Sticky Nieuws

Telfort en KPN gaan samen verder

Telfort en KPN gaan samen verder
Badge +13

Laatste update: 02 november 2020, 09.00 uur

Telfort en KPN zijn samen gegaan. Vanaf vandaag sluit het Telfort Forum. Je bent van harte welkom bij de klantenservice van KPN en op het KPN Forum.

 

Op 26 januari 2020 is Telfort Mobiel KPN Mobiel geworden. Lees meer over deze overgang.

Telfort is al 15 jaar onderdeel van KPN. We bieden je graag het allerbeste. Daarom bundelen wij onze krachten en heet Telfort straks ook KPN.

Om het beste voor onze klanten te bieden bundelen we onze krachten in KPN en vullen we dit merk aan met de sterke eigenschappen van Telfort, Telfort Zakelijk, XS4ALL en Yes Telecom. Op deze manier kunnen we onze middelen nog beter inzetten om de dienstverlening nog verder te verbeteren. 

 

Dit betekent het voor Telfort klanten
Uiteindelijk gaan alle klanten van Telfort automatisch over naar KPN. Je kan de Telfort producten en diensten gewoon blijven gebruiken. Alle mobiele abonnementen zijn overgezet op 26 januari 2020. Voor nieuwe of extra abonnementen is iedereen voortaan welkom bij KPN.

 

Telfort blijft in de buurt
We zien onze Telfort klanten vanaf nu graag terug in de KPN winkel of KPN XL winkel. Onze collega’s helpen je in de KPN winkel met je vragen over Telfort. Het voordeel is dat je nu in nog meer winkels terecht kan. 

 

En Telfort blijft online
Telfort.nl, de website, blijft voorlopig nog gewoon online. Ook blijven Mijn Telfort en de Mijn Telfort-app gewoon werken. Voor informatie of service kunnen Telfort klanten ook nog steeds contact opnemen met de Klantenservice van Telfort. En ze kunnen terecht op Telfort.nl/kpn.

 

374a8505-15f7-47c4-a120-62d0def9c65c.png

 

Wanneer gaan de Mobiele en Thuis-abonnementen van Telfort over naar KPN?
De mobiele abonnementen zijn op 26 januari 2020 overgegaan naar KPN. Van de Thuis-abonnementen verwachten we de overgang in 2020. We houden je persoonlijk op de hoogte als er iets staat te gebeuren.

 

Verandert mijn abonnement bij de overgang naar KPN?
We zorgen ervoor dat het abonnement dat je hebt, gewoon doorloopt bij KPN. Je hoeft er zelf niets voor te doen. 
Dat betekent voor Thuis:
•   Je houdt je e-mailadres.
•   Je houdt je apparatuur.
•   Je houdt je tv-opnames.
•   Je houdt je modeminstellingen.
En voor Mobiel:
•    Je houdt je nummer, voicemail en sms'jes.
•    MB's en minuten blijf je 2 maanden meenemen.

Je hebt onlangs een e-mail of brief over de overgang naar KPN ontvangen. Hierin staat de bundel die je straks bij KPN krijgt. Let op, dit is de basis bundel. Als je CombiVoordeel hebt, komt de verdubbeling er nog bij.

Alle voordelen die je nu hebt gaan mee naar KPN. Dat geldt voor zowel de CombiVoordeel verdubbeling, als voor extra bundels die je bijvoorbeeld bij een verlenging hebt gekregen. Extra verlengvoordelen zijn niet in de brief of e-mail vermeld, omdat daar veel verschillende varianten van zijn. Deze gaan gewoon mee naar KPN. We zorgen ervoor dat je er niet op achteruit gaat in belminuten, sms’jes en MB’s.

 

Wat gebeurt er met het Telfort forum?
In 2019 gebeurt er nog niets met het Telfort forum. We verwachten dat dit forum te gebruiken is tot alle klanten over zijn naar KPN en dat het nog in heel 2020 leesbaar zal zijn. We houden je hier op de hoogte van de ontwikkelingen.
 

Meer vragen en antwoorden? Klik op ‘Toon inhoud’.

Waarom gaan de merken Telfort, Telfort Zakelijk, XS4ALL en Yes Telecom op termijn verder als KPN?
We willen de onbetwiste kwaliteitsleider zijn en we hebben de ambitie om met het KPN-merk alle klantgroepen in de verschillende segmenten te bedienen. Daarom leggen we de focus op het KPN-merk en vullen we dit aan met de sterke eigenschappen van de andere merken. Door de focus op het KPN-merk te leggen, kunnen we onze middelen nog beter inzetten om de dienstverlening onder het KPN-merk nog verder te verbeteren.

Zijn de winkels gesloten?
Vanaf 1 mei 2019 kun je terecht in de KPN-winkels of KPN XL Winkels.

Tot wanneer kan ik verlengen?

Je kunt voortaan verlengen bij KPN. Je kan hiervoor terecht in de KPN winkel in jouw buurt.

Blijft Telfort.nl wel bestaan?
De Telfort website blijft voorlopig bestaan voor al je vragen en service.

Wat gebeurt er met het Telfort forum?
Het Telfort forum blijft in 2019 wat het altijd is geweest: de leukste plek om antwoorden te vinden en om in gesprek te gaan met andere klanten en Telfort specialisten. Gedurende dit jaar bereiden we ons er op voor om het forum dezelfde overgang te laten maken als het merk zelf: naar één KPN dat is aangevuld met de sterke eigenschappen van de andere merken. Details hierover zijn nog niet bekend.
Wat gebeurt er met mijn telefoonnummer vast/mobiel? Blijft dit hetzelfde?
Je telefoonnummer vast/mobiel blijft hetzelfde.

Kan ik gebruik maken van Gratis onderling bellen en MB’s delen?
Deze voordelen zijn nu al beschikbaar voor KPN mobiele klanten als je je aanmeldt voor KPN Compleet. Als je je mobiele contract wil verlengen, kan dat naar een mobiel abonnement van KPN zodra je contract is afgelopen.

Ik heb Telfort mobiel en KPN vast, krijg ik straks combinatievoordelen?
Ja, we startten in mei 2019 met het bieden van extra voordelen voor consumenten die Telfort- en KPN-producten combineren.

Ik heb Telfort mobiel en XS4ALL vast, krijg ik straks combinatievoordelen?
Als je XS4ALL combineert met KPN of als je Telfort combineert met KPN, dan krijgt je combinatievoordelen. We werken continu aan de verbetering van onze dienstverlening. Mocht het in de toekomst veranderen, dan krijg je hier bericht van.

Ik heb KPN mobiel en Telfort vast, krijg ik straks combinatievoordelen?
Ja, we startten in mei 2019 met het bieden van extra voordelen voor consumenten die Telfort- en KPN-producten combineren.

 

Heb je vragen? Stel ze dan hieronder.


1292 reacties

Toen ik het Telfort forum opende kreeg ik korte tijd later een pop up van KPN met een vraag wat ik wilde op het forum, rondneuzen of eenv raag stellen, de integratie TFT thuis met KPN wordt dus al zichtbaarder.:relaxed:

Dir krijg ik al wat langer @JanD , met daaronder nog de naam van Telfort.:wink:

Geen last van irritante schermpjes :yum:

Reputatie 8
Badge +12

Toen ik het Telfort forum opende kreeg ik korte tijd later een pop up van KPN met een vraag wat ik wilde op het forum, rondneuzen of eenv raag stellen, de integratie TFT thuis met KPN wordt dus al zichtbaarder.:relaxed:

 

Die zouden er al veel langer moeten zijn. Wellicht zie je ze niet altijd. :)

Is er ondertussen al een datum bekend wanneer Thuis ook KPN wordt?

Langzaam lijkt het erop dat Telfort al niet meer bestaat.

  • Bel je met de klantenservice van Telfort, krijg je antwoord alsof je al KPN klant bent, soms met alle gevolgen van dien.
  • Hier op het Forum zie je inderdaad al het blok, heb je een vraag met het logo van KPN.
  • Wil je iets weten op de website van Telfort, wordt je doorgelinkt naar KPN.

Ik vind het daarom niet vreemd dat mensen denken dat Thuis ook al bij KPN zit.

Reputatie 8
Badge +18

Telfort thuis bestaat nog steeds en ik heb gisteren mijn contract via Telfort met  volle tevredenheid verlengd

Reputatie 8
Badge +11

Daar is nog geen datum voor bekend. Je kunt je voorstellen dat er in deze tijd ook even iets minder aandacht is voor die planning :wink:

Bij de mobiele categorieën staat nu inderdaad een blok aan de rechterkant dat je de vragen daarover bij KPN kunt stellen. Telfort mobiel bestaat immers niet meer. Bij de andere categorieën zal je daar geen melding van zien staan, daarmee helpen we hier gewoon zoals we altijd gedaan hebben. Dat blijft ook totdat alles echt overgaat naar KPN. 

Reputatie 3
Badge +1

Ik kan melden dat FON er geheel uit gaat per 1 augustus bij KPN, dus wij als Telfort klanten zullen het ook niet krijgen.

Zie ook: https://www.kpn.com/internet/wifi-hotspots/gratis-wifi-met-fon.htm

Hierin staat zelfs dat per 1 april nieuwe KPN klanten het niet meer kunnen gebruiken.

Dat zat er wel in gezien alle reacties dat het niet goed werkte. Op zich met de hoeveelheid heide data bundels ook wel logisch. Het gaat meer om de thuis spots als ik het goed las.

Reputatie 8
Badge +12

Klopt, FON voor thuis gaat er uit. Dus niet meer in te stellen in de Experia Boxen. De Hotspots op openbare plekken blijven nog wel bestaan. 

Badge

Als we nu het pluspakket activeren en/of deactiveren nadat we KPN zijn geworden, krijgen we dan ook automatisch het kpn pakket tegen het hogere kpn tarief of blijft de basis hetzelfde?

Als we dan wel aan een nieuw contract komen te zitten, krijgen we dan misschien nog de gelegenheid vlak voor we kpn worden om dan evt nog snel het pluspakket weer uit te zetten?

Reputatie 8
Badge +12

Zolang je jouw Telfort abonnement houdt, blijf je ook de voorwaarden van dit abonnement behouden. Je kan dus gewoon het Pluspakket aanzetten en weer uitzetten. Dit kan maandelijks. Het Pluspakket is een extra optie. Als je dit aanzet krijg je geen nieuw abonnement bij KPN.

@This Game neem je het pluspakket af als Combivoordeel, dan zou ik voorzichtig zijn met het uitzetten. Als betaald extra pakket zou het geen probleem mogen zijn.

Goedendag, Ik wil graag weten hoe het zit met het gratis Digitenne pakket dat via Telfort loopt als je een interactief pakket er bij hebt. Blijft het gratis op de 2e en meer ontvangers na, of moet je nu de abonnementskosten digitenne gaan betalen. Daar kan ik niets over lezen bij de omzetting van Telfort naar KPN. Met vriendelijke Groet, Dirk.

Info digitenne is te vinden op deze link:

https://www.telfort.nl/persoonlijk/service.htm

Reputatie 8
Badge +18

@DirkB  voor meer info zie deze link betreffende digitenne

 

https://www.telfort.nl/persoonlijk/service/digitenne-bestellen.htm

Reputatie 8
Badge +11

Hoi @DirkB, goed dat je je vraag over de Digitenne korting hier stelt! Je behoudt dezelfde voorwaarden als die je nu hebt bij de overgang naar KPN, dat betekent dat kortingen gewoon blijven bestaan. 

Reageer