beantwoord

Inflatiecorrectie mobiele abonnement 2019

  • 4 juli 2019
  • 31 reacties
  • 951 keer bekeken


Toon het eerste bericht

31 reacties

Reputatie 8
Badge +8
Mijn vrouw heeft sinds juni 2018 een mobiel abo bij Telfort en is door de inflatiecorrectie van € 12,50 naar € 12,75 gegaan, geheel volgens de voorwaarden.
Ik ben sinds juni 2019 ook mobiel abo klant en betaal nog gewoon € 12,50 omdat ik korter dan 3 maanden mobiel klant ben, geheel volgens de voorwaarden.
Voorheen betaalde ik bij Vodafone ook jaarlijks de inflatie-correctie, is gewoon een onderdeel van het contract, net als bij de thuisabo's van VodafoneZiggo, Telfort, KPN etc.
Het is inderdaad ook volgens de voorwaarden daar gaat het niet om.

Ik kan het me eenvoudig weg niet herinneren van de KPN periode het zal me nooit zijn opgevallen of het maakte me niks uit geen idee. ik zal dan alle oude facturen moeten opduikelen zover ik deze nog heb of de afschriften.

Bij thuis internet staat het misschien wel in de voorwaarden het wordt bij Telfort niet toegepast zoals afgelopen jaar bij Tmobile het geval was. ik ben Sinds 2016 klant bij Telfort sinds de uitrol van glasvezel ik heb nog nooit inflatie correctie gezien wel prijswijzigingen. De eerste prijs verhoging pas die van dit jaar de andere indirect.

Als ik dit goed lees krijgen klanten van KPN die voor 1 maart 2009 klant zijn geworden geen Inflatie correctie
Reputatie 8
Badge +18
Hoe hoger de inflatie is des te meer de inkomsten zijn of heb ik dat mis
Hoe hoger de inflatie is des te meer de inkomsten zijn of heb ik dat mis
De inkomsten voor de provider bedoel je hiermee uiteraard hebben die zo meer inkomsten of omzet.

Hoewel het wordt toegepast omdat de providers ook met hogere kosten te maken hebben door diezelfde inflatie.
Reputatie 8
Badge +9
Hallo @Galdor68. De inflatiecorrectie wordt toegepast op de belbundels en internetbundels en wordt uitgevoerd op het volledige huidige abonnementstarief. Eventuele korting op de abonnementskosten wordt daarna toegepast. Alleen als de prijzen in Nederland stijgen, berekenen we die prijsstijging door in de abonnementskosten. Stijgen de prijzen niet, dan passen we dus ook geen inflatiecorrectie toe.
Gezien bijna alle prijzen bijna altijd stijgen zal er dus bijna altijd een correctie plaatsvinden.

Reageer