Sticky Nieuws

Telfort en KPN gaan samen verder

Telfort en KPN gaan samen verder

Toon het eerste bericht

1292 reacties

Toen ik het Telfort forum opende kreeg ik korte tijd later een pop up van KPN met een vraag wat ik wilde op het forum, rondneuzen of eenv raag stellen, de integratie TFT thuis met KPN wordt dus al zichtbaarder.:relaxed:

Dir krijg ik al wat langer @JanD , met daaronder nog de naam van Telfort.:wink:

Geen last van irritante schermpjes :yum:

Reputatie 8
Badge +12

Toen ik het Telfort forum opende kreeg ik korte tijd later een pop up van KPN met een vraag wat ik wilde op het forum, rondneuzen of eenv raag stellen, de integratie TFT thuis met KPN wordt dus al zichtbaarder.:relaxed:

 

Die zouden er al veel langer moeten zijn. Wellicht zie je ze niet altijd. :)

Is er ondertussen al een datum bekend wanneer Thuis ook KPN wordt?

Langzaam lijkt het erop dat Telfort al niet meer bestaat.

  • Bel je met de klantenservice van Telfort, krijg je antwoord alsof je al KPN klant bent, soms met alle gevolgen van dien.
  • Hier op het Forum zie je inderdaad al het blok, heb je een vraag met het logo van KPN.
  • Wil je iets weten op de website van Telfort, wordt je doorgelinkt naar KPN.

Ik vind het daarom niet vreemd dat mensen denken dat Thuis ook al bij KPN zit.

Reputatie 8
Badge +18

Telfort thuis bestaat nog steeds en ik heb gisteren mijn contract via Telfort met  volle tevredenheid verlengd

Reputatie 8
Badge +11

Daar is nog geen datum voor bekend. Je kunt je voorstellen dat er in deze tijd ook even iets minder aandacht is voor die planning :wink:

Bij de mobiele categorieën staat nu inderdaad een blok aan de rechterkant dat je de vragen daarover bij KPN kunt stellen. Telfort mobiel bestaat immers niet meer. Bij de andere categorieën zal je daar geen melding van zien staan, daarmee helpen we hier gewoon zoals we altijd gedaan hebben. Dat blijft ook totdat alles echt overgaat naar KPN. 

Reputatie 3
Badge +1

Ik kan melden dat FON er geheel uit gaat per 1 augustus bij KPN, dus wij als Telfort klanten zullen het ook niet krijgen.

Zie ook: https://www.kpn.com/internet/wifi-hotspots/gratis-wifi-met-fon.htm

Hierin staat zelfs dat per 1 april nieuwe KPN klanten het niet meer kunnen gebruiken.

Dat zat er wel in gezien alle reacties dat het niet goed werkte. Op zich met de hoeveelheid heide data bundels ook wel logisch. Het gaat meer om de thuis spots als ik het goed las.

Reputatie 8
Badge +12

Klopt, FON voor thuis gaat er uit. Dus niet meer in te stellen in de Experia Boxen. De Hotspots op openbare plekken blijven nog wel bestaan. 

Badge

Als we nu het pluspakket activeren en/of deactiveren nadat we KPN zijn geworden, krijgen we dan ook automatisch het kpn pakket tegen het hogere kpn tarief of blijft de basis hetzelfde?

Als we dan wel aan een nieuw contract komen te zitten, krijgen we dan misschien nog de gelegenheid vlak voor we kpn worden om dan evt nog snel het pluspakket weer uit te zetten?

Reputatie 8
Badge +12

Zolang je jouw Telfort abonnement houdt, blijf je ook de voorwaarden van dit abonnement behouden. Je kan dus gewoon het Pluspakket aanzetten en weer uitzetten. Dit kan maandelijks. Het Pluspakket is een extra optie. Als je dit aanzet krijg je geen nieuw abonnement bij KPN.

@This Game neem je het pluspakket af als Combivoordeel, dan zou ik voorzichtig zijn met het uitzetten. Als betaald extra pakket zou het geen probleem mogen zijn.

Goedendag, Ik wil graag weten hoe het zit met het gratis Digitenne pakket dat via Telfort loopt als je een interactief pakket er bij hebt. Blijft het gratis op de 2e en meer ontvangers na, of moet je nu de abonnementskosten digitenne gaan betalen. Daar kan ik niets over lezen bij de omzetting van Telfort naar KPN. Met vriendelijke Groet, Dirk.

Info digitenne is te vinden op deze link:

https://www.telfort.nl/persoonlijk/service.htm

Reputatie 8
Badge +18

@DirkB  voor meer info zie deze link betreffende digitenne

 

https://www.telfort.nl/persoonlijk/service/digitenne-bestellen.htm

Reputatie 8
Badge +11

Hoi @DirkB, goed dat je je vraag over de Digitenne korting hier stelt! Je behoudt dezelfde voorwaarden als die je nu hebt bij de overgang naar KPN, dat betekent dat kortingen gewoon blijven bestaan. 

Reageer