Gratis alle ontknopingen in alle internationale sportcompetities volgen?

  • 7 mei 2015
  • 4 reacties
  • 1737 keer bekeken

Reputatie 8
Badge +2
Voor onze sportliefhebbers!
Als FOX Sports Eredivisie abonnee kun je vanaf 15 mei tot 31 juli 2015 gratis(!) kennis maken met FOX Sports International, je hoeft hiervoor niks te doen! Kijk in mei en juni naar de ontknopingen van de mooiste internationale voetbalcompetities, toptennis, Formule E en nog veel meer andere internationale live evenementen. Geniet op 6 kanalen van live top sport uit binnen- en buitenland. Ben je niet thuis? Geen probleem, want met FOX Sports GO volg je binnen Nederland alle wedstrijden en programma’s van FOX Sports live op jouw laptop, tablet of smartphone!
De beslissende maanden
Volg de seizoensontknoping van de Eredivisie, Jupiler League, Premier League en Serie A. Wie wordt er kampioen en wie degradeert er zonder pardon? Zeg het maar!

Bekerkoorts
Kijk live naar de finale van de Europa League op 27 mei. Op zaterdag 30 mei heerst er exclusieve bekerkoorts op FOX Sports met de finales van de FA Cup, DFB Pokal en Copa del Rey. En dan is er op 7 juni ook nog de eindstrijd van de Coppa Italia!

Wimbledon
In juni branden we los met: Wimbledon. FOX Sports brengt exclusief op 6 kanalen verslag uit van het toernooi van het jaar! Ook de toppers Topshelf Open (Rosmalen), Gerry Weber Open (Halle) en de Aegon Championships (Londen) zijn live te volgen op je meest favoriete beeldscherm.

Bundesliga
Met ingang van het seizoen 2015/2016 is op FOX Sports live de Bundesliga te zien. Om alvast volledig op de hoogte te zijn van de Bundesliga zijn er op FOX Sports vijf specials te zien over de vijftigjarige historie van de Bundesliga (mis dit niet!)

Heb jij er ook zin in? Laat hieronder in een reactie weten waar je zeker naar gaat kijken! :)

Veel kijkplezier gewenst!

Reageren op topics is niet meer mogelijk. Heb je een nieuwe vraag? Ga dan naar het KPN Forum.

4 reacties

Reputatie 2
Badge +2
Alle kanalen staan open via de itv box glasvezel maar op fox sports go blijft het alleen bij de drie kanalen eredivisie.
Waarom wordt dat ook niet opengezet ??
Reputatie 8
Badge +2
@ruud68,

Helaas klopt dit. Dit betreft een restrictie vanuit Fox. Je kunt uitsluitend de drie Eredivisie zenders bekijken in de Go app. Werkt het verder wel naar wens?

Mijn excuus voor de verwarring.

Michael
Reputatie 2
Badge +2
@michael.
Alles werkt verder goed op tv.
Ook op de tablet (galaxy tab2 10.1)kan ik alle 6 de kanalen bekijken met glasvezel oude propositie via de gekoppelde amino box.
Dus het fox sports go is voor thuis niet nodig.
Reputatie 8
Badge +2
@ruud68,

Helder. Dat scheelt weer. :)

Geniet ervan hè!

Michael