beantwoord

Internet traag en tv loopt regelmatig vast

  • 11 februari 2019
  • 1 reactie
  • 58 keer bekeken

Goede dag,

De snelheid van mijn internet verbinding is enorm laag, net gemeten en ik kom met pijn en moeite aan
14 Mbps download en 11 Mbps upload, tevens loopt mijn tv ontvanger regelmatig vast en kan ik het menu vaak niet benaderen.
Kan mijn verbinding doorgelicht worden en/of vervangen worden.

Groet

Francine

Admin: titel aangepast i.v.m. vindbaarheid
icon

Beste antwoord door Bart - Telfort 11 februari 2019, 18:51

Hoi Francine, wat leuk dat je ons Forum hebt gevonden. Ik lees dat snelheid van jouw internet trager is dan gehoopt. Dat is balen, dan begrijp ik goed. Ik ben dan ook meteen even in jouw verbinding gedoken. Volgens mij gegevens is er 93,7 Mbit/s down mogelijk waarvan er 91 Mbit/s binnenkomen op het modem.Ik ben nu wel heel benieuwd via welke weg je deze snelheid hebt gemeten? Via een computer aangesloten met een kabel of via de WiFi? Mocht het via de WiFi zijn, zou je dan de tips op deze pagina eens willen doorlopen? Geeft dat verbetering?En de tv geeft ook problemen, hoe is de ontvanger aangesloten op het modem? Is dat met een kabel of adapters in het stopcontact?De reset die je gisteren hebt gedaan van het modem heeft geen enkele verbetering gegeven?

Bekijk reactie

1 reactie

Reputatie 8
Badge +12
Hoi Francine, wat leuk dat je ons Forum hebt gevonden. Ik lees dat snelheid van jouw internet trager is dan gehoopt. Dat is balen, dan begrijp ik goed. Ik ben dan ook meteen even in jouw verbinding gedoken. Volgens mij gegevens is er 93,7 Mbit/s down mogelijk waarvan er 91 Mbit/s binnenkomen op het modem.

Ik ben nu wel heel benieuwd via welke weg je deze snelheid hebt gemeten? Via een computer aangesloten met een kabel of via de WiFi? Mocht het via de WiFi zijn, zou je dan de tips op deze pagina eens willen doorlopen? Geeft dat verbetering?

En de tv geeft ook problemen, hoe is de ontvanger aangesloten op het modem? Is dat met een kabel of adapters in het stopcontact?

De reset die je gisteren hebt gedaan van het modem heeft geen enkele verbetering gegeven?

Reageer