vraag

Verbinding tussen modem en internet valt vaak kort weg

  • 31 juli 2020
  • 3 reacties
  • 50 keer bekeken

Zowel op laptops als mobieltjes als smart tv geconstateerde storingen waarbij betreffend apparaat nog steeds zegt verbonden te zijn met de experiabox  maar geen externe internet verbinding heeft. Dit kan heel kort duren maar grote gevolgen hebben. Als dit bv gebeurt terwijl ik in Facebook een bericht typ, kan ik overnieuw beginnen. Als het gebeurt terwijl ik aan een wikipedia lemma werk, merk ik er tijdens het typen niets van maar nadat ik mijn bewerking heb opgeslagen blijkt deze door een anonieme gebruiker te zijn opgeslagen terwijl ik voordat ik begon te typen wel was ingelogd. Als ik op bv de canal digitaal app een film zit te kijken, stopt de stream of springt zelfs naar het beginscherm van de app. Als ik de film dan weer opstart begint deze vanaf het begin. De meeste films mag je niet voor- of achteruit spoelen en dezelfde film 2x kijken om bij het eind te komen is ook geen pretje.

We hebben kort geleden een experia 10 gekregen omdat ik dacht dat het aan de oude experia 8 lag


3 reacties

Het wordt steeds erger, regelmatig moet ik het modem opnieuw opstarten. Ook al een bericht op facebook achtergelaten. Hier reageert niemand, daar ook niet. Ik zie hier op dit forum verdacht veel soortgelijke klachten.

Reputatie 8
Badge +12

Hoi @maggy111, excuses voor de wat late reactie.

Ik zie dat je inmiddels reactie hebt ontvangen via Facebook. Hebben de tips geholpen? Zo niet, wil je dan het modem eens een reset geven? Zorgt dat voor verbetering? 

Nog steeds valt internet van tijd tot tijd weg, soms herstelt de verbinding vanzelf, soms moet het modem even uit en dan weer aan. Na het Facebook bericht heb ik ook met een paperclip gereset, daarna nog een storing gehad. Het enige wat ik nog niet gedaan heb is jullie bellen. Ook de kabel is al een paar keer vervangen door ongebruikte kabels. Het probleem deed zich al voor met de Experia 8. Sinds we de experia 10 hebben, zouden we sneller internet moeten hebben, speedtest geeft dat ook aan maar door de vele storingen is het een grote bron van ergernis

Reageer