Sticky Nieuws

Telfort en KPN gaan samen verder

Telfort en KPN gaan samen verder
Badge +13

Laatste update: 02 november 2020, 09.00 uur

Telfort en KPN zijn samen gegaan. Vanaf vandaag sluit het Telfort Forum. Je bent van harte welkom bij de klantenservice van KPN en op het KPN Forum.

 

Op 26 januari 2020 is Telfort Mobiel KPN Mobiel geworden. Lees meer over deze overgang.

Telfort is al 15 jaar onderdeel van KPN. We bieden je graag het allerbeste. Daarom bundelen wij onze krachten en heet Telfort straks ook KPN.

Om het beste voor onze klanten te bieden bundelen we onze krachten in KPN en vullen we dit merk aan met de sterke eigenschappen van Telfort, Telfort Zakelijk, XS4ALL en Yes Telecom. Op deze manier kunnen we onze middelen nog beter inzetten om de dienstverlening nog verder te verbeteren. 

 

Dit betekent het voor Telfort klanten
Uiteindelijk gaan alle klanten van Telfort automatisch over naar KPN. Je kan de Telfort producten en diensten gewoon blijven gebruiken. Alle mobiele abonnementen zijn overgezet op 26 januari 2020. Voor nieuwe of extra abonnementen is iedereen voortaan welkom bij KPN.

 

Telfort blijft in de buurt
We zien onze Telfort klanten vanaf nu graag terug in de KPN winkel of KPN XL winkel. Onze collega’s helpen je in de KPN winkel met je vragen over Telfort. Het voordeel is dat je nu in nog meer winkels terecht kan. 

 

En Telfort blijft online
Telfort.nl, de website, blijft voorlopig nog gewoon online. Ook blijven Mijn Telfort en de Mijn Telfort-app gewoon werken. Voor informatie of service kunnen Telfort klanten ook nog steeds contact opnemen met de Klantenservice van Telfort. En ze kunnen terecht op Telfort.nl/kpn.

 

374a8505-15f7-47c4-a120-62d0def9c65c.png

 

Wanneer gaan de Mobiele en Thuis-abonnementen van Telfort over naar KPN?
De mobiele abonnementen zijn op 26 januari 2020 overgegaan naar KPN. Van de Thuis-abonnementen verwachten we de overgang in 2020. We houden je persoonlijk op de hoogte als er iets staat te gebeuren.

 

Verandert mijn abonnement bij de overgang naar KPN?
We zorgen ervoor dat het abonnement dat je hebt, gewoon doorloopt bij KPN. Je hoeft er zelf niets voor te doen. 
Dat betekent voor Thuis:
•   Je houdt je e-mailadres.
•   Je houdt je apparatuur.
•   Je houdt je tv-opnames.
•   Je houdt je modeminstellingen.
En voor Mobiel:
•    Je houdt je nummer, voicemail en sms'jes.
•    MB's en minuten blijf je 2 maanden meenemen.

Je hebt onlangs een e-mail of brief over de overgang naar KPN ontvangen. Hierin staat de bundel die je straks bij KPN krijgt. Let op, dit is de basis bundel. Als je CombiVoordeel hebt, komt de verdubbeling er nog bij.

Alle voordelen die je nu hebt gaan mee naar KPN. Dat geldt voor zowel de CombiVoordeel verdubbeling, als voor extra bundels die je bijvoorbeeld bij een verlenging hebt gekregen. Extra verlengvoordelen zijn niet in de brief of e-mail vermeld, omdat daar veel verschillende varianten van zijn. Deze gaan gewoon mee naar KPN. We zorgen ervoor dat je er niet op achteruit gaat in belminuten, sms’jes en MB’s.

 

Wat gebeurt er met het Telfort forum?
In 2019 gebeurt er nog niets met het Telfort forum. We verwachten dat dit forum te gebruiken is tot alle klanten over zijn naar KPN en dat het nog in heel 2020 leesbaar zal zijn. We houden je hier op de hoogte van de ontwikkelingen.
 

Meer vragen en antwoorden? Klik op ‘Toon inhoud’.

Waarom gaan de merken Telfort, Telfort Zakelijk, XS4ALL en Yes Telecom op termijn verder als KPN?
We willen de onbetwiste kwaliteitsleider zijn en we hebben de ambitie om met het KPN-merk alle klantgroepen in de verschillende segmenten te bedienen. Daarom leggen we de focus op het KPN-merk en vullen we dit aan met de sterke eigenschappen van de andere merken. Door de focus op het KPN-merk te leggen, kunnen we onze middelen nog beter inzetten om de dienstverlening onder het KPN-merk nog verder te verbeteren.

Zijn de winkels gesloten?
Vanaf 1 mei 2019 kun je terecht in de KPN-winkels of KPN XL Winkels.

Tot wanneer kan ik verlengen?

Je kunt voortaan verlengen bij KPN. Je kan hiervoor terecht in de KPN winkel in jouw buurt.

Blijft Telfort.nl wel bestaan?
De Telfort website blijft voorlopig bestaan voor al je vragen en service.

Wat gebeurt er met het Telfort forum?
Het Telfort forum blijft in 2019 wat het altijd is geweest: de leukste plek om antwoorden te vinden en om in gesprek te gaan met andere klanten en Telfort specialisten. Gedurende dit jaar bereiden we ons er op voor om het forum dezelfde overgang te laten maken als het merk zelf: naar één KPN dat is aangevuld met de sterke eigenschappen van de andere merken. Details hierover zijn nog niet bekend.
Wat gebeurt er met mijn telefoonnummer vast/mobiel? Blijft dit hetzelfde?
Je telefoonnummer vast/mobiel blijft hetzelfde.

Kan ik gebruik maken van Gratis onderling bellen en MB’s delen?
Deze voordelen zijn nu al beschikbaar voor KPN mobiele klanten als je je aanmeldt voor KPN Compleet. Als je je mobiele contract wil verlengen, kan dat naar een mobiel abonnement van KPN zodra je contract is afgelopen.

Ik heb Telfort mobiel en KPN vast, krijg ik straks combinatievoordelen?
Ja, we startten in mei 2019 met het bieden van extra voordelen voor consumenten die Telfort- en KPN-producten combineren.

Ik heb Telfort mobiel en XS4ALL vast, krijg ik straks combinatievoordelen?
Als je XS4ALL combineert met KPN of als je Telfort combineert met KPN, dan krijgt je combinatievoordelen. We werken continu aan de verbetering van onze dienstverlening. Mocht het in de toekomst veranderen, dan krijg je hier bericht van.

Ik heb KPN mobiel en Telfort vast, krijg ik straks combinatievoordelen?
Ja, we startten in mei 2019 met het bieden van extra voordelen voor consumenten die Telfort- en KPN-producten combineren.

 

Heb je vragen? Stel ze dan hieronder.


1292 reacties.. de uitspraken zoals gedaan het combineren van het beste van de afzonderlijke merken.De kwaliteit van Telfort tegen de prijs van KPN?


De kwaliteit van XS4ALL via het KPN netwerk voor Telfort prijzen😁
Reputatie 3
Badge +1
Zojuist las ik iets over aanpassingen van de KPN mobiele bundels:https://tweakers.net/nieuws/148656/mogelijke-prijzen-nieuwe-mobiele-abonnementen-kpn-verschijnen-online.html
De nadruk leggen op mogelijk even bekeken de KPN compleet bedragen zijn enigzins Telfort combivoordeel vriendelijk te noemen. Maar 4GB en 300 belminuten heb ik niet echt nodig.
Reputatie 8
Badge +11
@hoihoi1 voor meer inhoudelijke info zullen we toch even geduld moeten hebben.

Deze bekend making heeft in mijn ogen niks met druk te maken gewoon onderdeel van het draaiboek zoals de top dit bedacht heeft.Op basis van alle beschikbare info kunnen tot 1 mei nog abonnementen onder de naam Telfort worden afgesloten. Daarna moeten we dus afwachten hoe de "voordelige" prijzen in het KPN aanbod worden op genomen.Of te wel wordt vervolgd
Deze bekendmakingen staan los van eventuele druk die uitgeoefend is inderdaad, stappen zoals het sluiten van de winkels hebben veel voeten in de aarde en dat zijn geen beslissingen die overnacht gemaakt kunnen worden. Er is een draaiboek voor, maar welke stappen wanneer genomen zullen worden, wordt pas duidelijk op het moment dat het bekend wordt gemaakt. Dat wachten wij ook af.
Voor de liefhebbers Nieuwe mobiel bundels KPN per vandaag in gegaan mijn eerste indruk alleen interresant als KPN compleet. Zelfs dan zijn het nog niet de "voordelige" Telfort prijzen ik moet erbij zeggen 5 euro korting per abo is beter dan de korting op de thuis factuur als combivoordeel bij Telfort.Ik ben benieuwd wanneer er nieuwe thuis bundels bekend worden gemaakt.
In de link van Galdor68 is dit te lezen:Ontdek je KPN Compleet voordelen! Welke KPN en/of XS4ALL producten heb je al?

Heb of neem je meerdere KPN en/of XS4ALL producten of abonnementen (voor thuis of mobiel) op jouw adres? Dan krijg je iedere maand kortingen en gratis extra's met KPN Compleet. Combineer en krijg meer!XS4ALL wordt hier expliciet genoemd, waar blijft Telfort in dit verhaal?

Ik dacht toch echt dat Telfort straks ook KPN wordt?
Dat is zover ik kan zeggen nog deels oude info omdat XS4ALL geen mobiel aanbod kent maar hun klanten op deze manier van een aantal voordelen gebruik kunnen maken.
Reputatie 8
Badge +11
Dat klopt inderdaad Galdor, XS4ALL diensten kunnen sinds november 2016 toegevoegd worden bij KPN Compleet. Daarin is nog niets veranderd rond deze toekomstige wijzigingen. Wij houden onze CombiVoordelen nog gewoon 🙂
En ten overvloede vanaf april meer combinatie mogelijkheden. Uit de startpostIk heb Telfort mobiel en KPN vast, krijg ik straks combinatievoordelen?

Ja, we starten in april met het bieden van extra voordelen voor consumenten die Telfort- en KPN-producten combineren.Ik heb Telfort mobiel en XS4ALL vast, krijg ik straks combinatievoordelen?

Als je XS4ALL combineert met KPN of als je Telfort combineert met KPN, dan krijgt je combinatievoordelen. We werken continu aan de verbetering van onze dienstverlening. Mocht het in de toekomst veranderen, dan krijg je hier bericht van.Ik heb KPN mobiel en Telfort vast, krijg ik straks combinatievoordelen?

Ja, we starten in april met het bieden van extra voordelen voor consumenten die Telfort- en KPN-producten combineren.
En over een paar maanden/jaar zijn alle abonnements prijzen ook op KPN-niveau. 😂
En over een paar maanden/jaar zijn alle abonnements prijzen ook op KPN-niveau. 😂

Voor mobiel al na 1 mei(voor nieuw en verlengcontracten) ik verwacht geen schokkende wijziging meer in de onlangs vernieuwde KPN mobiel bundels. Zie link in voorgaande reactie.

Mischien langlopende korting acties maar dat is koffiedik kijken.
Reputatie 1
Is er al enig zicht op hoe Telfort in combinatie met KPN Compleet er uit gaat zien? Wanneer wordt dit bekend gemaakt?Wanneer wordt er voor klanten meer bekend over de migratie naar KPN?
Reputatie 3
Badge +1
Is er al enig zicht op hoe Telfort in combinatie met KPN Compleet er uit gaat zien? Wanneer wordt dit bekend gemaakt?Wanneer wordt er voor klanten meer bekend over de migratie naar KPN?


Ik heb KPN mobiel en Telfort vast, krijg ik straks combinatievoordelen?

Ja, we starten in april met het bieden van extra voordelen voor consumenten die Telfort- en KPN-producten combineren.
Reputatie 8
Badge +12
Hoi @Jassy, in april gaan we inderdaad starten met het aanbieden van extra voordelen als je zo wel KPN en Telfort producten. 🙂 Verdere informatie hierover volgt snel.
De trouwe telfort klant gaat een hele zure rekening krijgen..

Als ik kijk wat de glasvezel abo's bij kpn al moeten kosten in vergelijk met telfort dan is het flink schrikken.

Over mobiel hebben we het dan nog niet eens gehad ; flink meer betalen voor slechtere voorwaarden ( bellen na 10 minuten niet meer gratis , geen minuten en mb's meer meenemen... ) ...

Gaat nog een flinke klus worden om iets te vinden wat iig qua kosten enigzins gelijkwaardig uitvalt..
Reputatie 8
Badge +10
De trouwe telfort klant gaat een hele zure rekening krijgen..

Als ik kijk wat de glasvezel abo's bij kpn al moeten kosten in vergelijk met telfort dan is het flink schrikken.

Over mobiel hebben we het dan nog niet eens gehad ; flink meer betalen voor slechtere voorwaarden ( bellen na 10 minuten niet meer gratis , geen minuten en mb's meer meenemen... ) ...

Gaat nog een flinke klus worden om iets te vinden wat iig qua kosten enigzins gelijkwaardig uitvalt..


Zolang je je huidige Telfort abonnement niet wijzigt veranderd er behalve het verdwijnen van de naam Telfort niets aan de prijsstelling behalve wellicht de jaarlijkse inflatieverhoging.
De trouwe telfort klant gaat een hele zure rekening krijgen..

Als ik kijk wat de glasvezel abo's bij kpn al moeten kosten in vergelijk met telfort dan is het flink schrikken.

Over mobiel hebben we het dan nog niet eens gehad ; flink meer betalen voor slechtere voorwaarden ( bellen na 10 minuten niet meer gratis , geen minuten en mb's meer meenemen... ) ...

Gaat nog een flinke klus worden om iets te vinden wat iig qua kosten enigzins gelijkwaardig uitvalt..


Bij KPN compleet 5 euro korting per mobiel abonnement niet vergeten, en afhankelijk van je abonnement een 'gratis' 2e tv ontvanger en opname pakket inbegrepen, op zich worden de totaal kosten bij KPN wel hoger maar afhankelijk van je wensen kan het juist gunstiger zijn.Trouwe klanten zijn bij geen enkele provider intressant meer die betalen vaak veel minder dan nieuwe klanten voor hetzelfde aanbod. Bij Telfort betalen instapklanten zelfs meer voor minder aanbod.
Reputatie 6
Badge +4
Er veranderd niks aan de voorwaarden zolang je abonnement van Telfort doorloopt maar als je iemand bent die jaarlijks verlengt (zoals ik) en daardoor een leuke korting kan krijgen zullen lijkt mij wel de voorwaarden van KPN gaan gelden. En juist in dat geval vraag ik me dan wel af of de prijzen dan nog wel interessant zullen zijn.Ik zit ook nog erg te twijfelen wat ik zal gaan doen na mijn contractperiode, daarom lees ik dit topic al een tijd mee en ben ik benieuwd hoe andere mensen erover denken?


  • Andere provider zoeken bij einde contractperiode
  • Zolang mogelijk bij Telfort blijven maar met het risico dat ik straks verplicht naar KPN moet

Het is ook niet zo dat ik zeg dat ik nooit naar KPN zal gaan maar op dit moment voelt het nog niet goed voor mij. Ik ben benieuwd naar jullie mening en ik blijf dit topic aandachtig volgen!
Er veranderd niks aan de voorwaarden zolang je abonnement van Telfort doorloopt maar als je iemand bent die jaarlijks verlengt (zoals ik) en daardoor een leuke korting kan krijgen zullen lijkt mij wel de voorwaarden van KPN gaan gelden. En juist in dat geval vraag ik me dan wel af of de prijzen dan nog wel interessant zullen zijn.Ik zit ook nog erg te twijfelen wat ik zal gaan doen na mijn contractperiode, daarom lees ik dit topic al een tijd mee en ben ik benieuwd hoe andere mensen erover denken?

  • Andere provider zoeken bij einde contractperiode
  • Zolang mogelijk bij Telfort blijven maar met het risico dat ik straks verplicht naar KPN moet
Het is ook niet zo dat ik zeg dat ik nooit naar KPN zal gaan maar op dit moment voelt het nog niet goed voor mij. Ik ben benieuwd naar jullie mening en ik blijf dit topic aandachtig volgen!


Ik ga na mijn contractperiode (mobiel) over op KPN mobiel. Thuis houden we Telfort, en dan is KPN mobiel met combivoordeel best aantrekkelijk voor mij.
Word nog even de vraag of er inderdaad niks veranderd aan de kosten die nu bij Telfort worden gehanteerd, KPN heeft in zijn wijsheid alvast even alle KPN internet abonnementen verhoogt per juli met 1 hele euro en bij XS4ALL, je weet wel die andere KPN provider met 2.50 euro per maand.🤔Dus denk dat straks wij aan de beurt zijn om de mooie KPN prijzen te gaan betalen zodra de overgang gerealiseerd is om de prijzen langzaam te verhogen.🤐
Die verhoging komt grotendeels door fox sport die willen voor elke klant een bijdrage krijgen. Of je nu wel of niet fox sports in je pakket hebt
Dat zou kunnen, maar ze zeggen dat het is om te kunnen blijven verbeteren van hun netwerk en glasvezel willen uitbreiden.

Maar het gaat mij meer om de verhoging van 2.50 bij XS4All en maar 1 euro bij KPN, ze willen ze gewoon wegjagen bij XS4ALL, dus ik vraag mij af wat ze straks met de Telfort prijzen gaan doen, ik denk dat ze gewoon op KPN nivo gaan komen, daar zitten ze nu al bijna met nieuwe abonnementen, dus de bestaande zullen ook wel verhoogt gaan worden in de loop van de tijd.En wat Fox sports wil kunnen ze wel willen, maar als al die providers nu eens dwars gaan liggen is Fox zo uit gescheten met willen, geloof dat HBO ook zoiets wilde in het verleden.
Hallo @Doornekamp33 ,

De prijsverhoging gaat voor bestaande klanten in per 1 juni a.s. en niet per 1 juli a.s.

Nieuwe klanten betalen per 1 april al het nieuwe tarief.
Reputatie 1
Aangezien de verkoop van de abo's per 1 mei stopt, en ik vermoed dat de integratie met KPN toch echt aanstaande is zullen ze voor deze korte periode geen prijsverhoging doen maar een migratie doen naar KPN met de bijbehorende nieuwe prijzen.
Ik lees op het KPN-forum dat KPN sinds gisteren klanten per e-mail/brief is gaan informeren over de wijzigingen per april 2019 aangaande Telfort/KPN.

Is Telfort ook al zijn klanten aan het informeren?

Reageer