Sticky

Stel jezelf voor!

  • 11 november 2015
  • 73 reacties
  • 9790 keer bekeken


Toon het eerste bericht

73 reacties

@Coby
Een vraag uit interesse omdat ik ook mede help bij de zorg voor iemand (mijn moeder) met een soortgelijke situatie.
Ben je voorzichtig met zout?
Reputatie 1
Badge
Hallo Friesian.
We eten alles zoutloos.
En mijn man mag beperkt vocht.
Per dag 11/2 liter.
Het is niet leuk, maar ander krijgt hij sneller vocht achter zijn longen.
Ook heeft hij bijvoeding i.v.m. niet kunnen eten omdat hij altijd een vol gevoel heeft.
De artsen hebben goede folders, waar je alles in kan lezen.
Groetjes Coby.
Reputatie 4
Badge +1
Wat een ontzettend triest verhaal Coby. Fijn dat hij zo'n lieve vrouw heeft die goed voor hem zorgt!
Hallo iedereen,

Ik ben Dave. 23 jaar geleden ben ik geboren in Amsterdam. 4 jaar na mijn geboorte ben ik gaan wonen in Ijmuiden.
Nu, 23 jaar later woon ik nog steeds in het "grote dorp" Ijmuiden. Toch blijf ik een bepaalde band hebben met de stad Amsterdam. Momenteel werk en studeer ik in Amsterdam. Ook woont het overgrote deel van mijn Familie nog in deze stad. Ik hou er van om mijn week zoveel mogelijk af te wisselen met de drukte van de stad en de stilte van de oh zo mooie duinen in Ijmuiden. Hoewel ik nog nooit in Italie geweest heb ik toch een enorme voorliefde voor tortellini (daar kan ik echt wakker voor worden gemaakt). Ik hou ervan om restaurantjes te bezoeken. Bij mij gaat liefde echt door de maag. 🙂
Reputatie 1
Badge
Hallo dan, zal me ook even voorstellen.

Ik ben Jan en een geboren Kampernaar. Sinds 7 jaar bij Telfort met weinig klachten. Gepensioneerd grafisch tekenaar, wat ik in m'n vrije tijd nog wel eens uitoefen voor de kleinkinderen, helpen bijv. met grafische vormgeving van hun werkstukjes voor school. Daarnaast 30 jaar donkere kamer (doka) ervaring met nog net de laatste 10 jaren voor m'n pensionering overgegaan op photoshop. Niet dat ik photoshoppen mooier vond, nee, de doka was veel creatiever. Maar ik was blij dat je eindelijk een keer van die millieuvervuilende chemicaliën af was. Ik prijs mij gelukkig een Kampernaar te zijn. Vorige maand hebben we een bijna 600 jarige kogge uit de IJssel naar boven weten te halen. Prachtig hoor. De reden dat ik me heb aangemeld is dat ik eindelijk na 7 jaar een serieus probleem heb waar ik maar niet uit kan komen, maar dat zal ik morgen wel in een ander topic uiteen zetten. Verder doe ik de groeten aan Friesian die mij kent van een ander forum als "Renoster" Hoi Friesian,leuk je hier ook eens tegen te komen. Ik hoop dat deze informatie een beetje tot tevredenheid is, en misschien leren we op deze manier elkaar een beetje beter kennen. Groeten van Jan.
Hoi Jan v.Dijk

Aan je avatarrutjuh had ik je niet herkend.🆒
Bij het lezen dacht ik - heey zou het Renoster zijn - en ja, dus..
Leuk idd je weer tegen te komen.
Blijkbaar is de world (wide web) toch klein...🆒

Groetjes van degene die je ook kent als 'ut paerdjuh':D

Friesian.
Reputatie 8
Badge +16
Hallo Dave, excuses voor de late reactie maar hartelijk bedankt voor het voorstellen. IJmuiden ben ik een paar keer geweest. Leuk dorpje en ik kan niet wachten om het weer te bezoeken wanneer het iets warmer wordt. 😛 Wat leuk dat je studeert, welke studie doe je als ik vragen mag? Ook bij mij gaat liefde door de maag haha.


Beste Jan, ook bedankt voor het voorstellen op het forum! 🙂 Fijn dat je je achtergrond hebt toegelicht. Interessant om te lezen wat je allemaal hebt gedaan en dat je een trotse Kampernaar bent. Grappig dat jij en Friesian elkaar kennen van een ander forum. Zo kun je elkaar overal tegenkomen. Ik betreur het dat je na 7 jaar een serieus probleem ervaart maar gelukkig kan ik je daarmee helpen. We hebben inmiddels al contact hierover met elkaar in je topic.

Groetjes,

Stephen
Leuk idee dit.

Joachim (44) ... Wassenaar ... informatiespecialist en adviseur ... professioneel muzikant van oorsprong (paukenist, klassiek slagwerker en dirigent) ... getrouwd ... geen kinderen ... wel een kat ... houdt van muziek (duh), lezen en koken (vooral het eten daarna) ...
Reputatie 8
Badge +16
Hallo Joachim, excuses voor de late reactie maar bij deze wil ik je namens het forum alsnog van harte welkom heten.
Bedankt voor de moeite die je hebt genomen om je voor te stellen. Je achtergrond kan erg goed van pas komen op dit forum en kijk uit naar je adviezen. :)
Ik wist niet wat een paukenist was dus heb het ff gegoogled. Ziet er strak uit! Kun je ook op de Caraïbische versie spelen?
Reputatie 1
Hallo,
Mijn naam is Debby en ik woon in Den Haag.
Ik ben 52 en getrouwd met Paul. Wij hebben 2 kinderen: een dochter en een zoon. Dochter is getrouwd en zoon woont samen.
Wij hebben een garagebedrijf in het Westland voor "gewone" auto's, maar vooral voor oudere Amerikaanse auto's en we doen dat met veel plezier. Het is echt een uit de hand gelopen hobby. Wij hebben zelf ieder een Amerikaan en ook onze kinderen hebben er een.

Voorheen hebben wij, in elk geval voor de mobiele telefoon, jarenlang Vodafone gehad. Dit naar volle tevredenheid, nooit problemen. Echter met uitbreidingen die wij wilden was Vodafone net even te duur, vandaar de overstap naar Telfort. Eerder nooit echt problemen gehad met Telfort tot de laatste tijd. Vandaar dat ik op het forum terecht kwam, om te zien of er mensen zijn met soortgelijke problemen. Ben er zelf maar topic over begonnen, want ik kon het niet vinden. Eigenlijk zelfs 2 topic, want ik heb 2 problemen
Reputatie 1
Badge
Goeienavond!

Geinig hoor!
Ik ben 58 jaar en woon in Spijkenisse, heb een geweldige vriendin die binnen afzienbare tijd mijn vrouw wordt.
Ik ben ZZP Taxichauffeur in Rotterdam e.o.
We houden van gezellige uitjes op alle vlakken, zowel een terrasje, een etentje als een vakantie van ieder type.

Ik gebruik een redelijk oude desktop, moederbord erin gezet in 2011 (QuadCore 2,5 GHz geloof ik) met een Brother MFC in het draadloze net, gerouterd met een Experia.

Hoop op dit forum de nodige noodzakelijke weetjes aan te treffen
Mijn naam is Ria en ik woon in Amsterdam
Ik ben 63 jaar jong.
Badge +13
Hallo Debby, Beertjuh en Ria. Welkom op het Telfort forum!
Beertjuh, waarover hoop je weetjes te vinden?
Ik stel mezelf voor binnen deze Topic Stel jezelf voor!
Mijn Leeftijd is 63 woon in Brabant, Eindhoven om precies te zijn.

Groetjes, Rene.


Hoi renewap..

Je reactie brengt herinneringen boven bij mij.
Ik ben in Eindhoven naar school geweest, aan de Kaakstraat. Toen stond er nog School voor konsumptieve beroepen.
Maar mondje dicht hè, ik heb niks gezegd..:DDie school staat er nog...

Ik ben in Eindhoven naar school geweest, aan de Kaakstraat. Toen stond er nog School voor konsumptieve beroepen.


Die school staat er nog...

Klopt maar de school is omgedoopt tot Rooi Pannen. 🙂

Ik ben in Eindhoven naar school geweest, aan de Kaakstraat. Toen stond er nog School voor konsumptieve beroepen.


Die school staat er nog...

Klopt maar de school is omgedoopt tot Rooi Pannen. :)


Ook dat klopt.;)
Ik ben petisys1971 ( ook wel klein computertjes genoemd in het Frans ). Oh nee ik heet Stephan Quick pfff laat Quick maar achter wege hahaha.
Geboren in Breda en wonend in Raamsdonksveer ( mond vol ). Ben vestigingsmanager en heb 2 dochters van 14 en 16 jaar. Als hobby doe ik software en hardware en verder hou ik me bezig met de dagelijkse dingen. Wat ik hier doe is hopen dat ze me probleem verhelpen met wifi. Verder dik tevreden met Telfort en hoop dat jullie dit zo houden ook.
Reputatie 1
Hoi Christy ik Ben Laura, jonge zeer zieke vrouw die 24/7 al jaren op bed ligt..eerst nog thuis met ex man en zorgteam echter december 2014 belande ik met zeldzame 5 voidige longontsteking in UMC en door alle medicijnen kreeeg ui leverfalen Daarnaast
Heb al heel wat achter de rug.. maar goed in 2015 met veel gedoe kreeg ik een indicatie voor een verpleegtehuis..thuis wonen was onverantwoord en hier heb ik 24/7 zorg en artsen snel bij de hand zonodig...ik was hier amper 6 wk toen ex aangaf hij wilde scheiden en dat na zoveel beloftes waardoor ik na jaren dit tegen houden een tehuis alleen ineens achter bleef...En met vechtscheiding zelfs ook nog...tja man met zelf nodige psychische problemen maar niks mee deed..is beter zo denk ik nu maar wonen in een tehuis en alle bezuinigingen dat valt niet altijd mee.
Ik heb tot mijn 22e veel operaties al gehad
8 tumors vanuit oor vereijdwrs met als gevolg NAH en later bleek ii een zeldzame vorm van reuma/spiet aandoening heb..En Kortom ik heb via tel em internet meeste contact.. typen op een mobiel met t9 en oo tablet met aangepaste software waardoor ik met ogen kan doen alles maakt dat mijn wereld groter is als zonder. Oo dat vlak bof ik toch Mar...ik leef in een tijdperk dat veel kan. Al is in wet langdurige zorg dit allemaal niet zomaar iets en was ik blij ik t thuis al had...want hoogstwaarschijnlijk had ik in WLZ t niet gekregen....alles draait tenslotte om geld en er moet Mega bezuinigt worden. Ik woon nu in een leuke woongroep maat Ben de jongste bewonenster in 60 jaar...Tja keus was of 50+ km vN vrienden en familie zitten of dichtbij maar dan tussen de 80/90+ ers te zitten. Toch vind ik fijn hier. Heb kleine eigen kamer en als t kan en ik heb bezoek bv dan rijden we bed gewoon door tehuis bv naar restaurant of even oo terras want buiten kom ik weinig...maat toch via internet en vrienden en familie leef ik in t nu. Ben gelukkig en weet vest ik niet oud wordt maar vrede mee. Ik maak van elke dag t béste..ik hou van lezen wat ik ok e Reader Doe en van films, series en internet ja..ik kan weinig verder en Lig plat op bed. Al Ben ik al meer dan half jaar hard bezig om in zeer speciale elev rolstoel Re kijken of ik de 4 verplichte uren haal en de rolstoel mag houden en zo meet zal kunnen. Helaas valt dat niet mee maar al kan ik uur per week..nou dan geniet ik. Mag niet alleen naar buiten maar wel naar dierenweide bij ons tehuis... geweldig vind ik dar..hou zoveel van dieren en had er 5!! En nu niks meer en een ex die ze ook nootr eeen langs wil brengen..dus heb dat enkel maar regelmatig knuffel ik een konijn of cavia met hulp en dat vind ik Super. Ook komt er elke week een meneer met 3 hondjes oo groep...och dan is die dag gevuld met een en ik vrolijk. Maat dat Ben ik altijd wel. Ik slaap veel door medicijnen maar ook door de ziektes die ik allemaal heb. Dus om eerlijk te zij. Ik kom altijd tijd tekort..maar maak van die korte tijd een feestje...in maart gaf een stichting van mijn eigen dorp mij nog oo voot speciale dag uit met hulp van St ambulance wens..och nog elke dag denk ik daaraan en kijk de foto's en luister de muziek...ik kom niet vaak ergens...ja in ziekenhuis maar niet iets voor t leuke...dat was echt zolamf geleden en pas geleden hadden we nog bbq met onze woongroep...nou echt in 15 jaar niet gedaan en was zo warm dat ik met bed eb al ook naar buiten kon en al eet ik erg weinig..ik heb zo genoten... Ik voel mij niet zielig ig anders als leeftijdsgroep..ik Ben gewoon we ie ik Ben en Tja mensen moeten zich vaak aan mij aanpassen ivm strakke slaap,eet,zorg ritme maar bof met groep Lieve mensen om mij heen...ik dank God elke dag dat hij mij in 2014 twee x terug stuurde..t is ander leven geworden als ik dacht Mar , zeker niet eeb ongelukkig leven. Hè moet nemen zoals t komt en t geluk zit in jezelf niet in War je kunt of hebt aan spullen..al is laatste soms wel handig zeker als WLZ of verzekeraar weer niet vergoed maar wel noodzakelijk is maar je niet bepaald veel te besteden hebt
Een telefoon is voor mij al duur eigenlijk maar ook belangrijk..even iemand spreken van wie je houdt is altijd fijn. Ik heb nu 3 providers al gehad en geen was echt goed maar laatste rampzalog..simyo...ik heb maar zelden bereik...En dat is echt zwaar .... Dus bij zorg aan iedereen gevraagd bveste is rn ook nog voor mij Re betalen nou iedereen liep weg met telfort dus nu ook die genomen ipv goedkopere maat dan geen bereik...wel grote fout gemaakt en in Forum gemeld en hoop men mij kan en eol helpen. T gaat nu even niet goed met mij maar dan nog zal je geen chago meid in bed hebben..Ben al zoveel gewend maat eenzaam is wel nu erg... tuurlijk wel contant naar geen belletje kunnen doen...mis ik erg..maar goed hoop op beste en zo denk ik over alles, leef positief en haal elke dag beste uit jezelf en wees gelukkig en zie hoe mooi t kleine al is...want al beseffen veel mensen niet altijd...in t kleine en i. Jezelf zit geluk..En ik hoop zo ook overbrengen..ik heb misschien nogal afwijkend leven maar voel mij niks minder als een ander. Moet hardrt vechten zelfs voor kleine maar dat die ik met plezier en vol kletspraatjes en glimlachen...c La vie en Keep smiling zijn mijn motto...op naar 2017 is plan en dan weer verder 😉 . En al weet nog niet iedereen dat ik sinds vandaag niet mij. Kamer afmaf en zorg ook moet opletten en speciaal op alles moet letten..niet nodig ook..ik had al gemeld t niet zo goed ging en volgende stap komt wel...wil ook niet altijd mensen zich zorgen maken..kan altijd nog melden en bezoek mocht toch al even niet..

Kortom wie ik Ben...nou mezelf en vrolijk en vol vechtlust en positief zijn.. en verder net als iedereen...En nou leuk prinsjes dag maar ik heb heerlijk geslapen en hoorde via ze zorg mijn woongroep voor tv zat voir de hoedjes enzev hihihi maar nieuws NB og niet gezien..En komt morgen wel vaak betekent nog meer slecht nieuws voor de doelgroep die al alles over zich heen krijgt en ja maak ik mij vest weleens Bois over maar anderzijds...mensen kiezen daarvoor en dus aan mij om toch beste van te maken! Tot hoors of sprweks en Tja Ben nogal lang van stof...gen geen goede rwm meer door NAH en Tja dan is dit niet zo geschikt maar Tja is wie ik Ben en hoort bij mij, met name dan oo internet in echt wel wat minder...leuk om jullie te laten kennen en te lezen wie wie is! Groetjes Laura
Reputatie 1
Geen reactie op mijn voorstel rondje..kan begrijpen ik ben War lang van stof door NAH... maar ook wacht ii noh steeds oo reactie telfort...op mijn klacht/veaag/probleem...na kort contact is er gezegd ik nog War zou horen. Nu poos verder en opname verder...geen reactie... jammer...
Groetjes een verder vrolijke vrouw en die van kleinste geniet maar wel erg must dat ze voor groep mensen nu onbereikbaar is....maar gied ik kan telfort niet bellen want geen vaste telefoon hier..dus dan zit je klem blijkbaar .. jammer ... En geen goede eerste indruk telfort terwijl iedereen zo enthousiast juirr was. Dieii bij voor onderzoek in tehuis om raad vroeg met welke provider zij beste bereik hadden....maar ii zit nu zonder tel..En wel wifi maar gied daar heb ik niet bij iedereen iets aan over erger zelfs...ik kan voor mij belangrijke telefoontjes nu niet plegen...
En iedereen hier was ook zo enthousiast...
Groetjes een teleurgestelde Laura
Hoi lauraonverpleeghuis. (Laura)

Wat een indrukwekkend verhaal om je voor te stellen. Ik lees dit zojuist ! Ondanks dat je al veel hebt meegemaakt, en ik begrijp je enigszins kan ik gerust stellen doordat ik zelf ook het 1 en ander beleeft heb. Maar net als ik neem jij de hordes die je in het leven tegenkomt. Ik heb echt, diepe en diepe respect voor de wijze waarop jij je opstelt. Ga zo door, de sterkste kracht is het geloven in je zelf. Erg jammer dat zich verder niemand de moeite, ja ik ben wat later omdat ik niet heel erg actief ben op dit forum, neemt om jou net als ik nu doe een hart onder de riem te steken !

Ik wens je heel veel kracht en succes in je verdere leven. Ik lees uit je verhaal dat je een zonnetje bent in dat tehuis. Je bent een echt lichtpuntje.

Bravo !

Groetjes van een verlate Friesian.

P.s. Ik hoop je teleurstelling te hebben verkleind.
Deze is voor allen die hordes nemen in het leven, dus ook voor jou Laura.
Welkom op het forum het is een eer om met je kennis te maken.

Alle anderen mogen uiteraard ook van dit gebaar meegenieten. :)

Reputatie 1
Wat aardig!! Dank je wel en oud liedje maar t blijft en is de waarheid! En door t hectische bestaan van velen valt hen veel niet meer op maar mij en de vele lotgenoten, mensen hier in t tehuis en ga zo door die leven is voor t kleine...zo wil ik in de ochtend altijd naast t raam ik Lig en dik gordijn voor hangt er altijd even achter om te ruiken hoe de buitenlucht ruikt. Ruik regen, zon, herfst,winter, echt elk jaargetijde heeft zijn eigen geur...En nu ben ik in de woonkamer en zit een oude mevr tegen over mijn bed... en stil kijken we samen naar de zon, de bomen, en is de tv zo hard staat maar anders kan ik in ochtend vroeg okj zo genieten van de vogel geluidjes, t kan lachen zijn zoals deze ochtend omdat ik onze oudste bewonerster een kushand zwaai kon geven omdat ze ziek is en zij al 10x mijn kaart van gister liet voorlezen omdat ze xo ontroerd was...of omdat de zorg Laar weten dat er vanmiddag eens tomaten soep gemaakt wordt, of snachta de nacht zuster je even extra in stopt....een tehuis is een wereldje wat ondergedompeld is in de grote wereld waardoor wij veel niet meekrijgen maar anderzijds de mensen in de grote wereld gren weet hebben van tehuis en hoe daar gaat....
Ook jij frieslan zal vast wel goed de kleine dingen zien...
Ooit vertelde een vriendin mij eens dat dst t waardevolste voor haar was aan onze vriendschap en deels nog...hoe ik bezig kan zijn met dingen die zij niet eens had opgemerkt....in mijn oude woning stond een boom excact voor mijn raam en elk seizoen zei ik soms wel om de dag tegen mijn ex man kijk nou...nu hebben ze al knoppen, en dan weer oxh eerste blaadjes worden al groen.,.hem viel t totaal niet op maar mij juist destemeer. Hoe vriend gister 3 bosjes felgekleurde bloemen kwam brengen...even 10 min...maar voor mij een dag vol plezier en eerste uj zag toen ik wakker werd, of de verrassing dat er ineens een pakketje voor mij is of een kaartje....soms vraag ik mij af of t komt omdat ik steeds minder kan ik steeds meer en meer juist de kleinste dingen t grootste gevaar vind...maar nee denk ik dan wanr ken meer mensen op bed en t gaat lang niet voor iedereen op...
Maar de grootste grap was wel gister...En zorg had er net nog over is dat mijn nieuwe buurman die nu maand naast mij woont en ik badkamer mee deel mij vroeg Hè Lau kun je de badkamer deur even dicht gooien want ik kan er niet bij( zat op wc en normaal in rolstoel) maar hij mij tloch echt al maand in bed aan tafel xaf, in woonkamer enzev...En die rare hulpmiddelen in badkamer allemaal voor mij zijn...dus noet t kwartje was gevallen dat ik niet kan lopen zitten of staan...voor hier ook nog jonge man maar hij had nooit bij stil gestaan ik niet uit bed kon hihihihi...En later nog samen om gelachen hoor!! Toen zei hij Tja wel stom ook..jij hebt tablet,e Reader en van alles aan je bed hangen...En enige met vrolijke dekens op bed,maar geen moment gedacht je er altijd in ligt... hihihi...terwijl ik in tehuis toch echt de enige ben die zo permanent is...ik hou ook van galgenhumor hoor...rustig zeggen og maar ik loop niet weg ... Of juist zeggen pas je op want voor je weet ben ik juist weg.. Tja als je kleine rn vrolijke niet meer deert en ziet dan denk ik dat t gauw ook je tijd wordt...heel apart hè...dit liedje kan mij altijd raken want is zo ontzettend waar ej ik besef heel goed elk huisje zijn kruisje heeft, overal wel iets mis is. Soms wordt dan afgedaan mAae is niks ivm jou, zo zie ik t nooit....leed is leed, verdriet is verdriet en voor elk mens is wat ze soms moeten meemaken erg! En dus en dat weet mijne echte vrienden wel. Ik ben er voor hen ook, en klein leed in hun ogen, zie ik nooit zo....Ben de eerste die een kaart stuurt, appt of laat weten ij aan ze denk....
En al is onze maatschappij veel Killer. Individueler en harder geworden...er zijn er gelukkig ook meer...die beseffen dat je je leven, de wereld niet alleen beleeft en bent....we doen t met elkaar..En of je nu zwart, paars,geel,wit,moslim, christen of boedihst if niks bent...we zijn toch allen t zelfde!! En wat een ander kan overkomen kan jou ook overkomen....al denk je nog xo van niet...
Samen met elkaar ben je t sterkst...samen met elkaar bouw je een mooi leven op. Heb oog voor elkaar, beoordeel niet meteen, en besef je niet altijd eens hoeft te zijn. Maar we toch echt allemaal eten,drinken,kleding enzev nogih hebben en t kleinste gebaar vaak al groot kan zijn voor een ander....

Maar wat voor mij t kleinste maar ook meteen t grootste is.....vergeet nooit tegen mensen van wie je echt houd ook te zeggen je van ze houd, ook al zie je ze maar soms, is de band niet geweldig, als je van iemand houd...zeg t dan ook want je weet nooit wat er gebeurt en reken maar dat 4 kleine woordjes veel kracht hebben...
Ik hou van jou....kleinste en grootste je vriend, familie enzev kan geven! En kijk degene dan liefst oik aan....
Dat was mijn grootste les, na paar x oo randje op IC...En sindien horen degene die io vind t moeten horen t vaker...maar t is gemeend en t mooiste ij hen kan geven naar mijn mening en naar wat ik hoor....wat in deze wereld steeds minder wordt gezegd...doe t eens...even raar en verwacht ook niet perse terug...
T zijn de kleine dingen die t doen.....
En nou ja helemaal mee eens en ja sorry ik ben lang dradif en uitgebreid door NAH maar dat ben ik dan...take itt ore leave itt is mijn mening...
Fijne zondag voor een ieder, hoop ovetal dr zon heerlijk schijnt en je de herfst goed ruikt...heerlijk weer om bos in te gaan en daarna warme choco met slagroom Re nemen!! Al zijn de bomen hier nog groen...je ruikt de herfst nu zeker zo in de ochtend...En ik Lig dan onder elec bovendeken op mijn bedje naast t raam dat open staat...maar hoor en zie en ruik t al....nog even en is alweer kerst!!
Lieve groetjes
Laura
Reputatie 1
Ik ben eindelijk weer terug op het Telfort forum, na een jaar of 5 afwezigheid.
Ik ben Jacob, ben 49 en H.I.Ambacht en ben werkzaam als Technisch beheerder bij een bedrijf in software ontwikkeling.
Hobby.... Tja toch wel de computer en het maken, onderhouden en ontwerpen van websites.
Reputatie 8
Badge +2
Hallo Laura en Jacob!

Voel je thuis op dit mooie forum! We helpen jullie met plezier als er vragen of opmerkingen zijn!
Badge
Hallo,
Mijn gebruikersnaam is fotter1968, wat gelijk mijn bouwjaar verraadt. Mijn naam is Frank en ik werk op een vmbo school in Amsterdam als facilitair medewerker / ict-ondersteuning. Ik heb jarenlang gewerkt als trainer Office (begonnen met WP5.1, later WP6 en 7 natuurlijk ook Microsoft Office vanaf de eerste Office-bundel en hun voorlopers (Word 2.0/6.0). Deze eeuw heb ik zelf cursussen gegeven in Office XP en 10 en daar het materiaal voor geschreven. Ik ben lange tijd werkzoekend geweest (let wel: ik weiger mij werkloos te noemen, als werkzoekend ben je druk bezig aan het werk te komen, zelfs als dat bijna 3 jaar is) , maar nu werk ik dus weer met veel plezier in Amsterdam. Ik ben getrouwd, 2 kinderen en woon in het midden van Nederland, oostkant van de provincie Utrecht.
Ik zit in het plaatselijke SP-bestuur als vrijwillig bestuurslid, ik werk mee in de redactie van het historische tijdschrift in onze plaats (verschijnt 4x per jaar), ook als vrijwilliger en ondersteun mensen met hun PC's. De reden dat ik mij heb aangemeld op dit forum is een probleem met de configuratie van mijn Sitecom modem.

Reageer