Klanten met een oud glasvezelpakket stappen over in 2019

  • 10 september 2018
  • 309 reacties
  • 31496 keer bekeken


Toon het eerste bericht
Op dit topic kun je niet reageren. Wil je iets toevoegen, start dan een nieuw topic.

309 reacties

Net klantenservice gebelt, klopt wel volgens hun omdat het een gebroken maand is, aan mijn hoela, 11.26 voor de resterende dagen in rekening brengen en 8.71 crediteren, klopt van geen kant, beide abbo's zijn even duur.

Effe kijken wat de vervolg afdeling die ik moest mailen er van zegt, het word nu een princiepe kwestie, veel gezeik voordat het draaid, een dag zonder diensten en als kers nog even 2.55 teveel betalen voor iets wat Telfort wil.

De ontevredenheid is weer terug.
Reputatie 8
Badge +12
Ik heb er ook nog eens naar gekeken @Doornekamp33. Het is een factuur waar veel op staat. Ik stuur je een DM om het even verder uit te leggen.
Hoi @Bart - Telfort , heb je PB gelezen en in 2 x geantwoord, maar de gang van zaken bevredigen me nog niet, een maandprijs van 45 euro = 45 euro en geen 47.55, periode blijft hetzelfde, tot de 23ste van de maand.
Reputatie 8
Badge +12
Hoi @Doornekamp33 Ik zag zojuist jouw privébericht. Deze heb ik ook beantwoord. Jouw maandprijs is inderdaad 45 euro. Dit zal ook eerst zo blijven tot de bepaalde kortingen vervallen.
Hoi @Bart - Telfort , en dat is dus wat de nu eerste maand al mis ging, mijn 45 euro werd 47.55 door de kromme omreken methode van oud naar nieuw.
Volgende periode klopt het wel weer, maar als jullie bij alle verplichte overstappers zo rekenen kan ik er ruim van op safarie, een grote wens nog om te doen binnen 5 jaar.😁😁
Reputatie 8
Badge +12
Haha safari, dat zou mooi zijn. 🙂 Maar ja, dat is er inderdaad mis gegaan. Gelukkig is het nu duidelijk.
Reputatie 8
Badge +12
Het nieuws over de overgang naar naar de nieuwe Glasvezelverbinding is inmiddels al bijna een half jaar oud. We hebben hier nu twee topics over lopen, dat maakt het niet overzichtelijker. Daarom sluit ik dit topic.

Vragen, opmerkingen, feedback kun je kwijt in ons 'Vraag en antwoord' topic over dit onderwerp.