beantwoord

Webformulier opzeggen internet onvindbaar

  • 24 april 2012
  • 1 reactie
  • 2615 keer bekeken

  • Nieuwkomer
  • 2 reacties
Volgens de Telfort website is het mogelijk om via een webformulier op te zeggen. Na het volgen van de link kom ik uit op een pagina waar staat:

"Misschien helpt dit u verder...
U kunt uw Telfort internet, TV & bellen abonnement opzeggen door contact op te nemen met de Klantenservice. Ons telefoonnummer is 0900-9596. U betaalt voor een gesprek € 0,10 per minuut plus eventueel de kosten voor het gebruik van uw mobiele telefoon.
U kunt ook opzeggen door gebruik te maken van onderstaand formulier.
Let op! Vul dit formulier volledig in, zodat wij alle benodigde gegevens hebben om uw aanvraag in behandeling te nemen."

Dat helpt me echter helemaal niet verder, want is er helemaal geen formulier of een link naar een formulier zichtbaar op de pagina. Via internet opzeggen is voor mij het handigst omdat ik in het buitenland zit. Ben ik nou gek of zie ik iets over het hoofd? Weet iemand waar ik dat formulier kan vinden? Ik heb hier vorige week al een mail naar Telfort over gestuurd, maar helaas nog geen reactie ontvangen...
icon

Beste antwoord door Hugo 24 april 2012, 09:49

Op die pagina kiest u voor "Mijn vraag per e-mail stellen", dan verschijnt er een formulier met als onderwerp "opzeggen".

Hugo
Bekijk reactie

1 reactie

Badge +2
Op die pagina kiest u voor "Mijn vraag per e-mail stellen", dan verschijnt er een formulier met als onderwerp "opzeggen".

Hugo

Reageer