Sticky News

Het Telfort Forum sluit, wees welkom bij KPN

  • 29 oktober 2020
  • 0 reacties
  • 7778 keer bekeken
Het Telfort Forum sluit, wees welkom bij KPN
Reputatie 8
Badge +11

Beste forumbezoeker,

Zoals je weet zijn Telfort en KPN samen gegaan. Daarom komt er nu ook het moment dat het Telfort Forum gaat sluiten. Vanaf maandag 2 november zal het forum nog wel toegankelijk zijn, maar is het niet meer mogelijk om nieuwe topics aan te maken, of reacties te schrijven. Het Telfort Forum blijft nog leesbaar tot en met 31 december 2020.


Je bent van harte welkom bij de klantenservice van KPN en op het KPN Forum. Dit geldt voor iedereen, of je nu al naar KPN bent overgezet, of nog een Telfort klant bent. Er is nog een klein groepje klanten die nog overgezet worden. Je wordt hierover per e-mail geïnformeerd, ook dan geldt dat je nu al welkom bent bij KPN.

De service van Telfort verhuist met je mee: Wij als moderators gaan ook mee naar het KPN Forum. Ook de helpers van Telfort zijn daar aanwezig. We helpen je daar samen op dezelfde manier verder.
TIP: Zet Telfort in het onderwerp van je topic, als het een Telfort vraag betreft.


Hoe start je op het KPN Forum?

Het Telfort en KPN Forum werken precies hetzelfde. Als je al bekend bent met het Telfort Forum, hoef je dus niets nieuws te leren. Wel zo makkelijk! 


Dank aan iedereen die een steentje bijgedragen heeft op ons forum, aan alle forumhelpers en we zien je op het KPN Forum graag terug! :blue_heart:


Reageren op topics is niet meer mogelijk. Heb je een nieuwe vraag? Ga dan naar het KPN Forum.