beantwoord

Netwerk Orange France niet beschikbaar op Telfort mobiel

  • 1 juni 2017
  • 87 reacties
  • 3609 keer bekeken


Toon het eerste bericht

87 reacties

Reputatie 8
Badge +17
@arnoviatelfort

Bedankt voor je reactie, ik krijg via Orange inderdaad alleen EDGE. Via andere providers 3G (geen 4G). T-mobile is blijkbaar dus ook een goed alternatief.
Via vodafone (of via MVNO hollandsnieuwe) krijg je gewoon 4G in het buitenland hoor...
Reputatie 1
Dus einde Telfort Abo... Die bieden dit dus niet.
Reputatie 7
Badge +7
Hoi Jon, jammer om te horen dat je over gaat stappen. Als je veel in het buitenland zit, dan kan ik me goed voorstellen dat je 4G wilt ontvangen. Dat kunnen wij je op dit moment nog niet bieden.
Reputatie 1
@Wieger - Telfort

Hoi Wieger, vind ik ook jammer... Hoeft ook niet direct 4G, 3G is ook goed. Maar alleen Edge (E) zoals nu, is echt te weinig.
Reputatie 7
Badge +7
Hallo Jon,

Je vraag over het uitsluitend kunnen gebruiken van Edge wil ik toch nog verder voor je uitzoeken. Om een beter beeld te krijgen van wat er speelt, wil ik nog wat meer weten. Uit jouw reactie begrijp ik dat klanten van KPN geen problemen in het dorp hebben met de dekking. Maken zij dan gebruik van 3G op dit locatie of zien zij 4G in het scherm staan? Als dit 4G is, zouden zij dan hun toestellen kunnen terugschakelen naar 2G/3G modus? Hiermee kan je vaststellen of er wel 3G bereik op die locatie is. Ik hoor het graag van je!
Reputatie 1
Ik ben nu niet in Frankrijk. Ik heb alles al wel tien keer uitgelegd... Telfort heeft geen fatsoenlijk contract met Orange, T-mobile en Vodafone wel. Het is gewoon einde Telfort.
Reputatie 1
Als je regelmatig in het buitenland bent neem dan een internationale provider... Niet dat dan alles goed gaat maar de kans is wel groter...
Reputatie 8
Badge +17
Ik ben nu niet in Frankrijk. Ik heb alles al wel tien keer uitgelegd... Telfort heeft geen fatsoenlijk contract met Orange, T-mobile en Vodafone wel. Het is gewoon einde Telfort.Oh, en KPN?
Reputatie 1
Duurder, geen interessante aanbieding...
In oktober jl was het voor mij (Iphone6/Telfort) nog steeds niet mogelijk om te bellen, internetten via het netwerk van Orange. Vriendin met T-mobile had geen problemen met Orange.
Volgend jaar dus maar overstappen, dit werkt NIET!
Reputatie 4
Badge +6
@Intercity,

Een aantal maanden geleden is Telfort weer de samenwerking met Orange gestart. Het verbaast mij dat dat je afgelopen oktober geen verbinding met Orange kon maken. Hoe was je verbinding met een andere provider in Frankrijk en waar kon je geen verbinding met Orange maken? Hoor het graag van je! Ik ga dan op onderzoek uit 🙂.

Reageer