beantwoord

Mijn Telfort ID voor Mobiel

  • 15 januari 2020
  • 57 reacties
  • 875 keer bekeken

Reputatie 4
Badge

Hallo kanjers

Ik heb een vraag, een vraag voordat ik iets verkeerd doe :nerd:

Ik heb Telfort thuis daar log ik al in met mijn mail adres, ik kon daar ineens niet meer inloggen en moest dat veranderen naar inloggen met mail adres, dit heeft een ander wachtwoord als mijn Telfort mobiel

Nu we de 26e overgaan staat er als ik bij mijn Telfort mobiel, de inlogpagina, dat het ook daar veranderd moet worden, dit heeft weer een ander wachtwoord als mijn Telfort thuis bij mij

Hoe verander ik de situatie in mijn mobiel bij het inloggen voordat ik fouten ga maken, en zijn de verschillende wachtwoorden dan geen probleem?

Nu kan ik nog inloggen met mij 06 nr, maar na de 26e januari kan dat volgens mij niet meer, of ik moet het fout hebben

Wie kan me even helpen doormiddel van advies, ik weet even niet hoe en wat ik moet doen

Dank voor wie me even wil helpen, met een groet van mij

icon

Beste antwoord door Natasja - Telfort 20 januari 2020, 16:09

Hallo @Chicka. Ik heb nog even navraag voor je gedaan. Na de overgang naar KPN Mobiel op 26 januari, heb je de MijnKPN app nodig om je mobiele abonnement in te zien. Je gebruikt dan wel nog steeds je Telfort ID om in te loggen voor Telfort Thuis. Je kunt Thuis en Mobiel pas weer koppelen, nadat ook Telfort Thuis is veranderd in KPN Thuis. Ik zou je daarom adviseren om ná 26 januari een KPN ID aan te maken met hetzelfde e-mailadres dat je nu gebruikt voor je Telfort ID. 

Bekijk reactie

57 reacties

Reputatie 4
Badge

@Galdor68 , zou jij hier alsjeblieft even naar kunnen kijken, wat moet ik doen :nerd:

mijn betere helft heeft alleen mobiel bij haar is het emailadres waar de facturen naar toe gaan het ID geworden met het door haar gebruikte wachtwoord. Als je thuis en mobiel nooit gekoppeld hebt durft ik het even niet te zeggen. Mijn eerste gedachte is dat je dezelfde combinatie voor thuis kan gebruiken. 

Ik kan zowel thuis als mobiel met dezelfde ID inloggen ik had deze in het verleden wel gekoppeld.

Na 26 januari gaan we MijnKPN voor het mobiele abonnement gebruiken dat KPN ID is het Telfort ID bestaande uit het bekende email contact adres en wachtwoord.

Nog een optie is gebruik als je inlogt via de website de knop maak een Telfort ID. Log tot de 26e in zoals je gewend ben via de website. Als het daarna nodig is om een KPN ID te maken roept u maar.

Reputatie 4
Badge

Okee, nee ik heb ze nooit gekoppeld, dus als ik het goed begrijp hoef ik alleen mij emailadres te veranderen in plaats van nu mijn 06 nummer.

Heeft jouw betere helft haar wachtwoord moeten veranderen

@Galdor68 Okee, nee ik heb ze nooit gekoppeld, dus als ik het goed begrijp hoef ik alleen mij emailadres te veranderen in plaats van nu mijn 06 nummer.

Heeft jouw betere helft haar wachtwoord moeten veranderen?

Nee die heeft zelf nooit iets gedaan, toen ik afgelopen week vroeg de app te openen zag ze haar email adres en kon haar normale wachtwoord gebruiken.

Hoe het bij jouw zit durf ik niet zeker te zeggen, dat zal een moderator moeten bevestigen.

Als mijn vermoeden klopt gaat het emailadres waar de facturen heengaan met het wachtwoord van thuis werken.

Reputatie 4
Badge

Okee @Galdor68 , dan wacht ik voor de zekerheid nog even op een reactie van een moderator, in ieder geval bedankt voor je HULP :relaxed:

Reputatie 4
Badge

Ik kom er echt niet uit, ik heb van alles geprobeerd, ik moet blijven inloggen met mijn 06 nr, koppelen aan mijn Telfort thuis gaat ook niet, ik weet het niet meer :nerd:.

Kan ik straks nog wel als mijn Telfort mobiel is overgezet naar KPN wel mijn gegevens en verbruik blijven zien? 

 

ik gok er op dat het dan juist makkelijker gaat. Doordat het niet is gekoppeld heb je nu tijdelijk twee emailadressen nodig.

Reputatie 8
Badge +18

@Chicka  Ik heb een KPN mobiel abo en om het in te zien heb ik ID KPN nodig om in te loggen, maar ik bel vaak gratis naar het KPN nummer 114 vanaf mijn mobiel en dan hoor ik het gebruik via de phone

Reputatie 4
Badge

Dank voor jullie reactie,s @Galdor68 en @jimny 

Maar snap ik het nu goed jimny, kan ik voor mijn Telfort mobiel nu geen ID Telfort aanmaken en het koppelen aan mijn thuis pakket?

Je kan wel een ID maken het probleem is dat je tot de 26e twee email adressen nodig hebt 1 voor je Telfort Thuis ID en een voor je Telfort Mobiel ID. Dat koppelen zal vermoed ik niet meer lukken.

Mijn advies wacht die 2 weken af. Zolang je met  je 06 nummer via de website kan inloggen is er niks aan de hand. 

voor jou is de tip om na 26 januari 114 te kiezen voor het verbruik iets om te onthouden.

Reputatie 8
Badge +18

@Chicka  ik durf dat op dit moment niet te zeggen vanwege de overgang naar KPN binnenkort 

Reputatie 4
Badge

@Galdor68  en aan @jimny,wederom dank voor jullie reactie,s, ik wacht wel af hoe het gaat lopen en OF er nog een moderator een reactie geeft

Groetjes van mij, en bedankt voor jullie hulp

Reputatie 8
Badge +9

Dag @Chicka. Ik snap dat het even een beetje verwarrend is zo met Telfort ID. Je hebt nu wel een Telfort ID aangemaakt voor Telfort Thuis, maar logt voor Mijn Telfort Mobiel nog in met je 06-nummer. Als je Mijn Telfort Mobiel en Mijn Telfort Thuis niet gekoppeld had, kan dat goed kloppen. Dan heb je ook twee verschillende Telfort ID's nodig. Je zou wel alvast een Telfort ID voor je mobiele diensten kunnen aanmaken, maar dan dien je een ander e-mailadres te gebruiken. Het voordeel is dan wel dat je dit gelijk kunt gebruiken om in te loggen in MijnKPN. 

@Natasja - Telfort is het dan niet handiger voor @Chicka om meteen een Mijn KPN ID te maken en dan na 26 januari het nummer hier aan toevoegen.

Of Chicka zal een extra telfort alias moeten aanmaken of op een andere methode een extra email adres regelen een boel gedoe voor die twee weken.

Reputatie 4
Badge

@Natasja - Telfort , ik heb wel een ander mailadres, maar dat gebruik ik nooit, wat verwarrend is dit allemaal dat ik het niet bij 1 en hetzelfde mailadres kan houden

Kan ik bij KPN straks wel mijn mailadres gaan gebruiken voor mijn mobiel, of werkt het daar dan ook met 2 mail adressen

@Chicka  ik zou voor nu het echt niet lastiger maken dan nodig.

op https://account.kpn.com/#/registration kan je met de gewenste email adres, gewoon die je voor Telfort thuis gebruikt, nu al een KPN ID aanmaken je kan nu alleen nog niet je abonnement toevoegen. Dat gaat pas na 26 januari.

 

Reputatie 4
Badge

Dank @Galdor68 , kan ik dan later wel mijn mobiel en thuis koppelen met 1 mailadres?

Als ik nu een KPN ID aanmaak, wat moet ik daar dan invullen, dit omdat alles nu nog bij Telfort zit maar de mobiel al snel overgaat

Jeetje had ik maar een man in huis :nerd:, die meer verstand van die dingen heeft als ik :disappointed_relieved:

 

@Doornekamp33  had jij niet iets beloofd 😉

Staps gewijs. Open de link uit het eerdere bericht. Je komt op deze pagina

 

Hier vul je de door jou gewenste email adres in je ontvangt een email daarmee kom je bij de volgende stap.

Op die pagina vul je het 06 nummer en de gewenste wachtwoord in dat kan ik helaas even niet laten zien, ik ben vergeten een scherm afbeelding te maken.

Gaat alles goed krijg je via email een bevestiging.

Als KPN en Telfort de zaken goed voor elkaar hebben koppelen ze tezijnertijd jouw thuis product aan je KPN ID. Dat is van later zorg en zou ook zelf gedaan kunnen worden.

 

Reputatie 4
Badge

@Galdor68, Duidelijk thanx :relaxed:, maar ik gebruik nu 2 verschillende wachtwoorden bij mijn Telfort, kan ik dan straks bij de overgang 1 wachtwoord gebruiken, of neemt KPN straks de gegevens over van mijn Telfort?

@Galdor68, Duidelijk thanx :relaxed:, maar ik gebruik nu 2 verschillende wachtwoorden bij mijn Telfort, kan ik dan straks bij de overgang 1 wachtwoord gebruiken, of neemt KPN straks de gegevens over van mijn Telfort?

 

Als je bedoelt na 26 januari dat is voor mij onduidelijk daarom zou ik even wachten. In de meest ideale omstandigheden kan je in plaats van je 06nummer gewoon het emailadres en wachtwoord gebruiken die je nu voor mijn telfort mobiel gebruikt. 

Reputatie 4
Badge

@Galdor68 Dank je kanjer, je hebt me geholpen, misschien krijg ik nog een reactie van een moderator over het wachtwoord, voor nu durf ik nog geen KPN ID aan te maken, dit omdat ik niet weet als ik het wachtwoord voor mijn Telfort mobiel intik het wel goed zal gaan

Het liefst hou ik het bij mijn wachtwoord voor mijn Telfort thuis

Ik wacht het even af of ik nog een reactie krijg over de wachtwoorden, het is allemaal wat

Tot zover bedankt voor je hulp Galdor :relaxed:

@Chicka dat gaat goed ik heb al een KPN ID met identieke email en wachtwoord ik ben ook even benieuwd waar een moderator nog mee komt.

 

ik weet wel dat het telfort id niet ideaal is als je meerdere telfort producten afneemt met dezelfde contact gegevens. Daar is in mijn ogen niet goed over nagedacht en een groot punt van kritiek bij deze migratie.

Reputatie 4
Badge

@Galdor68 Maar heb jij hetzelfde wachtwoord als op mijn Telfort bij je KPN ID, het nare is dat IK met 2 verschillende wachtwoorden zit :nerd:

Ik hoop ook dat er nog even een moderator meekijkt en een reactie hierop geeft

@Galdor68 Maar heb jij hetzelfde wachtwoord als op mijn Telfort bij je KPN ID, het nare is dat IK met 2 verschillende wachtwoorden zit :nerd:

Ik hoop ook dat er nog even een moderator meekijkt en een reactie hierop geeft

omdat ik mobiel en thuis heb gekoppeld heb ik voor de telfort producten maar 1 ww nodig en nu 1 emailadres. Ik had hetzelfde als jij nu dat vond ik lastig daarom meteen gekoppeld.

Het KPN ID is al uit de tijd dat ik mobiel klant was daar van de vorige eeuw tot oktober 2017.

 

Reputatie 4
Badge

@Galdor68 yeahhhhhhh, ik heb mijn wachtwoord weten te wijzigen bij mobiel, ik heb nu ook maar 1 wachtwoord :slight_smile:

3x Ingelogd bij mobiel met het nieuwe wachtwoord, en 3x thuis, ging goed :slight_smile:

 

Koppelen doe ik niet meer bij Telfort, nu kan ik volgens mij wel een KPN ID aanmaken met zowel voor mobiel als thuis hetzelfde wachtwoord 

 

Reageer