beantwoord

Van Simonly naar ander abonnement.

  • 20 mei 2019
  • 4 reacties
  • 171 keer bekeken

Hoi!

Al een aantal jaar heb ik een abonnement bij telfort. Omdat mijn abo vorig jaar is gestopt, heb ik zelf een nieuwe telefoon gekocht en ben ik verder gegaan met abonnement op de nieuwe telefoon.
Nu zou ik echter graag een andere telefoon willen, wel mét mijn huidige abonnement - als dat mogelijk is-.

Ook wil ik mijn huidige nummer behouden. Hoe kan ik dat het best regelen op telfort? Moet ik dan verlengen of een heel nieuw abonnement afsluiten?

Ik hoor het graag!
icon

Beste antwoord door Galdor68 20 mei 2019, 11:53

Dan zou je bij het verlengen voor een abonnement met toestel kunnen kiezen. Als ik me niet vergis kan je simonly na 3 maanden omzetten naar abonnement met toestel.https://www.telfort.nl/persoonlijk/service/van-sim-only-naar-abonnement-met-toestel.htm
Bekijk reactie

4 reacties

Dan zou je bij het verlengen voor een abonnement met toestel kunnen kiezen. Als ik me niet vergis kan je simonly na 3 maanden omzetten naar abonnement met toestel.

https://www.telfort.nl/persoonlijk/service/van-sim-only-naar-abonnement-met-toestel.htm
Oh fijn zo'n snelle reactie! Ik heb de simonly nu bijna een jaar, dus dat moet goed komen. Dus dan inderdaad bij 'verlengen' als ik het goed begrijp.

bedankt voor je reactie!
Als je een 12 maanden abonnement hebt zou je al kunnen verlengen meestal vanaf 4 maanden voor het eind.
Reputatie 5
Badge +8
Hi Tamara. Fijn dat Galdor dit zo goed uitlegt, ik sluit me hier bij aan. Je weet ons te vinden mocht je ons nodig hebben.

Reageer