Nummerbehoud aanvragen lukt niet

  • 1 december 2017
  • 83 reacties
  • 1302 keer bekeken


Toon het eerste bericht

83 reacties

Reputatie 1
Dag Stephen,

Ik ben een beetje teleurgesteld door telfort. Ik zou een update/reactie krijgen van je, maar hoor niets van Telfort. Deze week.... is al 7 dagen geleden. Hoe kan ik opwaarderen nu? Slecht dit.
renmen
Reputatie 8
Badge +16
Hallo renmen, ik heb helaas nog steeds geen update ontvangen. Zojuist heb ik een reminder uitgestuurd en streef ernaar jou deze week nog een update te kunnen geven.
Reputatie 1
Dag Stephen,

Ik durf het bijna niet te vragen, maar is er nog een update te melden? Dit duurt al vanaf november 2017.......,
5 maanden. Dit kan toch niet.

renmen
Reputatie 8
Badge +16
Hallo renmen, helaas heb ik geen reactie ontvangen op de laatste reminder die ik heb uigestuurd. Ik heb daarom nogmaals een reminder gestuurd en kan nu niet anders dan weer even afwachten.
Excues voor het ongemak.
Reputatie 8
Badge +16
Hallo renmen, onze specialisten zien geen bijzonderheden op jouw aansluiting. Kun je het toestel uitzetten en daarna weer aanmaken om vervolgens een belletje te maken?
Wij zien namelijk niet dat er verbinding is geweest na de deblokkering op 19 februari 2018. Heb je ook een ander nummer waarop je te bereiken bent? Zo ja, dan ontvang ik deze graag van je in een privébericht.
In afwachting van jouw reactie.
Reputatie 1
Dag Stephen,

Heb ik gedaan. Toestel uit en aan en heb daarna mezelf gebeld en daarna 1244 en *101#. Zelfde probleem.

Ik geef het op nu. Ik verwacht na 5 maanden nu een fatsoenlijke oplossing van Telfort en dat is wat mij betreft een nieuwe prepaid simkkaart met een beltegoed vanuit Telfort van 20 euro, zodat ik gewoon weer kan bellen.

Ik verwacht een spoedige oplossing.

renmen
Reputatie 1
Dag Stephen,

Graag jouw reactie. En een echte oplossing....

renmen
Reputatie 8
Badge +16
Hallo renmen, vervelend dat het probleem zich nog steeds voordoet. Heb je nog een ander nummer waarop je te bereiken bent? Zo ja, dan ontvang ik deze graag van je in een privébericht. Bij voorbaat dank!

Reageer