Sticky

Wijzigingen voicemail vast bellen en mobiel


Toon het eerste bericht

37 Reacties

Galdor68
Als er gezegd was een verschil tussen vast en mobiel dan wel. Tussen prepaid en abo lijkt me onwaarschijnlijk. Behalve de manier van betalen, lijkt mij niet dat hier verschillende voicemail platvormen voor bestaan.
Cindy - Telfort
Reputatie 3
Badge +10
@Forumgebruiker26; er veranderen inderdaad wat opties. Je rust pakken is af en toe nodig inderdaad, dat herken ik! Zelf schakel ik mijn mobiel dan helemaal uit, of zet ik mijn iPhone op de vliegtuigstand. Hopelijk kun je met zoiets uit de voeten.

@Frans Sweers; welkom op het forum. Het gaat voor zowel prepaid en abonnementen van Telfort. Sorry dat je hierover niet goed geïnformeerd bent door mijn collega's. Galdor68 geeft er een duidelijke toelichting op, dank daarvoor!
Forumgebruiker26
thanks Cindy,

Uitzetten nog vliegtuigstand is geen optie..

- ik wil altijd zelf naar buiten bellen en gebruik maken van mobiel data.
- ik wil weer sms berichten lezen van oproep gemist en de de voicemail bericht, toestel moet dus aanblijven. Ik besluit of ik reageer op die berichten en die persoon zal bellen. (dus direct door naar voicemail voor bellers terwijl toestel aan blijft) (zelfs als ik bel en die persoon belt mij daarna direct terug dan krijgt die persoon weer de voicemail.. en ik een bericht van gemist of ingesproken bericht.)

Beste Telfort,
neem de tijd mijn contract loop pas af op 22 januari 2019. Herstel de optie en laat anderen weten dat het(weer) kan en behoud daarmee Telfort tevredenheid en contract behoud. Een goede weboptie is om ook die keuze bij voicemail door schakelingen op te voeren. (doorschakelen naar optie 1:anderen nummmer of optie 2: direct doorschakelen naar EIGEN VOICEMAIL.
Cindy - Telfort
Reputatie 3
Badge +10
Dan wordt het een ander verhaal inderdaad. De optie zelf zoals je die nu kent staat niet op de planning om terug te komen, daar wil ik direct eerlijk in zijn.
harryvanwateren
In het bericht staat niets over Visual Voicemail. KPN is ook onlangs naar dit nieuwe platform verhuisd en ondersteunt het wel (https://www.iculture.nl/nieuws/kpn-visual-voicemail-invoeren-iphone/). Gaat Telfort dit ook aanbieden? Maakt het werken met voicemail zoveel malen eenvoudiger en gebruiksvriendelijker voor zowel iPhone als Android gebruikers. De techniek om nu Voicemail af te luisteren dateert van 1990, zelfs op jullie nieuwe platform.
Cindy - Telfort
Reputatie 3
Badge +10
Hoi Harry, welkom hier! Op dit moment heb ik geen informatie over visual voicemail bij Telfort. Mocht dat er in de toekomst komen, dan kun je dat zeker teruglezen hier op het forum.
Galdor68
Ik kreeg nu net het emailtje over de wijzigingen bij voicemail mobiel, de meeste wijzigingen vallen wel mee, het vervallen van de terugbeloptie met toets 1 is wel weer jammer eerlijk gezegd.
Cindy - Telfort
Reputatie 3
Badge +10
Dat kan ik me voorstellen dat je dat jammer vindt @Galdor68!
ronaldk
Cindy - Telfort schreef:

Dat kan ik me voorstellen dat je dat jammer vindt @Galdor68!Die terugbeloptie weg is voor mij het meest irritant. Mensen rekenen er haast op dat je terug kan bellen, maar hansdsfree terugbellen naar onbekende nummers is dus nu geen optie meer. En ik moet weer met pen en papier in de weer om het nummer op te schrijven.

Ik wordt dagelijks gebeld door mensen die ik niet ken. Erg vervelend dat de voicemail dat niet ondersteunt. Wat een brak nieuw platform, zo moeilijk is een terugbelfunctie toch niet te regelen?
Cindy - Telfort
Reputatie 3
Badge +10
Hoi Ronald, ik kan me voorstellen dat je de optie mist,dat lees ik van meerdere klanten. Helaas staat het niet op de planning dat de functie terugkomt.
Galdor68
Op het kpn forum las ik iets over visual voicemail. Lijkt een beetje op een mp3 speler voor voicemail berichten leuk, maar dat terugbellen is dan toch een groter gemis, hoewel ik niet zo heel veel berichtjes krijg.
Cindy - Telfort
Reputatie 3
Badge +10
Hoi Galdor, op het KPN forum zijn ze inderdaad bezig met visual voicemail. Ik kan erin komen, helemaal als je gewend bent aan iets dat het kan en dan ineens niet meer. Dat is weer even omschakelen.

Reageer

  • :D
  • :?
  • :cool:
  • :S
  • :(
  • :@
  • :$
  • :8
  • :)
  • :P
  • ;)