beantwoord

Onterechte opzegging Telfort internet abonnement

  • 24 september 2019
  • 33 reacties
  • 922 keer bekeken


Toon het eerste bericht

33 reacties

Reputatie 8
Wij hebben tot op heden (12 oktober) nog steeds maar 60mbit ipv het contract van 100mbit. In de tussentijd telefonisch contact gehad met de klantsenservice (afgelopen maandag al), maar zij kunnen er weer niets aan doen. 100mbit / de extra snelheid staat al aan zeggen ze, ik moet maar wachten..
Ik zou er niet mee akkoord gaan.
Eerst is onterecht je internet account opgezegd. Nu dat het wel weer is terug gedraaid heb je echter niet meer de internetsnelheid welke je eerder had.

Wettelijk gezien moet alles worden hersteld tot hetgeen wat je ervoor had, dus ook je internetsnelheid. Lijkt me een mooie case om een kort geding aan te spannen, en Telfort zich te laten houden aan de wettelijke regelgeving die ervoor staat. Dat win je direct, appeltje / eitje.
De regelgeving is daar namelijk uitermate duidelijk over.
Reputatie 8
Badge +17
Volgens deze specialist blijft onze snelheid echter op 60mbit vanaf heden hangen en is hier niets meer aan te doen, oh ja we mogen er wel voor betalen. Want als we de extra snelheid uitzetten, zullen we naar max 35mbit teruggezet worden geeft ze aan.
Dit is echt weer te bizar voor woorden.

Als je nu 60Mbps haalt en je zet "Extra snelheid" UIT dan ga je gewoon 50Mbps halen.
Reputatie 8
Badge +10

Goedemorgen @PMartijn, ik zie dat je ook contact gehad hebt met de klantenservice en dat er iets niet goed ging met de verbinding. Dit was ook de oorzaak van de lagere snelheid lijkt het! Ik zie dat een monteur voor je bezig is geweest en als ik nu je snelheid nakijk, is deze zelfs hoger dan 100 Mb op dit moment :) Dat ziet er goed uit, merk je dit zelf ook? 

Reputatie 1

Het is gistermiddag gelukkig hersteld. Ik heb een nieuw modem gekregen, een nieuwe telefoonkabel en er is een lijn uitschakeld. De monteur had enkele keren moeten bellen met hun eigen specialisten afdeling voor een en ander. 
Al met al. Het werkt weer!

Reputatie 8

En ook weer de volle snelheid als je eerder had (100 Mbps)?

Reputatie 1

Ja de beloofde 100mbit wordt ook weer gehaald ! Ik zal even een screenshot uploaden. 
 

 

Reputatie 8

Mooi. Eind goed al goed.

Het heeft wel wat voeten in aarde gehad.

Reputatie 8
Badge +10

Goedemorgen @PMartijn, dat ziet er weer uit zoals het hoort! Het heeft even geduurd, maar ik ben blij dat het nu opgelost is. Mocht je vragen hebben, laat het dan gerust weten.

Reageer