galaxy s4 en 4g

  • 12 april 2014
  • 76 reacties
  • 3849 keer bekeken


Toon het eerste bericht

76 reacties

Volgens Kies is de xxuemk8 de nieuwste versie. Elders vind ik info over de xxufnc4. Deze heb ik nodig, maar kan ik zowel met de update functie van het toestel als via Kies niet installeren. Waarom ziet die software van samsung z'n eigen update nou niet?
Zoals ik begreep ligt het aan de sim van telfort. Als je nml bv en Vodafone kaartje in je telefoon doet zul je zien dat het wel werkt
Badge
@serioustijn,
@wendyvn35,

Als ik het goed begrijp werkt 4G niet, terwijl jullie aan alles eisen voldoen:
- 4G InternetVersneller bundel
- U-sim
- Geschikt toestel + laatste software

Mijn oprechte excuses voor het ervaren ongemak. Graag laat ik dit verder voor jullie uitzoeken. Hiervoor heb ik de volgende gegevens nodig:
  • Naw-gegevens
  • Het 06-nummer van Telfort
  • Software versie (*#1234#)
  • E-mailadres
Maak de gegevens aan mij kenbaar via een privébericht.

Laïla
Heb ik al doorgegeven maar geen reactie.... .
Het Probleem is vOlgens mij juist dat we niet beschikken over de update en dat deze niet wil verschijnen. Ook ik heb al een klacht lopen. Hetzij zonder software versie vermeld te hebben.
Weer een loze opmerking van telfort. Begin Het bedrijf ook steeds minder goed te begrijpen want wie spreekt nu de waarheid. Hier zeggen ze het moet werken. In de winkel zeggen ze pad eind volgende week een aan de telefoon krijg je gewoon geen antwoord
. De opmerking nu: Beste Wendy, ik heb het over een update die speciaal deze week beschikbaar is gesteld door Samsung om het toestel 4G ready te maken. Dit staat op onzewebsite:
Update installeren op Samsung toestel:
Let op! Samsung toestellen hebben een update nodig om de toestellen geschikt te maken voor 4G. Hieronder leest u hoe u de update kunt installeren om gebruik te kunnen maken van 4G.
Beschikbaarheid Samsung updates per telefoon
Toesteltype Datum update
Galaxy S4 Update beschikbaar
Galaxy S4 Black Edition Update beschikbaar
Galaxy S4 Mini (ook Black Edition) Update beschikbaar
Galaxy S3 4G en Galaxy Express Geen update nodig
Galaxy Note 3 Update naar verwachting 18 april beschikbaar
4G update installeren op Samsung toestel
Ga naar Apps.
Ga naar Instellingen.
Ga naar Meer.
Ga naar Toestel-info.
Ga naar Software-update.
Installeer de update.
Graag lees ik van je. -Daphne-
Badge
@serioustijn,
@wendyvn35,

Ik kan goed begrijpen dat dit vervelend is, daarom wil ik jullie graag helpen. Denise is vandaag niet aanwezig. Als jullie mij de gevraagde info toesturen, dan ga ik vandaag nog voor jullie aan de slag.

Laïla
Ten eerste was het daphne!!! Ten tweede voor de tweede maal privé bericht gestuurd maar krijg er geen reactie op
Badge
@wendyvn35,

Heb je ook via Kies geprobeerd of er een update beschikbaar is? Uit jouw plaatje en verhaal kan ik niet opmaken of je het ook via Kies hebt geprobeerd, alleen via jouw telefoon zelf.

@serioustijn,

I9505XXUFNC4 is inderdaad de laatste versie, erg vreemd dat je deze via Kies ook niet binnenkrijgt. Ik ben het verder aan het uitzoeken.

Laïla
Ja idd ook kies geprobeerd heeft geen update weer
Van kies via de pc
En yep toen was het weer stil. Dag 6 Nog geen antwoord
Vermoedelijk hebben jullie geen nederlandse S4. Dwz van een ander land waarbij 4g in de firmware niet aktief is gezet. Dit gaat gebeuren zodra het betreffende land waar de firmware van is 4g gaat ondersteunen. Dmv #*1234# te bellen geeft hij de firmware aan die in het toestel zit. Dan even zoeken via google van welk land deze firmware is.

Succes
Nou dus wel een Nederlandse versie. Zal het je nog sterker vertellen mijn man heeft exact hetzelfde toestel heeft 4g Vodafone werkt prima. Doe ik mijn sim in zijn toestel werkt het dus niet meer.
heb je wel een Usim ? Er moet een u op de simkaart staan anders werkt het zowieso niet. gratis aan te vragen bia mijn telfort. Moest ik ook.
Ik zie het al je hebt een usim. Als de optie lte niet beschikbaar is via mobiele netwerken en netwerkmodus is dit niet vrijgegeven in de firmware. Welke firmware staat op je toestel ? ([email]#@1234[/email]#)
*#1234# natuurlijk
Xxuffnb8 xxoxanb8
Badge
@wendyvn3,

Ik ben jullie niet vergeten, het staat intern uit. Zodra ik meer weet, lees je van mij terug.

Laïla
Nou nou krijg vandaag een telefoontje van telfort of ik even mee wil kijken. Checken ze het versie nummer en of er 4g bij mijn netwerken staat. Na de zoveelste keer Nee dus. Hmm dan bel ik nog terug. Pff niks meer gehoord maar bel dan niet. Op naar dag7 al een week. De man in de winkel zei dat het niet eens gaat werken tot aan eind volgende week nadat ik terug was gegaan na alles aan te sluiten. Hij zei ook dat ze dat hadden moeten zeggen dat het voor de 4s gebruikers Nog niet beschikbaar was. Hoe zit het nou? ?
Hm. Ik krijg een melding dat er een firmware update is! Thuis op de wifi maar proberen dan. Ben benieuwd!
Update geinstalleerd en hij lijkt het te doen. Ik zie geen 4G maar voortdurend LTE bovenin het scherm staan. Wel vreemd dat de instellingen app na de update verdwenen is. Hij is via de google zoekbalk nog wel te bereiken maar in het menu staat ie niet meer. Bedankt voor de hulp. Mvg, Stijn
Nou ik heb geen update Hoe kan dat?
Badge
@wendyvn35,

Waar heb jij het toestel vandaan? Het lijkt erop dat jij een geïmporteerd toestel hebt, hierdoor kan het zo zijn dat het langer duurt voordat je een update krijgt of dat deze helemaal niet komt. Tot mijn grote spijt zal het vooralsnog dus nog niet werken. Wij hebben hierover vragen uitstaan bij Samsung, echter zijn wij in afwachting van hun reactie. Naar verwachting weten wij volgende week meer.

Laïla
Kijk dat is is antwoord wat ik in de winkel kreeg half dan dat er volgende week pas een update zou komen. Het toestel komt gewoon uit Nederland nogmaals mijn man kan wel op4g en heeft hetzelfde toestel

Reageer