[Vraag en antwoord] Zorgeloos naar een nieuwe glasvezelverbinding

  • 27 augustus 2018
  • 832 reacties
  • 91763 keer bekeken


Toon het eerste bericht

832 reacties

Reputatie 2

Een andere onverwachte wijziging die doorgevoerd is, is dat we sinds de overstap  voicemail van Telfort bleken te hebben. Allemaal mensen die aangaven dat ze iets ingesproken hadden, maar niet op ons systeem thuis (Philips DECT centrale).

WeL raar, we hadden het nooit en het is zonder aankondiging aangezet. Ben vast niet de enige. Duurt effe voordat je erachter komt.

Het viel me ineens op dat het doek voor oudglasvezel definitief is gevallen geen verwijzing meer naar de zwarte afstandsbediening bij het zender overzicht.  Alle Sitecom router beschrijvingen weg.

 

Al wist ik het een rare gewaarwording dit systeem was voor mij de reden om glasvezel te nemen. Nu dus uitgefaseerd en als klap op de vuurpijl de migratie naar KPN.

Deze stap was daar uiteraard voor nodig.

Reputatie 8
Badge +12

Bij mijn weten al een tijdje zo hoor. Als sinds het gestopt is. Het bestaat helaas niet meer, dus heeft het ook geen zin meer om op de site te laten staan. 

Bij mijn weten al een tijdje zo hoor. Als sinds het gestopt is. Het bestaat helaas niet meer, dus heeft het ook geen zin meer om op de site te laten staan. 

Mee eens, het viel me nu op, geen idee wanneer ik de laatste keer keek dat zal ergens in de laatste 4 maanden van 2019 zijn geweest toen stond het er nog wel.

Reputatie 2

Half oktober werkte Telfort zelfs allang niet meer met met Guideon en alleen nog met KPN volgens de servicedeskmedewerker.

 

Maar wat was de laatste dag van de zwarte AB? Daar ben ik wel benieuwd naar. Het heeft bij ons met de Amino 540’s toch ruim 10 jaar gewerkt. 

Ik ben eerlijk gezegd ook wel benieuwd wanneer de laatste klant is omgezet toch het eind van een tijdperk. Bij mijn weten is er een handjevol die het zo nog leveren.

Solccon heeft het ook afgebouwd gek genoeg of mischien juist niet  ze zijn nu ook dochter van KPN. Opmerkelijk is ook ze zijn een maand eerder dan Telfort met Mobiel gestopt. Dit hebben ze sinds 2014 geleverd. Ik ben niet van de conspiracy's maar de hand van KPN is ook daar duidelijk aanwezig.

Hier wel een leuk draadje 

Reputatie 8
Badge +12

De exacte laatste dag heb ik zo niet helemaal meer scherp. Maar het was zo rond eind september, begin oktober. Toen zal het ook zo ongeveer van de website gehaald zijn. 

Reageer