beantwoord

Een nieuwe telefoon en dan ???

  • 31 maart 2017
  • 3 reacties
  • 823 keer bekeken

Reputatie 1
Ik ben al heel lang mobiele Telfort klant. Elke 2 jaar een ander toestel dat door de plaatselijke Telfort winkel keurig voor mij geregeld werd. Maar nu is deze winkel weg en zou ik een nieuw toestel via internet kunnen bestellen. Maar is een leek in staat om dat nieuwe toestel (Samsung S7) aan de praat te krijgen c.q. de informatie van het oude toestel (Samsung S5) over te zetten naar het nieuwe toestel. Is hier ergens informatie over te vinden? De plaatselijke 'telefoonwinkel' wil dat wel doen, maar die rekenen een dikke € 25. Wie weet meer?
icon

Beste antwoord door nelly jacoba 31 maart 2017, 18:24

Hier staan een heleboel hulp onderwerpen.
Ook contacten etc overzetten
https://www.telfort.nl/persoonlijk/service/toestelhulp/toestelhulp-mobiel.htm#/device/samsung/galaxy-s7
Bekijk reactie

3 reacties

Hier staan een heleboel hulp onderwerpen.
Ook contacten etc overzetten
https://www.telfort.nl/persoonlijk/service/toestelhulp/toestelhulp-mobiel.htm#/device/samsung/galaxy-s7
Via de app Copy My Data kan alles worden overgezet. Zorg ervoor dat beide telefoons die app hebben, lees de aanwijzingen.

Verder kun je bijvoorbeeld contacten op de oude telefoon op het gmail of outlook account. Via zetten synchroniseren op de nieuwe telefoon, zelfde account komen de contacten terug.

Maak bij instellingen, chats WhatsApp (ik verw8 dat je dat gebruikt] eerst op de oude telefoon een back-up, geef dat wel tijd. WhatsApp daarna verwijderen van oude telefoon. Activeren op nieuwe telefoon, 1 van de dingen die je dan krijgt is gesprekken herstellen.

Succes!
Reputatie 8
Badge +15
Samsung heeft zelf ook een app die je kan gebruiken voor het overzetten van data. Hiervoor gebruik je de app Samaung Smart Switch.

Reageer