beantwoord

Prepaid met wereldbundel werkt niet

  • 16 maart 2018
  • 1 reactie
  • 181 keer bekeken

Prepaid met wereldbundel van 10 euro gekocht, instellingen in orde, roaming aan, maar toch geen netwerk. Op de telfort site staat geen buitenland bundel actief. Morgen verloopt mijn wereldbundel, kan ik voor restitutie vragen omdat het niet werkt? Gelukkig heb ik wifi.
icon

Beste antwoord door Deborah 16 maart 2018, 17:19

Hi Plus, welkom op het forum! Ik zie inderdaad dat je succesvol de wereldbundel hebt geactiveerd. Heb je helemaal geen netwerk? Heb je wel verbinding met een lokale provider? Helpt het als je handmatig een (andere) provider selecteert? Helpt het als je je simkaart opnieuw in je toestel plaatst? Heb je alleen 4G ingesteld? Je kunt namelijk geen 4G gebruiken. Een hele hoop vragen, maar wellicht kan ik je hiermee op weg helpen 😳.Tot hoe lang blijf je nog in het buitenland? Dat is prima, ik vergoed de wereldbundel door 10 euro aan je beltegoed toe te voegen.
Bekijk reactie

1 reactie

Reputatie 4
Badge +6
Hi Plus, welkom op het forum! Ik zie inderdaad dat je succesvol de wereldbundel hebt geactiveerd. Heb je helemaal geen netwerk? Heb je wel verbinding met een lokale provider? Helpt het als je handmatig een (andere) provider selecteert? Helpt het als je je simkaart opnieuw in je toestel plaatst? Heb je alleen 4G ingesteld? Je kunt namelijk geen 4G gebruiken. Een hele hoop vragen, maar wellicht kan ik je hiermee op weg helpen 😳.

Tot hoe lang blijf je nog in het buitenland? Dat is prima, ik vergoed de wereldbundel door 10 euro aan je beltegoed toe te voegen.

Reageer