beantwoord

Modem werkt niet meer pakt signaal niet op.

  • 11 december 2017
  • 3 reacties
  • 136 keer bekeken

Hallo Telfort,

Ik heb eerder problemen gehad met een modem die een trage verbinding had en vaak bleef haperen.
Deze is uiteindelijk vervangen.
Nu heb ik sinds vrijdag geen signaal meer op deze nieuwe modem.
Alleen de Wireless en power lampje branden.
Meerdere keren een resset gegeven door 30 seconden de reset knopje met een paperclip in te drukken. Hij bijft niet verder opstarten, ook niet na een uur.
Bekabeling vervangen ook niet geholpen. Uiteindelijk mijn oude modem aangesloten en werkte wel direct ( nog steeds niet stabiel) is dit een bekend probleem?
Vandaag nog een keer geprobeerd maar nog steeds niet, ook niet met een resset.
De bekabeling is het in ieder geval niet, meer iets in de modem.
icon

Beste antwoord door Wieger DB 12 december 2017, 15:16

Hoi Hamid, welkom terug. Wat vervelend dat je vervangende modem kapot is gegaan. Je test omschrijft het al helder, daarom heb ik een vervangend modem voor je besteld. Die komt zo snel mogelijk naar je toe.
Bekijk reactie

3 reacties

Reputatie 8
Badge +17
Zo te lezen is je modem defect en is het even wachten totdat Webcare Telfort je topic leest, vul alvast je klantnummer in op je forumprofiel
Reputatie 7
Badge +7
Hoi Hamid, welkom terug. Wat vervelend dat je vervangende modem kapot is gegaan. Je test omschrijft het al helder, daarom heb ik een vervangend modem voor je besteld. Die komt zo snel mogelijk naar je toe.
Modem is binnen, aangesloten en is weer werkend.

Bedankt.

Reageer