Nieuws

Telfort + KPN = Telfort Compleet

  • 17 april 2019
  • 110 reacties
  • 21234 keer bekeken
Telfort + KPN = Telfort Compleet
Badge +13

Goed nieuws! Vanaf 1 mei ontvang je extra voordeel als je Telfort- en KPN producten combineert. Dit noemen wij Telfort Compleet. Heb je bijvoorbeeld KPN Thuis en Telfort Mobiel? Dan krijg je - zolang je blijft combineren - iedere maand gratis extra's en korting op je KPN product.Hoe krijg ik Telfort Compleet?Combineer je het bovenstaande? Meld je dan hier aan voor Telfort Compleet.Van welke extra's kan ik profiteren?Deze voordelen kun je combineren met CombiVoordeel. Klik op 'Toon inhoud' voor een volledig overzicht.
Aanmelding


Aan welke voorwaarden moet ik voldoen om Telfort Compleet te ontvangen?
In de bijlage van dit bericht vind je een PDF met alle voorwaarden voor Telfort Compleet.

Hoe kan ik mij aanmelden voor Telfort Compleet?
Aanmelden kan hier. Let op; de producten moeten vóór aanmelding op hetzelfde adres en postcode geregistreerd staan.

Wanneer zijn de voordelen actief?
Je voordeel gaat in op de eerste dag van de volgende maand. Let op: jouw voordeel kan alleen actief zijn als je het aanmeldformulier hebt ingevuld. Doe dit ruim (7 dagen) voor het einde van de maand. Voorbeeld: vul je het formulier in op 20 juni, dan ontvang je per 1 juli jouw voordeel. Vul je het formulier in op 29 september, dan ontvang je jouw voordeel pas per 1 november.

Ik heb me aangemeld, maar zie mijn voordeel niet?
Jouw voordeel is na activatie zichtbaar op je factuur.

Wat als ik ga verhuizen?
Geef voor beide producten de wijziging door via onze servicepagina. Doe dit 2 weken voor de verhuisdatum. Verhuizing van Telfort producten geef je hier aan. Voor KPN producten doe je dat op deze pagina.


CombiVoordeel


Kan ik blijven profiteren van CombiVoordeel?
Je blijft profiteren van CombiVoordeel, zolang je je abonnementen Telfort Thuis & Mobiel of Mobiel & Mobiel combineert.

Kun je KPN Compleet en Telfort Combivoordeel combineren?
Ja dat kan; al krijg je elk voordeel één keer per abonnement. Het is dus niet mogelijk om voordelen te stapelen (bijvoorbeeld 2x€5 korting).Telfort Compleet


Ik heb gekozen voor FOX Sports, maar wil graag het Pluspakket als voordeel.
Het wijzigen van je voordeel is helaas niet mogelijk. Wél kun je jouw resterende Telfort product overzetten op KPN. Zo word je KPN Compleet en geniet je van nog meer voordelen én je kunt jouw voordeel maandelijks wijzigen. Meer informatie over KPN Compleet tref je hier.

Ik heb al het TV pakket FOX/Plus, wordt dit nu gratis als ik me aanmeld?
Ja, heb je bijvoorbeeld FOX Sports Eredivisie voor 9,99 en wil je dit gratis krijgen met Telfort Compleet? Kies dan als voordeel FOX Sports Eredivisie.

110 reacties

De eerste vraag neem ik de tekst letterlijk dan zou in ons geval alleen 1 toestel de Compleet voordelen krijgen als deze bij KPN wordt onder gebracht klopt dat? Er staat overal KPN mobiel.Dat klopt dus.

Uit de voorwaarden.

Je profiteert met Telfort Compleet op je adres van extra voordeel op je KPN abonnementen, niet op

de Telfort abonnementen.Het meeste voordeel haal je dus met Compleet of Combivoordeel bij 1 van beiden.

Heb je KPN thuis dan zou de datasim bestellen een slimme zet zijn mits mogelijk.
Lees ook het PDF bestand met de Voorwaarden Telfort Compleet

Daar zitten ook haken en ogen aan.Dit is er alvast 1:De uitzonderingen van producten en abonnementen van het Compleet,

op pagina 2 van de voorwaarden Telfort Compleet.Zie: Telfort Compleet geldt niet voor Digitenne, PSTN of ISDN, prepaid, of zakelijke abonnementen als de KPN Bedrijfsbundel (kleinzakelijk uitgezonderd). Telfort Compleet geldt ook niet bij KPN Mobiel abonnementen uit 2012 of ouder: ect.en6. Slotbepalingen KPN heeft het recht om de voorwaarden tussentijds te wijzigen of stoppen met Telfort Compleet. De reden daarvoor zullen we altijd goed onderbouwen. We laten je dit altijd drie maanden van tevoren weten.
Dat van de uitzonderingen is niet meer dan logisch.Punt 6 Dat lijkt me ook logisch is elke klant uiteindelijk KPN klant of uit eigen keus of door het letterlijk samenvoegen van de klant bestanden dan heeft de Telfort compleet contructie geen nut meer.
Vind ik van niet vooral met dat Digitenne omdat niet overal glasvezel is.

Mijn mobiele abonnement is dacht ik van rond 2012,

En hoeveel zakelijke abonnementen zijn er?

Die worden dus ook uitgesloten.Ook die slotbepaling, ik ga geen KPN abonnement nemen.

Maar ook geen Telfort Compleet, wordt er niets wijzer van.Voor nu houdt ik dus mijn abonnement zoals het is.

Gaat er iets nadelig gebeuren met mijn huidige combivoordeel,

dubbele data voor mobiel en het pluspakket, maar ook met mijn huidige snelheid, ben ik weg.
Digitenne kan je nu al voor €5,00 afnemen als koper klant het is juist vreemd dat een glasvezel klant dit niet zou mogen, hoewel ik toch ook Digitenne voor die prijs kan bestellen. Dat is nooit een onderdeel van Compleet geweest menig klant zou dat wensen.Waarom zou een zakelijke klant de zelfde voordeeltjes krijgen als een consument let daar wel op de haakjes behalve kleinzakelijk dus 1 mans bedrijfjes die gun ik het wel.Met Prepaid is nu al bij beiden geen voordeel te halen PSTN en ISDN worden uitgefaseerd.Je hoeft als Telfort Combi klant ook niks te veranderen dat is zelfs het beste op dit moment zeker als je voor maart 2018 klant bent geworden.Wat mij betreft weinig op aan te merken hooguit wie welke voordeeltjes krijgt.
Waarom zou digitenne goedkoop moeten bij glasvezel, je kan op glasvezel tot 5 tv's gaan, bij koper zijn er nog zat die geen TV kunnen aansluiten omdat ze geeneens genoeg snelheid krijgen voor 1 stream.
Reputatie 8
Badge +18
Waarom zou digitenne goedkoop moeten bij glasvezel, je kan op glasvezel tot 5 tv's gaan, bij koper zijn er nog zat die geen TV kunnen aansluiten omdat ze geeneens genoeg snelheid krijgen voor 1 stream.

Bij mijn weten kregen klanten met glasvezel al geen korting op digitenne meer
Klopt.Waarom het goedkoop zou 'mogen' niet 'moeten' is voor glasvezel klanten die digitenne op een zolderkamer of logeer kamer willen inzetten en dat combineren met gebruik op een boot of de caravan. Nu moet dat met een tablet of laptop via een data verbinding met gebruik van de app etc.
Juist om die reden die jij geeft, het goedkoop/voordelig digitenne leveren is juist voor klanten die een beroerde internetsnelheid halen, niet om goedkoop/voordelig op een zolderkamertje/boot/vakantiehuisje tv te kunnen kijken maar om tekortkomingen in de vaste verbinding op te vangen.En als je aan 5 TV kastjes niet genoeg hebt voor de zolderkamer dan moet je niet bij Telfort zitten, of je hebt zo'n groot huis dat je gewoon een tweede of derde glas aansluiting moet nemen omdat anders de kabels te lang worden.
Ik weet nog wel, toen ik over ging op glasvezel, voor Digitenne +/- €15,00 moest gaan betalen.

Digitenne had ik eerst via KPN, daarna op ADSL van Telfort en rond 2015 glas van Telfort.

Als ik het mijzelf goed herinner.Ik heb het over dat er, waar geen glasvezel is, digitenne gebruikt wordt.

Maar ook met Digitenne neem je TV af.
Doornekamp 33 Klopt echter de keus hebben tussen utp kabels moeten trekken of goede wifi regelen of een stand alone apparaat lijkt mij redelijk, als je de €5,00 wil betalen. Het is mij puur om het praktische gemak te doen.Vooral wat Mandy schrijft komt bij mij als onrecht over ineens de volle €15 moeten betalen.Het is inderdaad wel apart dat er geen combi Digitenne + mobiel bestaat als beide van KPN zijn daar zal weinig ruimte voor zijn anders was er wel zo'n regeling. Deze optie is er nooit geweest al helemaal niet voor Telfort klanten aangezien Digitenne ook van KPN is lijkt het mij logisch dat dit niet ineens onder een Telfort compleet regeling gaat vallen.Waar geen glasvezel ligt en de verbinding zo slecht dat er maar 1 tvkastje mogelijk is dan blijkt KPN nog wel eens coulant te zijn met de kosten voor de 1e digitenne ontvanger.Ter herhaling behalve dat de ene combinatie gunstiger is dan een andere zie ik verder weinig zorgelijks.

De minder gunstige optie is strategie om toch de keuze te maken alles onder 1 dak samen te voegen.
Reputatie 8
Badge +12
Je krijgt inderdaad het voordeel op de KPN producten als je Telfort en KPN combineert. Dus wanneer je Telfort Thuis en KPN mobiel hebt, krijg je voordeel op KPN mobiel. Mocht je Telfort Thuis hebben, Telfort Mobiel en KPN mobiel dan is het handigere om Telfort CombiVoordeel te behouden.Het was nog nooit mogelijk om Digitenne, zakelijke abonnementen enz. te combineren met CombiVoordeel of Compleet. Hier is dus niets in gewijzigd. Dit gaat puur over het combineren van Telfort en KPN producten.
Reputatie 1
KPN blijft zijn eigen klanten voortrekken.

Ik heb 2x Telfort Mobiel en thuis.

Daar krijg ik dubbele data op en een gratis zenderpakket.Heb je KPN krijg je ook nog eens €5,00 korting.

Wat nou voordeel?Overigens gaan we van €42,50 naar €51,50 in de basis.

Is maar 21% meer joh. Valse beloftes van Telfort dat we er weinig van gaan merken.
Reputatie 3
Met Prepaid is nu al bij beiden geen voordeel te halen PSTN en ISDN worden uitgefaseerd.Hoe zit het met stroomuitval? De ouderwetse telefoonlijnen bleven dan gewoon werken.
@mich85 de meeste KPN mobiele abonnement zijn 5,00 duurder dan van Telfort zelfs met de korting is het vaak op centen nivo duurder. Neem dat in je reacties mee.

KPN klanten kunnen hun Mb's delen wij Telforters kunnen ongebruikt tegoed meenemen.Ik begrijp zeker dat het als voortrekken overkomt wil je dezelfde KPN compleet voordeeltjes dan zal alles mee moeten tellen dus ook wat ik noem.

In mijn ogen zitten we niet zo slecht bij Telfort al zijn ze zeker niet de voordeligste.Dat is zeker een minpunt @arie61 meteen ook het nadeel van alles in 1 aan de andere kant wie heeft er geen mobieltje uitzonderingen daargelaten. Tenzij de stroomvoorziening van dat net wordt getroffen. Dat heeft verder weinig met dit onderwerp te maken.
Reputatie 1
@mich85 de meeste KPN mobiele abonnement zijn 5,00 duurder zelfs met de korting is het vaak op centen nivo duurder. Neem dat in je reacties mee.

KPN klanten kunnen hun Mb's delen wij Telforters kunnen ongebruikt tegoed meenemen.Ik begrijp zeker dat het als voortrekken overkomt wil je dezelfde KPN compleet voordeeltjes dan zal alles mee moeten tellen dus ook wat ik noem.

In mijn ogen zitten we niet zo slecht bij Telfort al zijn ze zeker niet de voordeligste.Dat is zeker een minpunt @arie61 meteen ook het nadeel van alles in 1 aan de andere kant wie heeft er geen mobieltje uitzonderingen daargelaten.


Ja is ook zo. Links of rechtsom zal 't meevallen.

Heb net verlengd, op de OUDE Telfort prijzen overigens.

Ik maak me komend jaar nergens druk meer om 🙂
Reputatie 6
Badge +7
Ik ben van mening dat KPN absurde prijzen heeft maar zolang je bij Telfort blijft is er nog niks aan de hand, Dat is het enigste voordeel. Verder zie ik totaal geen voordelen meer van deze samenvoeging.PS: bovenstaande is mijn persoonlijke mening.
Ik ben van mening dat KPN absurde prijzen heeft maar zolang je bij Telfort blijft is er nog niks aan de hand, Dat is het enigste voordeel. Verder zie ik totaal geen voordelen meer van deze samenvoeging.PS: bovenstaande is mijn persoonlijke mening.


Nu weet ik uiteraard niet wat jij maandelijks betaald, ga ik mijn maand bedrag en wat ik daarvoor krijg vergelijken met KPN ben ik daar even duur uit. Ik kan nu bij Telfort goedkoper uit komen dan moet ik dat rare extra tv pakket uitzetten en het bellen. En let goed op bij het 100Mb pakket betaal je wel € 62,50 maar bij die prijs zitten twee ontvangers en opnemen inbegrepen.

Neem de duurste abonnement van Telfort tel daar €10,00 bij voor opnemen en een tweede tv ontvanger dan ben je hetzelfde kwijt.Ik was dezelfde mening toegedaan dat mag je rustig weten als je alles eerlijk naast elkaar legt en ziet wat je krijgt dan is Telfort op dit moment en na 1 juni zeker niet goedkoper.Bekijk dit vergelijkje eens dan zie je mischien wat ik bedoel.

https://forum.telfort.nl/nieuws-251/telfort-en-kpn-gaan-samen-verder-80188?postid=681740
Ik betaal nu voor mijn Telfortpakket € 40 per maand.

bij KPN zou ik € 46,50 per maand moeten betalen voor een gelijkwaardig pakket.

€ 6,50 per maand meer in absolute zin.

ik krijg voor dat geld wel meer bij KPN, maar daar betaal ik dan ook een dikke meerprijs voor.

Ik praat dan over een basispakket met internet, 1 tv decoder en vast bellen en 5 euro combikorting voor mobiel abo.
Heb jij nog lopende kortingen Jand en het net 40 kanalen tellende tv pakket, het basis tv pakket is bij KPN groter bij Telfort kost je dat €5,00 extra dan zou je al op €45,00 uitkomen. Dat bedoel ik dus met eerlijk rekenen, je hebt de verhoging van €2,50 nog niet mee geteld vermoed ik. En even nieuwsgierig heb je de combivoordeel factuur korting of een tv pakket? Daarmee kan je bij Telfort ook goedkoper uitkomen.Ga ik de mobiele telfoonkosten vergelijken dan kom ik op centen nivo bij KPN duurder uit in het totaal thuis en mobiel zelfs met de €5,00 KPN compleet korting op het mobiele abonnement.Nu hoort dit meer thuis in de prijswijzigingen topic.
Heb jij nog lopende kortingen Jand en het net 40 kanalen tellende tv pakket, het basis tv pakket is bij KPN groter bij Telfort kost je dat €5,00 extra dan zou je al op €45,00 uitkomen. Dat bedoel ik dus met eerlijk rekenen, je hebt de verhoging van €2,50 nog niet mee geteld vermoed ik. En even nieuwsgierig heb je de combivoordeel factuur korting of een tv pakket? Daarmee kan je bij Telfort ook goedkoper uitkomen.Ga ik de mobiele telfoonkosten vergelijken dan kom ik op centen nivo bij KPN duurder uit in het totaal thuis en mobiel zelfs met de €5,00 KPN compleet korting op het mobiele abonnement.Nu hoort dit meer thuis in de prijswijzigingen topic.


Hallo @Galdor68 , zie mijn reactie in de betreffende topic.
Bij KPN ben ik sowieso slechter af.

Ik heb nu 50/50, het uitgebreide pakket gratis, het pluspakket met combivoordeel gratis,

met mobiel dubbele data.

Ik verlies mijn upload en ga veel meer betalen voor mobiel.

En de TV pakketten gaan er straks waarschijnlijk voor zorgen dat ik zowel Telfort,

als KPN vaarwel ga zeggen.

Maar zeker ook voor de upload snelheid.

Zet daarnaast ook de mogelijkheid die je hebt voor sim only.

Veel te duur.

Waarom?

Ik heb geen grote data bundel nodig, haal geen eens 1 GB, maar bel wel veel.

Dan ga ik bij KPN echt geen €20,00 betalen alleen voor meer MB's.

Verlengen bij Telfort voor mobiel?

Ook niet, ga geen €16,00 betalen voor samen 4GB die ik nooit gebruik.

Ik wil geen 2 jarig abonnement, dus dat wordt maandelijks opzegbaar.

Een 1 jarig abonnement is afgeschaft....

Jammer, ik wacht nog even af wat andere providers gaan doen.

Ik heb geen opzegstress......
Van de €20,00 mag je vijf euro KPN Compleet korting afhalen maar dan nog is het meer dan een klein verbruiker nodig heeft. Je hebt helemaal gelijk
Nee, aan de kleinverbruikers wordt niet gedacht.....
Reputatie 8
Badge +12
Wat zijn kleinverbruikers, dat verschilt natuurlijk ook nog weer. De abonnementen zijn aangepast op de wensen van de klanten. Om het overzichtelijk te houden zijn deze abonnementen daar uit gekomen. Voor eigenlijk iedereen zit er qua gebruik een geschikt abonnement tussen.

Reageer