Voicemailbox bestaat niet

  • 21 oktober 2016
  • 3 reacties
  • 276 keer bekeken

Als ik mijn voicemail bel of als mensen mij bellen krijgen ze sinds kort voicemailbox bestaat niet te horen. Ooit werkte het prima. Ik heb het aangezet. helpt niet. Service desk heeft het aangezet. Werkt niet. Toestel aan/uit zetten (volgens service desk nodig om de nieuwe instelling te activeren) helpt niet. Ik ben het helemaal zat eigenlijk dat mensen geen bericht kunnen achterlaten. Kan dit gefixed worden?

3 reacties

Reputatie 8
Badge +2
Hi Webel,

Kan me indenken dat je dit beu bent. Voicemail hoort inderdaad, 'gewoon' te werken! Als de instellingen vanaf deze zijde zijn aangepast vermoed ik dat de voicemailinstellingen ook opnieuw zijn opgenomen in het toestel. Om er zeker van te zijn dat dat laatste ook écht gebeurd is, wil ik dit graag voor je nakijken in mijn systemen. Stuur je je 06-nummer naar mij in een bericht? Ik kom er dan zo snel mogelijk op terug.

Bedankt! 🙂
Reputatie 8
Badge +2
Hallo Webel.

De voicemailbox bestaat inderdaad niet (meer). Netwerkspecialisten pakket het verder op en zullen je informeren wanneer het verholpen wordt. Naar verwachting zal dit begin volgende week zijn.

Laat je het mij weten als je bent geïnformeerd?
Reputatie 8
Badge +2
Hoi Webel,

Mijn collega heeft helaas geen directe terugkoppeling geven. Kun je aangeven wat nu de status is? Ik ben er erg benieuwd naar namelijk.

Reageer