beantwoord

Overstappen naar Telfort van Vodafone prepaid naar Telfort abonnement met nummerbehoud.

  • 16 juli 2017
  • 1 reactie
  • 434 keer bekeken

Is het mogelijk om over te stappen van Vodafone prepaid naar een sim only Telfort abonnement met nummerbehoud? Zo ja, hoe gaat dat?
icon

Beste antwoord door Koffiemok 16 juli 2017, 08:25

@Mirna

Ja hoor, dit is mogelijk. Je kiest een sim only abonnement. Vergeet niet om je postcode in te vullen als je al internet,tv en bellen hebt van Telfort.

Op de volgende pagina dien je gegevens in te vullen. Bij punt 4 dien je de gegevens voor het nummerbehoud in te vullen. Daar vul je het 06-nummer in van Vodafone. Zorg ook dat je het simkaartnummer van Vodafone bij de hand hebt.Telfort zal daarna nummerbehoud aanvragen bij Vodafone. Keur Vodafone het goed dan zal je nummer 5 werkdagen later overgezet worden naar Telfort. Dan start ook je Telfort abonnement en ga je de simkaart van Telfort gebruiken.
Bekijk reactie

1 reactie

Reputatie 8
Badge +15
@Mirna
Ja hoor, dit is mogelijk. Je kiest een sim only abonnement. Vergeet niet om je postcode in te vullen als je al internet,tv en bellen hebt van Telfort.
Op de volgende pagina dien je gegevens in te vullen. Bij punt 4 dien je de gegevens voor het nummerbehoud in te vullen. Daar vul je het 06-nummer in van Vodafone. Zorg ook dat je het simkaartnummer van Vodafone bij de hand hebt.

Telfort zal daarna nummerbehoud aanvragen bij Vodafone. Keur Vodafone het goed dan zal je nummer 5 werkdagen later overgezet worden naar Telfort. Dan start ook je Telfort abonnement en ga je de simkaart van Telfort gebruiken.

Reageer