Voicemail Buitenland - Vraag helemaal niet beantwoord

  • 10 juli 2013
  • 1 reactie
  • 537 keer bekeken

Hallo,

Ik heb vandaag een, waarschijnlijk belangrijke, voicemail gekregen. Nu heb ik geprobeerd de voicemail af te luisteren maar krijg te horen dat deze niet te bellen is vanuit het buitenland tot 15 juli vanwege een technische storing !!!???

Ik zou zeggen, zet dat dan ook even op de site !! dan hoef je geen 10x te proberen. Vind het verder vrij onacceptabel dat zo'n service er +- een week uitligt. Behoorlijk belabberd.
Reageer

Deze vraag is beantwoord door Denise - Telfort in deze post.

@all,

Ik begrijp dat dit een vervelende situatie is. Er wordt op dit moment een nieuwe voicemaildienst geïntroduceerd waardoor deze problemen zich voordoen. Je kunt naar het voicemailnummer van KPN bellen om in jouw eigen voicemailbox terecht te komen (+31612001233). Mijn excuses voor het ongemak.

Denise


Zoals Etienne al zegt:

Beste Denise, het KPN voicemailnummer +31 6 12001233 werkt ook niet, niet bereikbaar krijg ik te horen. Graag z.s.m. een oplossing die wel werkt en die jullie zelf gecheckt hebben dat deze werkt. Onterecht sluiten van een vraag of discussie op dit forum lijkt me niet de oplossing. Hartelijke groet, hoor graag spoedig.

Vraag is dus helemaal niet beantwoord.

Op dit topic kun je niet reageren. Wil je iets toevoegen, start dan een nieuw topic.

1 reactie

Reputatie 3
Badge +1
@suzan1985,

Het is niet bedoeling dat je verschillende topics gaat openen om hetzelfde probleem kenbaar te maken (crossposten). Ik sluit dit topic, mocht je nog iets kenbaar willen maken kun je dat doen via jouw eerder aangemaakte topic of via een privébericht. Ik heb jouw gegevens doorgezet naar onze specialisten en het wordt voor je uitgezocht. Binnen twee werkdagen ontvang je een terugkoppeling.

Denise