Nieuws

Prijs- en zenderwijzigingen Telfort Thuis 2019

  • 13 juli 2019
  • 466 reacties
  • 52629 keer bekeken
Prijs- en zenderwijzigingen Telfort Thuis 2019
Reputatie 6
Badge +7
Per 1 juni veranderen onze tarieven en daarmee de kosten voor de Telfort-abonnementen. De prijs van de Thuis abonnementen gaan ook veranderen per 1 juni, deze worden €2,50 meer per maand. Ook wijzigt het een en ander aan de zenders. In dit topic lees je meer over de wijzigingen.

Wat verandert er?
Hier lees je alle informatie over de wijzigingen.

Op dit moment ontvang ik een korting. Blijf ik deze ontvangen?
Heb je op dit moment een jaarcontract met een korting, dan blijf je die korting ontvangen en verandert er niets aan de prijs. De prijswijziging geldt zodra je actieperiode afgelopen is. De veranderingen aan de tarieven van vast bellen gelden voor alle klanten, zowel binnen als buiten contract.

Wanneer gaan de wijzigingen in?
De prijswijzigingen gelden vanaf 1 juni 2019. De uitzondering hierop is het ‘Vast Bellen’ pakket. Het tarief hiervan wijzigt op 1 september 2019. Wil je weten of je het ‘Vast bellen’ pakket hebt, bekijk dan je factuur:


Staat de uitgelichte regel niet op je factuur, dan gelden voor jou alleen de prijs- en zenderwijzigingen die ingaan op 1 juni 2019. Je vindt je factuur in Mijn Telfort. Het ‘Vast Bellen’ pakket is maandelijks opzegbaar.

Gaan de nieuwe tarieven automatisch in?
Ja. Op de bovenstaande data worden de tarieven aangepast. Je hoeft hiervoor niets te doen.

Wat is de reden voor deze wijziging(en)?
Voor het nieuwe tarief verwacht je natuurlijk een goed product. Je abonnement verandert niet ter compensatie van de prijswijziging. Wel wordt onze dienstverlening steeds beter. Klik op Klik op 'Toon inhoud' voor meer informatie hierover.Netwerk
  • KPN is begonnen met graven en legt ook voor Telfort op verschillende plekken in Nederland glasvezelkabels in de grond. De eerste gebieden hebben we al aangekondigd op het forum.
  • Als je op dit moment gebruik maakt van het koperen netwerk, kun je zonder dat je abonnement duurder wordt overstappen naar glasvezel.
  • Meer over de verschillen tussen koper en glasvezel, lees je hier.
Interactieve TV

Word ik ten tijde van deze wijziging automatisch klant van KPN?
Nee. Als je Telfort-klant bent, verandert er niets aan de dienstverlening en voorwaarden. Wel gaat Telfort op termijn verder onder de KPN-vlag.

Kan ik mijn huidige abonnement wijzigen of opzeggen?
Je hebt tot 1 juni 2019 de tijd om je abonnement kosteloos op te zeggen. Je hebt 1 maand opzegtermijn. Je abonnement wijzigen via Mijn Telfort, dat kan altijd. Je kunt:
  • De snelheid van internet verhogen of verlagen
  • Extra zenderpakketten aanvragen of opzeggen
  • Bellen Onbeperkt toevoegen of stopzetten
Wat betekent de wijziging voor de looptijd van mijn abonnement?
Aan de looptijd van je abonnement verandert niets.

Waar kan ik terecht om mijn contract kosteloos te beëindigen?
Je kunt je contract kosteloos beëindigen via onze klantenservice op 0900-9596. Wij zijn op werkdagen van 09:00 tot 21:00 uur gratis bereikbaar en op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur.


Wijzigingen Vast Bellen


De prijs van Vast Bellen gaat van €2,68 naar €5 per maand. Deze prijswijziging geldt alleen voor de extra optie Vast Bellen, als extra pakket. Dit kan je zien in Mijn Telfort en op je factuur, zoals het voorbeeld hierboven laat zien.

Je kan het zien als een oude versie van het onbeperkt bellen pakket, deze wordt met deze wijziging gelijk getrokken aan het huidige onbeperkt bellen. De huidige prijs van die aparte optie was €2,68 en die gaat naar €5 vanaf september. Zo heb je nog even de tijd om te bekijken wat voor jou de beste oplossing is, of je er nog steeds voordeel van hebt. Deze optie is maandelijks opzegbaar.


Zenderwijzigingen


Update 25-05-2019: Goed nieuws!

De zenders FOX, National Geographic, 24Kitchen, Disney Channel, NatGeoWild en Baby TV blijven in ons aanbod. Je kunt dus blijven genieten van je favoriete zenders.

Wat verandert er wanneer aan de zenders?
Het complete overzicht vind je op onze website.

Wat is de reden van deze zenderwijzigingen?
Op basis van kijk- en luistergegevens en klantonderzoeken wordt jaarlijks een afweging gemaakt welke zenders we missen of op welke manier we het zenderaanbod kunnen verbeteren. Hiermee proberen we zoveel mogelijk aan de wensen van onze klanten tegemoet te komen en een zo compleet mogelijk zenderaanbod te hebben. Ook zijn afspraken met zenders van invloed op het zenderaanbod.

Moet ik zelf nog iets doen voor de zender- en kanaalwijzigingen?
De zenders in het zenderaanbod wijzigen automatisch. Hier hoef je niets voor te doen. Als je een lijst met favorieten hebt ingesteld, kun je de nieuwe zenders eventueel toevoegen aan jouw favorieten. Zenders die uit het aanbod gaan en in jouw favorieten stonden, verdwijnen automatisch uit je favorieten.


Waar kan ik terecht voor mijn overige vragen?
Als je nog andere vragen hebt, stel ze dan gerust in dit topic.

Admin: topic aangevuldmet nieuws 25-05-2019

Op dit topic kun je niet reageren. Wil je iets toevoegen, start dan een nieuw topic.

466 reacties

Als eerste dank voor het bekend maken als tweede klopt het dat alleen de beltarieven veranderen ik vind nergens iets over nieuwe abonnements prijzen.

Help dit opent niet lekker op de tablet
Moet je het proberen te openen op je telefoon, das helemaal ruk, 1 lijn van boven naar beneden op elkaar.
Dus straks op de computer maar eens kijken, maar geen National geographic en wild meer is voor mij een reden om elders te kijken waar ze dit wel aan blijven bieden, de belangrijke documentaires wil ik niet zomaar opgeven.
Dit met al een prijsverhoging van 10 euro die ik straks krijg word het interesant om verder te kijken, we hebben nog even om de studie er op los te laten, ben toch contractvrij.

Maar @Cindy - Telfort , bij mij staat er bellen, dat betekent dus dat ik niet vast bellen heb neem ik aan?
Reputatie 8
Badge +18
@Galdor de abonnements prijs van alles in 1 gaat van €42,50 naar € 45,00 per maand
Dankje Jimny beetje jammer dat dit niet op die pagina staat of beter gezegd voor mij niet zichtbaar
Waar vind je dat @jimny , staat nergens op de site of zeer goed verstopt, alleen dat het tarief van "vast Bellen" van 2.68 naar 5 euro gaat per 1 september, ik betaal voor "bellen" nu 2.50 en voor internet en tv 42.50 dus al 45 euro voor alles in 1, komt straks dus een tientje bij voor de opname en de tweede tv decoder.
Reputatie 4
Badge
@Cindy - Telfort, Ik snap er weer eens niets van, ik heb nu vast bellen onbeperkt, ik kijk net even op mijn pagina van Telfort, staat er alleen vast bellen met als optie onbeperkt erbij te kunnen nemen, maar die heb ik er sinds ik bij jullie ben bijzitten, hoe zit dat dan, moet ik dat onbeperkt bellen via de huistelefoon weer aanzetten, ik snap er niks van 🤓

Ik hoop dat je me uitleg kunt geven, of zit ik als die weer moet aanzetten aan een nieuw contract vast 🤓.
Reputatie 8
Badge +18
@Doornekamp33 klik op de site alles in 1 aan en vul dan je postcode en huisnummer in dan kun zien wat het zonder korting per maand kost, het is wat omslachtig allemaal en vast bellen had ik nog niet naar gekeken
@Chicka dat is inderdaad niet helemaal duidelijk het lijkt erop dat je niks hoeft te veranderen maar wel een hoger maand bedrag moet verwachten eerst per 1 juni verhoging van het basisabonnement, en later per 1 september verhoging van het vast bellen wat zover ik het begrijp het onbeperkt bellen pakket is.

*herstel dat klopt niet onbeperkt bellen is nu al €5,00 volgens Mijn Telfort. Bestaande klanten dus abonnementen ouder dan maart 2018 zat bellen er standaard bij in in het geval van alles in één.
@Cindy - Telfort moet hier niet tot 1 juni € 2,50 staan@jimny
De prijs van Internet TV en Bellen is sinds vorig jaar maart/april al €45,00
Dat geld dan voor nieuwe abonnementen, op de wijzigins site voor "oude klanten" staat er niets vermeld.
Voor oude klanten geld toch al dat alles in 1 in de basis 45 euro kost, 42,50 voor internet en tv en 2.50 voor de telefoon, die de nieuwere klanten ook uit kunnen zetten, bij mij lukt dat niet na de overstap, niet dat ik dat wil.
Reputatie 4
Badge
@Galdor68 Klopt echt ik snap er ECHT niks van, ik wacht de reactie van @Cindy - Telfort ook even af 🤓

Ik wil met mijn WAO uitkering wel weten waar ik aan toe ben met alles qua prijs etc, niet dat ik achteraf voor een grote schrik sta en het niet kan betalen 🤓.
@Galdor die telefoon verhoging geld alleen voor de "vast bellen" pakketten, dus als je die hebt gaat er wat bijkomen, alleen begrijp ik nog niet helemaal welk pakket dat is, voor de overgang naar nieuw glas had ik "'alles in 1" nu "internet en tv 50/5" voor 42.50 met snelheidsverhoging 50/50 voor 2,50 met 2,50 korting en "Bellen", dus niet "vast Bellen" ,voor 2,50, ze maken het allemaal lekker ingewikkeld.
Waarom is mijn pakket niet gewoon "alles in 1" gebleven met toevoeging 50/50 voor 45 euro.

Maar waar ik meeste van baal, die zenderwijziging, ik ga 3 zenders missen en wat krijg ik er voor terug, helemaal niks, dus weer een achteruitgang in deze, maar wel meer betalen, o wacht, krijg er wel wat voor terug, gezanik van moeders de vrouw omdat haar FOX verdwijnt, daar kijkt ze elke avond naar.😍

Net effe naar T-Mobile thuis gekeken, 6 maanden 15 euro korting en zolang het abbo loopt tweede decoder gratis, inclusief opnemen zit ik dan ook aan 55 euro per maand, 2x mobile erbij zit ik net zo duur met meer zenders en meer data op mobiel, genoeg om het niet mee te hoeven nemen, maarja, T-Mobile is het ook niet helemaal eigenlijk.🤤
Dat zijn dan hele oude pakketten ik vind die bedragen nergens terug €2,68 verzin je niet.
Ik betaal inderdaad ook 2,50 voor Bellen niet Vast Bellen en 2,50 voor de synchrone snelheid.
Blijkbaar gaat dit op voor abonnementen afgesloten tussen 2016 en 2017 ook toen koste dat €2,50 die 0,18 kan ik niet plaatsen.
Heeft die 2.68 niet te maken met die idenxatie die ze jaarlijks kunnen doen.
@Cindy - Telfort @Bart - Telfort @Natasja - Telfort @Alex - Telfort @Alexandra - Telfort help ons eens aan iets meer duidelijkheid alstublieft.
Nou, heel duidelijk hoor, ahum...…..ik snap er ook niets van.
Ik heb glasvezel alles in 1 zonder een vast telefoonnummer, dus vast bellen gebruik ik niet.
Wat is dan de prijswijziging?

Wat ik wel begrijp is dat er zo 4 zenders zijn, waar wij hier naar kijken, verdwijnen.
Dat is misschien nu de laatste druppel...…..

Dus misschien nu ook maar serieus naar iets anders kijken.
Ben nu met alles contractvrij.
Reputatie 8
Badge +11
@Galdor68 dankjewel voor het seintje. Ik heb doorgegeven dat de weergave op mobiele apparaten zoals jouw tablet niet lekker loopt. Daar wordt zo snel mogelijk naar gekeken.

@Doornekamp33 Klopt, de wijziging geldt voor vast bellen. Iedereen ontvangt ook nog persoonlijk bericht per e-mail over de wijzigingen en wat dit voor je pakket inhoudt.

@Chicka ik kan me voorstellen dat je graag wilt weten waar je aan toe bent 🙂 Je ontvangt ook nog persoonlijk bericht over wat er voor jouw pakket gaat veranderen. Ik zie dat je op dit moment Bellen Onbeperkt Vast hebt, dus het klopt dat je onbeperkt bellen al hebt en niet nog aan hoeft te zetten.

De prijs van vast bellen die verandert, en dan vooral de oude prijs van €2,68, kijk ik na en kom ik op terug.
Dankje Jimny beetje jammer dat dit niet op die pagina staat of beter gezegd voor mij niet zichtbaar
Hallo @Galdor68 , dat is hier te vinden, even naar beneden scrollen:
https://internetshop.telfort.nl/#slide_wrapper
Reputatie 4
Badge
@Alexandra - Telfort Dank voor je reactie, wel graag een mail naar m,n Hotmail adres, ik ontvang nooit mail van jullie, geen nieuwsbrieven niets, alleen de rekening op mijn Hotmail adres, dus graag de info over mijn pakket ook daarheen sturen 😎

Ik wacht het even af, ik ben ondertussen al zoekende naar een andere provider, ik heb er namelijk ook niet zo,n vertrouwen in dat alles goed gaat met m,n koper verbinding, dit uit een ander topic met m,n vragen, geen glas heb ik dus, en ik er straks helemaal uitleg en niets meer kan met de pc, telefoon en tv 🤓en misschien maak ik me voor niets zorgen daarover, maar met de situatie met mams en mezelf moet alles gewoon goed werken

Duzzzzzzzzzzzzzzzzzzz tot laterzzzzzzzzzzzzzz 🤓.
Dus het hebben van een vast telefoon nummer gaat van bij de prijs inbegrepen bij all in one abo's van voor 2016-18 naar 2,50 en dan per september €5,00 om gebeld te kunnen worden gaat dan € 5,00 kosten dat is mij nog steeds niet duidelijk die verdubbeling is Telfort onwaardig.

En dan wat Jimny noemde die bevestiging mis ik nog dat het basis abonnement met €2,50 zou stijgen?

Dat zou dan een totale prijsstijging van € 5,00 in houden dat worden echt KPN tarieven.
Vast bellen bij KPN is nog steeds €1,00 dat is nog voordeliger dan Telfort.
Dit deel moet echt veel duidelijker worden.
Dankje JanD
Je bedoelt denk ik dit lijstje. Dat zijn de tarieven sinds april 2018

*Aanvulling op basis van wat Alexandra hieronder verteld gaan de bedragen in dit plaatje € 2,50 omhoog dus respectievelijk € 37,50, € 45,00 en € 47,50


https://forum.telfort.nl/nieuws-251/alles-wat-je-nodig-hebt-onze-nieuwe-pakketten-thuis-apr-2018-75440
Reputatie 1
Heel interessant - we gaan verhuizen (half mei) en stappen over naar Telfort. Er was een actie: all-in-one met 35 ipv 45 euro/maand voor 12 maanden. Bespaar je 10 euro per maand, toch?

Oeps, sorry, v/a 1 juni is er een verhoging om 2,50 euro, en 8 TV zenders en 1 radio zender verdwijnen.
Dat had je ook niet al kunnen weten tijdens de actie, hé?

Hm. Actie. Nieuwe jaarcontract, maar na één maand wijzigd de provider het pakket, maakt het duurder, en haalt 8+1 zenders af. Voelt er niet goed.

Oké, in de overeenkomst staat, dat we kunnen opzeggen voor 1 juni. Misschien moeten we dat echt overwegen.
Reputatie 8
Badge +11
Hi allen, heb wat extra info voor jullie. De prijswijziging van Vast Bellen naar 5 euro geldt alleen voor de extra optie Vast Bellen, als extra pakket. Dit kan je zien in Mijn Telfort en op je factuur, zoals het voorbeeld in de startpost laat zien.

Je kan het zien als een oude versie van het onbeperkt bellen pakket, deze wordt met deze wijziging gelijk getrokken aan het huidige onbeperkt bellen. De huidige prijs van die aparte optie was €2,68 en die gaat naar €5 vanaf september. Zo heb je nog even de tijd om te bekijken wat voor jou de beste oplossing is, of je er nog steeds voordeel van hebt. Deze optie is maandelijks opzegbaar.

De prijs van de Thuis abonnementen gaan ook veranderen per 1 juni, deze worden €2,50 meer per maand. Dit staat nu niet duidelijk op de website, dit wordt nog aangepast. Deze prijsverandering gaat pas in nadat je actiekorting op jouw pakket afgelopen is. Dus mocht je nu nog in een actieperiode zitten, dan gaat de prijswijziging na afloop pas voor jou in.

Houd vooral de e-mail in de gaten, je ontvangt hier persoonlijk bericht over binnenkort. Daar staat precies in wat er voor jouw pakket gaat veranderen.
Reputatie 4
Badge
@Alexandra - Telfort , ik hoef die optie toch niet opnieuw in te stellen met onbeperkt bellen, of nu weer wel?

Ik snap er niks meer van 😥
Dus als ik het goed begrijp is de chaos begonnen, halve info, onduidelijke info, verkeerde info, gaat lekker zo, kun je niet gelijk zeggen, wij zijn nu bijna KPN, er veranderd niks als wij Telfort verdwijen, maar let op de adertjes we trappen nog effe af met een fikse verhoging maar voor wie weten we eigenlijk nog niet.
Lekker dan, ging het net weer redelijk goed na de fikse deuk in het vertrouwen, zit die er weer in.

Ging het al voor mij om twee verhogingen van 5 euro na 6 maanden en 1 jaar, komt er nu dus nog 2.50 bij, dat is 12.50 binnen een jaar, meer dan 25% en dan ook nog zenders inleveren die ik niet kwijt wil, dus zeg het maar, net met moeders de vrouw overlegt, geen FOX is geen optie, en voor mij N.G. missen is ook geen echte optie, keuze word dan makkelijk denk ik, ga er eens een nachtje over slapen, word weer een hoop geregel, 3 abonnementen omzetten.
@Alexandra - Telfort , ik hoef die optie toch niet opnieuw in te stellen met onbeperkt bellen, of nu weer wel?

Ik snap er niks meer van 😥

Nee dat hoef niet. Als je dit hebt dan houd je het. Als je nu al €5,00 betaald blijft dat zo alleen het basis abonnements bedrag gaat met € 2,50 omhoog er zullen niet veel klanten met een korting zijn dus als ik het goed begrijp gaat het bij bijna elke klant per 1 juni omhoog.