Sim Only + blackberrybundel

  • 8 mei 2012
  • 2 reacties
  • 3071 keer bekeken

Badge
Hallo allemaal,
Ik heb sinds 07;05;2012 een abonnement genomen bij telfort voor simOnly internet plus blackberry bundel.
Alleen heb ik geen internet verbinding en ook het blackberry bundel is niet ingegaan.
Mijn contract is wel sinds 07;05 ingegaan, dus begrijp ik niet waarom het verbinding niet lukt.
Ook kan ik het niet instellen, omdat het geen verbinding kan maken.
Heeft er iemand ervaring mee? Of iemand die me kan helpen?
Ik heb wel zo wat spijt gekregen..
mvg, Nagihan

2 reacties

Badge +1
Hoi Nagihan,

als je in Mijn Telfort kijkt, staat daar wel dat je een BlackBerry databundel hebt? Als ie daar niet bij staat kun je sowieso niet gebruiken maken van de diensten.

Als je daar wel staat zul je bij je toestel moeten gaan kijken of de verbinding goed is opgzet. Dit kun je doen daar naar 'verbinding beheren' te gaan en vervolgens te kiezen voor 'status services'. Daar zou onder het kopje "BlackBerry Internet Service" moeten staan dat ie verbonden is via het mobiele netwerk.

Staat dat er niet, haal dan de accu uit je toestel. Wacht vervolgens 2 minuten voor je de accu terug plaatst en het toestel weer opstart.

Werkt het dan nog niet? Dan zul je contact op moeten nemen met Telfort klantenservice of even langs moeten gaan bij een Telfort verkooppunt waar ze voor je kunnen nakijken of de bundel wel helemaal correct is geactiveerd.

Suc6!
Badge
@n.agihan,

Welkom op het forum! Allereerst mijn excuses voor de late reactie. Erg vervelend dat het niet lukt om verbinding te maken. Is het inmiddels gelukt? Zo nee, maak dan in een https:// http://forum.telfort.nl/private.php?do=newpm&u=29381 uw naam, adres, woonplaats, 06-nummer en uw e-mailadres aan mij kenbaar.

Laïla

Reageer