpt 🙂
Kleine tussentijdse update. Het lijkt inderdaad een bug te zijn volgens het Insided forum. Ik heb het sowieso doorgegeven, er wordt aan gewerkt. Tussentijdse workaround is inderdaad om er handmatig een URL van te maken, door CTRL + K / command + K te gebruiken. Ik hoop dat dat voor nu een beetje helpt :)
Uhmm hoe doe ik dat met een tablet dezelfde methode?
https://telfort.interactievetv.nl/ ah ja inderdaad
Reputatie 8
Badge +12
Ik begrijp dat het lukt. 🙂
Reputatie 8
Maar het mag nu onderhand toch wel worden gecorrigeerd.
De hyperlinks werken ongeveer al een week niet goed.
Inderdaad een hyperlink gewoon geplakt.

https://telfort.interactievetv.nl/

En via het link icoon zonder beschijvende tekst. Vergelijkbaar met de Control K methode
https://telfort.interactievetv.nl/

Wat mij nu met name opvalt dat alle hyperlinks in oudere topic op alle insided forums (Telfort, KPN, Tmobile, Ziggo) inactief niet klikbaar zijn.
Reputatie 8
Vandaar dat die correctie zo belangrijk is. 🤓
Een storing kan altijd "even" voorkomen. Maar zolang "verkeerd" is IMO gewoon niet acceptabel.
Mee eens helemaal omdat dit een overkoepelend probleem is.

Nu kan je een link wel kopieren en in een browser plakken of zoals op mijn tablet bij het selecteren meteen openen in de browser maar dat voelt als een onwenselijke workaround.
Reputatie 8
Badge +11
Hoi @Babylonia @Galdor68, het is wel en niet een storing. De hyperlink functie is tijdelijk uitgeschakeld, omdat ze bezig zijn met een vernieuwing voor de tekst editor in een komende update. Dat heeft weer te maken met het eerdere probleem, dat ergens een link van werd gemaakt als twee worden met een punt er tussen aan elkaar vast geschreven werden. De update die dat probleem verholpen heeft, heeft weer invloed op het automatisch ergens een hyperlink van maken. Vandaar dat de CTRL + K een workaround is die in de tussentijd gebruikt kan worden, tot de volgende update gedaan wordt. Ik durf nog niet te zeggen wanneer ze die gaan doen. Als ik meer weet, laat ik het uiteraard weten.

Reageer