Wanneer krijgen we 4G in het buitenland?


onne81
Reputatie 1
nelly jacoba schreef:

Je kent deze service pagina?
https://www.telfort.nl/persoonlijk/service/mobiel-internet-in-het-buitenland-werkt-niet.htm

Ik heb hier nog geen indicatie van webcare gezien dat 4G buiten Nederland er aan komt.In dit topic heb ik die indicatie wel gezien: https://forum.telfort.nl/mobiel-in-het-buitenland-257/mobiel-internet-werkt-niet-in-italie-74058

"Telfort biedt op dit moment in het buitenland alle standaarden aan van mobiel internet, behalve 4G. Helaas zijn er steeds meer plekken in het buitenland waar er bijna geen of geen enkele nuttige standaard beschikbaar is behalve 4G" en "ik kan nog geen harde beloftes doen, maar 4G in het buitenland aanbieden heeft onze volledige aandacht. We wijzigen binnenkort het mobiele abonnement, wat technisch goed moet verlopen voordat we verder gaan met 4G in het buitenland."

Die wijziging van mobiele abonnementen zijn inmiddels doorgevoerd volgens mij. Dus ik zou nu toch wel mogen hopen dat het er aan komt.

Admin: bericht afgesplitst van ander bericht en verplaatst naar eigen topic

4 Reacties

Rozemarijn - Telfort
Reputatie 2
Badge +3
Hi Onne81, we zien dat 4G in het buitenland een grote behoefte is voor klanten. Uiteraard nemen we deze wens heel serieus, en nemen we dit mee om zoveel mogelijk gehoor te geven aan behoeften van 4G gebruikers. Wanneer er updates zijn lees je ze op ons forum, en stel gerust vragen als je deze voor ons hebt!
Fivepack
Reputatie 1
Zo jammer dit. Als je dit forum doorleest dan kom je al tenminste 2 jaar op rij de problemen met betrekking tot internetconnectie in het buitenland tegen. En dezelfde periode lees je van Telfort Webcare exact dezelfde antwoorden; "Wat vervelend voor u, we wisten niet dat het zo erg was", " nee wanneer 4G beschikbaar komt kunnen we helaas nog niet zeggen".........
Wanneer gaat Telfort haar klanten eens serieus nemen? Of moeten wel allemaal maar overstappen?
Rozemarijn - Telfort
Reputatie 2
Badge +3
Hi Fivepack, het klopt inderdaad dat we nog steeds wachten op ontwikkelingen omtrent 4G in het buitenland. Ik snap dat het heel jammer is dat je hier nog geen gebruik van kunt maken via Telfort. We nemen de mening van klanten zeer zeker serieus, en nemen alle feedback mee wanneer we kijken naar de diensten die we aanbieden. Dank je wel voor je input, ik hoor graag van je als ik nog iets voor je kan betekenen!
Mensa
Reputatie 1
Inmiddels is er goed nieuws: "4G buitenland voor alle Telfort klanten" komt er aan!
Zie het topic https://forum.telfort.nl/mobiel-in-het-buitenland-257/biedt-telfort-4g-in-het-buitenland-aan-71629
Niet opzeggen bij Telfort dus!

Reageer

  • :D
  • :?
  • :cool:
  • :S
  • :(
  • :@
  • :$
  • :8
  • :)
  • :P
  • ;)